Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: cube cerita sikit,


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:
cube cerita sikit,


cube cerite ckit camna kali pertama korang buleh ter'bukak

gc ni...


kali pertama aku bukak gc ni sebab aku tengah cari crita2 hantu, aku google crita hantu n kbetulan sampai gc, mule2 aku cume guest aja...

pastu bila bace post2 yang koman lagi poyo dari gc nih (paling banyak baddar n lailatul), maka aku pon log in untok post gak, mule2 aku post ckit2

jer (segan2 lagi masa tuh) sampai laa skarang ni aku pon terjebak menge post yang tah apa2. tu tahon lepas kot... kira newbie lagi aku ni heh.



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1309
Date:

cerrr..citer basi tu..

aku jumpa gc ni masa aku search "cerita lawak"..sebab time 2 jiwa kacau..
pastu tension nak exam stpm..tahun 2006 x silap..
pernah kena bambu gan otai2 sbb post citer "mustafa"ha3!!
aku baca lawak je citer tu, tp otai2 baca lagi lucah lak..so terus tobat dr post2 y sensitive..
selut spring kat mat gaydiks sbb pandai gila bab2 teka-teki..plg respect bro blues coz post2 dia masuk dlm ati y plg dlm tu..
plg suka post2 qistina kat bhagian cerpen cause kami sama2 jiwang..plg rindu kat pantun terbantut dinho si gigi jongang..
plg rasa nak melucah dgn CEO riepan tengkorak y bermuka hodoh..skandal aku ialah Baddar..sayang oldtown ha3!!

__________________

~~sedang terpesona dgn website langit ilahi~~



Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:

ijoi..kita sama....:) peace... Y^_^Y...

__________________

~~~~ No Need To Die To Prove A Lie ~~~~



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

Aku jumpe GC sbb terjenguk mmber aku bukak porum nie...
so aku rs bosan mase..
so aku pun godek2 la ape bende dalam nie..

__________________





Senior Member

Status: Offline
Posts: 121
Date:

Emm.. aku plak blh join GC ni mase aku ngah borink2 kat ofis ni... So aku bukak la nak tgk citer lawak, then t'tekan kt cni.. Bla bace je mcm best and trus aku log in.. Cmpai la skarang... Kawan2 kt cni smua mmg sporting la..

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

nih ... aku nak tumpang jugak semangkuk dua mangkuk ...

aku terjoin kat GC ... time aku carik2 cerita seram ....

seme citer seram aku godeh ... sampai ler termasuk kat GC niiii ...

mula2 boring gak ... ada ke topik ... citer seram .... tapi komenbalas ... meraban tahap tenuk laut ...

kemedian ... bila paham kegilaan dan ketidakwarasan ahli2 GC ni...

(terutama Rie cipan, incik Gab lelunut ...Asberionz .. makcik EllyzaBMW..

cik puan rajenas modesto ... dlll otai termasuk mat getik dan fizie .. feeer  freedem)

 

baru ler aku paham .... diarang nie `giler'  hupernya ... hik hik hik ..



__________________

make me feel it



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 51
Date:

diperkenalkan oleh MR G


__________________

ariapersanta.blogspot.com



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 51
Date:

pakcik baddar... MR G yang ana maksudkan ialah MR GOOGLE huhuhu sorry for the misunderstanding

__________________

ariapersanta.blogspot.com



Super Member

Status: Offline
Posts: 620
Date:

hi3...korang smua cri psal crita2 kn...

aq lain pla...aq jmpa GC ni msa aq nk crik maklumat...msa tu,lain yang aq crik..lain yang kluar...
tgok2,bez jga GC ni..pas 2 bru aq join...

BEZ dr FB kn....???

kt GC,smua kita dpt luah kn...kt FB,teragak-agak nk SHARE2...

lg aq ska,kt GC...AQ slalu snyum...

__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

aku join GC sebab aku mencari teman idup....cari punya cari akhirnya aku jumpa teman-teman gay kat sini.....

(auwwwwwwwwwwww...amat gay aku ni kan)

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

err ... aku ubahlah statement aku kat atas ..... aku join GC nii ... same macam cik ICU kita ni ..... ikik ikik kik kik kik ....



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2023
Date:

Ehem.. ehemm.. spe nk dgo cter aku sila angkat bulu kaki. Err.. err.. cik badak x yah angkat yer, sbb kamu d larang sama sekali utk berpeleseran dgn aku.

Cengini citernyer... Pada satu hari, dgn rasa ghairahnyer aku mencari cerita2 lucah, tp hampa. lalu aku pun mencari cerita2 lucu pulak. lalu terjumpa GC ni, lantas aku terus melaporkn diri. kih3... lucu kn aku ni. (kata asabi dgn bongoknyer)

__________________
Sepi sekuntum bunga sekeping hati


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

engko ni cik elly ... pandai le ko kenen nama si asabi tu bile part part nak carik cerita lucah ... padahal .... aku pun sama ....... eh silap ..... ko pun sama .... citer tu jadi santapan hari2 ..... asabi jugak jadik mangsa .....



__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 257
Date:

pak bado mmg rajin....

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

hikhik hik ... tima kasey tima kasey .... mcm yg korang tau ... aku le makhuk paling budiman ....paling baik ... berbudi bahasa .... tinggi pekerti .. dan sangat bersopan santun di gay cirirtan ni .... yg lain-lain tu ... termasuk le otai2 .... apalagi incik asben ... memang to leh pakai punya orang ... keh keh keh keh ..



__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 257
Date:

aku masuk first2 sebab tertengok korang berpantun...
mmg lawak gilew...
tambah2 pak bado ngan mister rie...cam mengong..hahahaha

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

aku termasuk kat gc ni sebab aku lapar...
Bila aku tgk je gambo badot dlu (gambo penguin la)
terus aku terbayangkan sedapnya kalau penguin tu pakai bikini...
terus aku mendaftarkan diri aku sebagai ahli gc sebab aku nak tgk gambo badot ari2..

sekian terima kasih,
- incik fizie-

__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

aku plak masuk sini sbb dah lama, dah kering suma2..
hajat nak cari jantan macho kat sini
tapi asyik terjumpa jantan kabaret je..auuuww

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

aku rasa korang pon dah jemu ngan haku  .... maklom ...aku asik nak ubah statement je ... ari ni aku nk ubh lagi ..... (kalo korang jemu .... lantak lahhh.... keh keh keh keh...)

aku masuk GC ni ... sebab aku rajin ... apa lg tatkala memadang buah epel ijo .... entah bile nk merah ... heran aku ... tguu lama pun ... mentah jugak .. x masak2 ... heran kan?

sebab lain plak .. aku masuk GC niii ... sebab nak bergandiig bahu bersama cik Gayah manis ... beliau ni lemah lembut orgnya ... kalah sotong .... betul kan cik gayah ....



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

incik baddar nih adelah mahlok yang amat...ntah ape aku pon tak tau nak cakap ape,

ashik bertukar statmen aje kerjenye,

hari ni dia straight, esok die gay,lusa die nyah, tulat jadi ayam, pastu jadi sotong plak,

amat mazmumah skali sifatnya itu kan?

(pstt, jangan marah, nanti kene jual)

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 197
Date:

aku plak nak cari criter lawak......
byk yg aku godek2....( ye lh x kan nk cari 1 jer citer lwk kan..)
last aku sangkut kt cni.....tp bukan sbb citer lawak...
tpi sbb komen2 pesakit mental kt cni amat lah bertauliah dan bernas....

aku pon join ar......
mule2 join 2 aderr ar malu2/takut2 ckit an......
tp yg x bestnyer aku jrg ley on9....ngn kje n stdy lgi......

tp ape2 pon korg mmg the best ar...tarbaekkk

__________________
what's done can't be undone


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 68
Date:

aq lebih kurang cam under 18 ar
cume aq cari cite seram...

agi pon kat cni byk len kongsi...
xyah nak mlu2..

geng cni pon otai2..
like like like

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aku pulak ... terjoin kat GC niiii ...

sebab suka ngan cik Gab pak nyah tua  .. suke ngan cik Rie Cipan gay ..

suke ngan .. mat getik lembot .... gayah maniss ... lelatul .. pijie ..mrbingka .. feer .. rajenas modess ...

suke ngan .. eliza bmw beros jamban  .. asberionz kambeng .. papadom .. nadia ..

zul lelabi ..... ICu keceret .. ketupat .. kangkong kunin .. ijoi ..

oil kolera .... dan seme2 lah ..

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 106
Date:

aku plak biar lah kali nio berterus trang..
aku yermasuk gc ni sbb nak cari crita2 lucah..tak tak dapat jumpa gc ni jumpa lah ngan geng2
yg agak lelucah lah pemikiran dorang semasa tidak waras kerana termakan kangkung yg tumbuh di loji kumbahan sebelah rumah makcik kawan aku..haha

__________________

Rock adalah muzik yg disukai oleh masyarakat b'jiwa m'berontak, yg m'ambil sikap 'peduli apa'. Mereka tdk suka memikirkan soal2 yg m'gelirukn mereka. Krn itu mereka sering disalah anggap sebagai golongan yg menentang kelaziman hidup bermasyarakat



Member

Status: Offline
Posts: 21
Date:

aku lak start buka gc ni sebab aku nak cari si Ijoi mata tejojol tu... siap kalau aku dapat.., aku nak buat babi-Q kat dia..

__________________

anak ikan di air tenang tak makan umpan



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

rajen pulak arjuna bujang lapok ni nak buat macam2 untuk aku, pelik gak aku, popular ke aku ni? pasal aku bukan ade pesbuk, camna ko buleh nak cari aku pulak tibe2? tibe2 google nama IJOI ke?... ko jangan buat aku seram laa..


__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 428
Date:

sebab2 geng kt atas ade same la ngan aku...hehehe...

aku pn mula2 terjumpa gc ni sbb nk godek2 cite psl hantu,alih2 terkalih ke forum yg diterajui oleh bekas2 ahli tampoi di mana tahap IQ mereka lebih rendah sikit dr klon ensitein...hik3...post2 mmber gc kt sini amatlah menarik keminatan aku smpaikan aku syok2 post cite sndri...sekian time kasih...

__________________

apa ponn x bolehhh!!!



Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

aku jumpe forum nie coz ak bosan @ opis....
nk cri crite antu...jumpe la forum nie...berbulan2 ak bace,smpe abes,patu ak pom login la....
ngan name len...disebabkan oleh POK BADO maroh...so ak wt akaun baru ngan name nie...

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

hahaaaa... aku nak up thread ni bley tak ..

macam best je... macam best jer.....




aku terserempak dengan gc ni masa tengah jenjalan ngan pak cik gugel nak carik citer hantu. pas tu nak carik citer lawak pun jumpe dia lagi. last2 aku terai la masuk rumah dia.


eh... macam sewel je.. macam sewel je....


mana taknye, thread asal citer lain tapi komen sumer tahap na'uzubillah..

geng pulak? awwwww.. ramai yah kauu.. kaberet pun ramai jugak rupenyer. tapi boleh la layan daripada yang perasan mengaku baguss kan..

memula aku jadi silent reader je pasal syiok pulak komen lawak merapu 22SX dorang. lelama cam gatal pulak tangan aku nak mengomen. maka tanpa titah perintah sesape aku pun merepot diri aku dlm GC ni setelah terjebak dengan aktibiti tak berpekdah korang ni sekian lamanya.

tapi sayang otai2 lama dah lama ilang. yang tinggal aktip menjahanamkan diri wak baddarudiuzzamaniah, papa si comel predem sama kapel beliau mama si comel nad, ostat ijoi yang mengaku dubuk tersuntut, ika cayang bucuk2... aaaaaa, bonda pun kadang2 macam cokfudge.. kejap ada, kejap tak de.. heheee..


alaaaaaahh, ramai la pulak aku nak nyebutnye.. korang tengok la sendiri sape yg rajin masuk.... nak aku list sumer pulak, manje bebebor kamu ni..

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:

same laa...sy taip citer seram, trus muncul je GC nie...
hehehe

__________________
1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard