Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: zhifilia, ai****eru lirik


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:
zhifilia, ai****eru lirik


menunggu, sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku

saatku harus bersabar dan trus bersabar

menantikan kehadiran dirimu

entah sampai kapan aku harus menunggu

sesuatu yang sangat sulit tuk ku jalani

hidup dalam kesendirian sepi tanpamu

kadangku terpikir cari pengganti

menunggu saat kau jauh di sana

gelisah sesaat saja tiada kabarmu ku curiga

entah penantianku takkan sia-sia

dan berikan satu jawaban pasti

entah sampai kapan aku harus bertahan

saat kau jauh di sana rasa cemburu

merasuk ke dalam fikiranku melayang

tak tentu arah tentang dirimu

apakah sama yang kau rasakan

walau badan kita terpisah jauh

namun hati kita selalu dekat

bila kau rindu pejamkan matamu

dan rasakan aku

kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh

terhapus ruang dan waktu

percayakan kesetiaan ini

pada ketulusan ai****eru

saatku sendiri fikiran melayang terbang

perasaan resah gelisah

jalani kenyataan hidup tanpa ghairah

lupakan segala obsesi dan ambisimu

akhiri semuanya cukup sampai disini

dan buktikan pengorbanan cintamu unttukku

ku mohon kau kembali



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1127
Date:

kembang kempis idong aku bace natang ni...ijoy ijoy...
bawak bawakla bertendang..udah2 le tu...mat dah xnak jadi sahabat gay ko..jganla jadi mcm ni...ramai lagi laki yg ad dlm gaycerita ni...
ape kehebatan mat sampai ko jd mcm ni??power sangatkah beliu??oh tidak...nirojim sungguh perangai korg ni..ape pon xboleh..

__________________
aku x kaco korang berak,korang jangan kaco aku berak


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

otometik .....  lubang najis haku ni plak ... kembang kuncup kembang kuncup .... menahan keceret halus biji sawiii .... naseb baik siper jepun pecah lubang ... kalo x .. haram aku x tau .... si ijo ni jatuh cinta kat cik mat getik tu .....  ishhh ishhh ...



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

eleh, korang jeles la tuh kan sebab aq dah beli moto baru kan,
korang plak cume mampu naek beca tiap2 hari, jangan jeles yaa incik2 homo yang lahanat belaka.

ape kene mengena matematik plak ni?
die dah penah post jgak ke?
sunggoh konpius tahap saintipik pasifik elastik bombastic plastik aq ni.



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1309
Date:

ijoy ko makan ubat apa sampai jadi jiwang karat mcm ni?
aku ingt ada benda x kena gan lirik ni...
wei ko nak jiwang2, p ajak oldtown @ baddar tgk bulan sampai kira bintang..ha3!
geli ah, laki pun layan lagu jiwang..
dah mcm kucing jiran aku, layan lagu2 jiwang...x rock lansung..

__________________

~~sedang terpesona dgn website langit ilahi~~



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

hahahahaha ... gelak guling2 aku ...(gelak pon nk bg tau ke?)

ijoiii ... kene seketul ko ngan lelatul ...

sebenornya ... aku pon geli geleman tguk mamat jiwang2 ..

 ... x rock .... x batu bata btullll ...



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 1127
Date:

oi oi ijoy..yang ko dok celah kangkang tenuk belaan baddar tu ngape???kalo dah malu tu jgnla sampe gitu..dah2 bawak2la kua..aishhh burok beno tingkah lakunye..xberkenan mak tengok nyah....alamak terkeluo loghat da.malu2...elibetoi..meh2 nak nyuruk celah kangkang.eh..eh..

__________________
aku x kaco korang berak,korang jangan kaco aku berak


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

mak pon malu nyah (uhukks ...) ... kalo dok men2 kat celah kelengkang je ... lebam kang ... da da da joiii ... ko g men2 celah kelengkang siper jepun plak ....eh silap .... celah kelengkang tenggiling belaan siper jpun plak ....



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

najis!najis!najis sunggoh celah kelengkang siparjepun tu,
kene samak doplohnam kali oleh jawi baru aman ckit gc nih.
tak pon meh sini aku basoh gune semboran paip bomba campor klorox campor asid getah,
baru ade kesan.

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

ishhh ijoiii nii .. x sangka cempedak x jadik nngka betoll ...

nampak je lemah lembut .. lenggang pon sopan gemalai ...

hupernya .. topeng je cik puan kita niii ...

sipat dalaman .. uittttt .... zolim sadis kejam pejam rejam  segala macam am am am ....

 



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

haha, tau takpe,
sekejam2 nobita ngan doremon, kejam lagi aku tau tak?
haha

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

najwa latif nyanyi lagu ni kat youtube tu sedap gak,
cume ade komen2 ngok yang buat tak brape best,
ade ke patot diorang kondem si najwa tu, kata haramlah, dosalah, tah apa2 lagi,
aq tengok ok je, takde problem pon?

banyak lagi artis lagi tak bermoral cam sial, tak plak diorang bising, tapi bila ade yang nyanyi pakai tudung, macam2 diorang kondem,
kalu aku, aku lagi suke kalu adik pmpuan aku minat ngan najwa latif dari die minat justinbieber ke, artis korea ke, shahir ke...



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 60
Date:

ni benang tk epy ke benang ajak gaduh?
x phm sungguh la

__________________

kuraČ ku bersalin lagi...yeppi !!!!

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard