Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: ps2


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:
ps2


game ape paling best dalam ps2????



__________________


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

1. Gran Turismo 4

2. Final Fantasy X, FFIX & FF12.

3. Fifa 10

4. Guitar Hero 3 Legends Of Rock & siri-siri Guitar Hero lain (kena ada gitar)

5. Onimusha Dawns Of Dreams.

6. Resident Evil 4

7. Devil May Cry 3 Dante's Awakening

8. God Of War 2

9. Metal Gear Solid 3 Subsistence

10. WWE Smackdown vs Raw 2011

Nak senang menang main game PS2 ni, kena ada dvd cheat CodeBreaker.. boleh main tipu..



__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

game yang paling best dalam PS2 ialah game congkak....

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Senior Member

Status: Offline
Posts: 387
Date:

ehh....bukan ke game guitar hero 3 hina islam???????

__________________

https://www.facebook.com/one.izat



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

1: metal gear solid 3 subsistence

2: final fantasy x

3: resident evil 4...

gab, ko terrer tak main mgs3 ngan re 4?

cube ko main mgs3 tanpa bunuh sorang askar pon, gune cqc n tranquiliser jer, buleh?

ngan cube ko main re4 tanpa gune pistol/senapang, gune pisau jer, cam kat youtube tu, buleh?

dashat tol skill diorang tuh...

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Member

Status: Offline
Posts: 6
Date:

ai suke maen resling jer...
best layann hehe

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

batu seremban.. ngee hee heee...

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aku ? ... teng teng ...

ulang .... teng teng .... nge heee heee heeeee



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Game PS2 yg paling best ialah galah panjang.

Game PS3 yg paling best ialah game brick. tetris.

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

ape barang la main ps2 ni....
Tengok aku main brick game je...layan tetris je...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Game PS4 paling best ialah game pac-man.

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

wow ps4 tak mampu aku nak beli...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

apa barang ps2 ps4 ni, aku pakai PST je, sume bleh masuk..

p/s: sape penah layan Gila-gila dulu tau la kot PST pe.. hehehee...

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

cengkodok puteh wrote:

apa barang ps2 ps4 ni, aku pakai PST je, sume bleh masuk..

p/s: sape penah layan Gila-gila dulu tau la kot PST pe.. hehehee...


 

TST aku tau laa ... kolo PST .... er... PUSAT SATU TEMPAT la tuuu ... betul kan kan kan .....biggrin



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

ala aku bukan zaman gila2
aku zaman ujang...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

badda2 wrote:
cengkodok puteh wrote:

apa barang ps2 ps4 ni, aku pakai PST je, sume bleh masuk..

p/s: sape penah layan Gila-gila dulu tau la kot PST pe.. hehehee...


 

TST aku tau laa ... kolo PST .... er... PUSAT SATU TEMPAT la tuuu ... betul kan kan kan .....biggrin


 aaa... buleh la jugak. utk enko sorang je badda, aku redhakan.. & doakan yg terbaekk utk sahabat aku ni. moga2 ko diberikan kesedaran abadi utk bertaubat nasuha di jalan yg lurus tanpa koner2 lagikan terang bersuluh dengan lampu minyak tanah.

utk enko aku dedikasikan sebuah lagu bertajuk Kolah Sahabat Sepusat Sepusing, Setempat Setemping...

 

(p/s lagi: aku memang suka merapu tambah2 time2 otak cam tengah berpusing2 ni..)



__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

kolo sohabat sepusat sepusing aku x tau ...

kolo sepusat sepusing x de sohabat ... aku tau la macame huper ...

tu ha ... kolo nkorang pandang cengkuduk putih .... aaaa ... macam tu ler huper bentuk sepusat sepusing ...

huduh x? ngeee heee heeee .........



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

eeee..... sodap jo mulut enko ni bersyarah ek.... aku baru nak berjinak2 nak berkawang2 ngan mung tapi kalo hengko tak hingin haku pun menarik balik kesudian aku utk berjinak2 nak berbaek2 ngan enko..

ko tengok la gambo aku tuh tak ke comei lote, name je cengkodok tapi aku ni sebenornye miaw miaw...

eeee... menyampah mak... tak mau kawan dah..

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

alo lo lo lo ....... ucuk cayang anjer .....

merajok la pulakkkk cengkuduk nihhh ....

meh sini ...

aku timang2 ... kemedian aku ngap ....   biggrin

 

(cengkuduk = cengkuduk pisang ...) 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 387
Date:

weh weh weh kalau PS3 harga second berapa sekarang ehh?>????????

__________________

https://www.facebook.com/one.izat



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

PS1=RM299

PS2=RM400

PS3=RM1250

PS4=USD400 (US)

XBOX ONE=USD500++ (US)

AISKRIM POP=10SEN.

ROTI JAGUNG=70SEN.

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

PS tuh ape yea PETALING STREET ke ...saya biasa main game boy je dulu2...itu dah kira canggih kalu tak game bata yang beli kat pasar malam ade kereta ade game kereta kebal..game bata dan lain-lain (erk apesal mcam skema je ayat aku ni lantaklah malas nak taip balik post jelah)

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aku pong sama ngan incik Bob Wuhu ..... ps1 ps2 ps3 ps4 ps5 ps6 .... seme aku x tau .... dulu layan la cam incik otai kite tu .. game bata ... tu .. kire dah canggih la tuuu .... la nieee ... aku layan game jugak ... game POU .... main game kumpul n carik duit ... bli baju ke topi ke eye sadow ke ... seme untuk POU ... best ape .... kih kiih kih ...



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

HAH elok lah tuh badda oi... semuanya nafkah ko bagi kat pou tuh...sampai tido malam pun ko buka apps pou tuh kan...ni bini hang si asberions ni menjerit terpekik kat rumah mintak disuapkan pow ko tak bagi..

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

nak napkah ape lagi si asberiong tu ..... x cukup lagi ke napkah tok batin yang aku dah bagik .... berapa banyak tok batin aku dah contex ... eeeeee



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

la badar ko pun duk main pou jugak ke. ...dah level berapa pou ko tu....sama la mcm org ghumah aku

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

betol g preedeng .... aku layan game pou tu. ... cumel jer kan kan kan ...

da level 38 dah .... ala ... anak aku yg kecit tu ler ... donlod game tu ...

aku tompang layan jerk .. da kat hengpong aku ... ngeeee he he heeeee



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

aku pun layan gak sebenarnya biasa pagi-pagi aku layan pau kacang dan kelapa pergh dapat pulak teh tarik memang tak ingat punya lah...ko punya pou tuh ade 38 jenis ke badda..???

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

pehhh ... banyak tol pou aku ek!! ... sampek 38 jenis ... kire terer la aku .. kan kan kan ....

pasal incik bob wuhu nak tau jugak jeniiz2 pou tu .... 

aku dengan berbaik sangka dan berusna ohzon .... menyerahkan kepada incik G Freedeng untuk men detail kan jeniz2 pou tuuu ...

aaaaa ...... sila kan .......   biggrinbiggrinbiggrin



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

aku plak yg kena terangkan...banyak ni tiga hari pun tak abis cerita.

aku cite yg paling aku suka la....aku suka pou ayam...ala lapar la plak dah la puasa hari ni...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel

1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard