Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: kamenrider jaga apa?...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:
kamenrider jaga apa?...


Orang yang tidak menjaga fikirannya,

tiadalah ia menjaga matanya.

 

Orang yang tidak menjaga matanya,

nescaya ia tidak menjaga kemaluannya.

 

Orang yang tidak menjaga kemaluannya,

nescaya tiadalah ia menjaga imannya.

 

Orang yang tidak menjaga imannya,

maka nerakalah tempat untuknya.

 

Hidup hanya sekali, muda hanya sekali,

mati hanya sekali, kehidupan selepas mati adalah

selama-lamanya.

 

selamat menyambot bulan ramadan kpada korang sumer.



-- Edited by Ijoi on Wednesday 27th of July 2011 09:03:29 AM

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Senior Member

Status: Offline
Posts: 420
Date:

KAMENRIDER........ko jage diri ko udah le!

Selamat berpose :)

__________________

 someOne .....is..waiting..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

betul tu..

lagi senang ko jaga je diri ko sendiri..

buat apa nk jaga tepi kain org sedangkan diri sendiri pun tak terurus..

bagus dream..

semakin lama ko dlm GC ni..

ko sudah semakin memahami jiwa dan raga org2 GC dkt sini..

terutama bab kutuk mengutuk ni..

mentaliti kene kuat..

tak caya tanya gab tunyut dgn rie cipan tu..

sblm anak kucing aku beranak..

mereka sudah lama lahir di GC ni maka sudah makan garam dulu daripada anak kucing aku...

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Senior Member

Status: Offline
Posts: 420
Date:

hehehe..ooOOoo ye ker.. thanks ..i'll note that :)

__________________

 someOne .....is..waiting..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1309
Date:

oit??korang2 ni x baik tau..si ijoi ni baru nak tunjukkan kehebatan beliau dlm berfalsampah..jgn kutuk2...bulan baik hari baik..post pun kena baik2!! keh3!!! selamat berpuasa kpd suma warga2 GC semoga ramadhan kali ni memberi sejuta kebaikan n manafaat...(tgk aku ni, wanita soleha ..inilah ciri2, bakal menantu baddar..kan3!! ha3!!)

__________________

~~sedang terpesona dgn website langit ilahi~~



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

tu lah pasal pizi,gua tengah nuntut ilmu kutuk mengutuk tahap durjana dari geng2 GC la nih.
tankqiu lah cik malam, gua dapat tau,minggu depan baddar hantar rombongan masok minang cik malam,
baddar pinangkan cik malam untok anak lelaki dia yang berumor 8 tahon tuh, tapi cik malam doksah bimbang,dah sunat dah
anak baddar tuh.

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

aik .....  apa plak aku yg jadik mangsa ... oh tidakkkk ...

lbh apdal kalo cik mimpi tinggi menghampar rombongan merisik ...

bagik pihak si fizie .,.. itu lebih manis dan lemak serta berkrim ...

nescaya .. adik lailatul x kan tidor malam selama empat puloh ari empat puluh malam ...

 



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 699
Date:

cantik gaya bahasa ko ijoi...
ni ko tulis sendiri ke ko copy n paste...???
apapa pun... buat sekelian warga gc ni...
aku ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak...
moga2 bertambah la rasa insaf kita...
MARHABBAN YA RAMADHAN...

__________________

Makan jangan sebarang makan, silap makan masuk spital...



Super Member

Status: Offline
Posts: 1309
Date:

jgn risau pak baddar, ijoi 2 meroyan je..aku tau tujuan ko dtg umah aku bkn nak meminang aku..tp meminang kucing aku kan..
baiknye post si ketupat ni(kan!! kan!!kan!!)..jaga2 ketupat dekat2 raya, suma kaum ko akan masuk dlm perut kami..ha3!!

__________________

~~sedang terpesona dgn website langit ilahi~~



Super Member

Status: Offline
Posts: 699
Date:

masuk perut takper lailatul..
jgn masuk longkang dah ler...
kan membazir tu... membazir tu kan perbuatan dream high ngn fizie...
jgn la ikut prbuatan diorang... hahahaha...

__________________

Makan jangan sebarang makan, silap makan masuk spital...



Super Member

Status: Offline
Posts: 1309
Date:

jgn risau aku yakin ahli2 gay bercerita ni suma bgs2..x de pembaziran, almaklumlah perut ada 4 kecuali aku,semua depa sapu,makanan,pasir,batu dll sum ahbis depa makan..biasa ah pembaziran itu amalan ulor..oppss silap amalan syaitan..

__________________

~~sedang terpesona dgn website langit ilahi~~



Senior Member

Status: Offline
Posts: 420
Date:

laaaa....x de makne nye nk megutuk ko Ijoi bkn dpt ape pun,anyway klau terasa ati
mintak maap la......huhhu:)

__________________

 someOne .....is..waiting..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

apa yg ko nk minta maafnya highway?

tak yah layan dierang semua tu..

ko nk kutuk..

kutuk je..

asalkan ko tak mencarut udahlah..

lepas tu kalo nk kutuk pastikan ikut fakta jgn meroyan tak tentu pasal..

terutama menyebut ayat kelucahan..

itu mmg tak boleh...

tgk aku..

kalau org kutuk aku skit aku mmg marah dan tak suka..

nk kutuk biar betul2 kutuk tahap rie cipan..

baru semangat nk reply post..

kalau setakat kutuk besar semua..

hak tuihhhhh!!!...

aku tak layannya post ko tu..

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

hah .. adik mimpi tinggikalo ko nak belajar kutuk .... hah macam nii ...

si fizie yg lembam tahap longkang niiii ...

bukan takat lembam .... ngaku plak muke ensem ...

dngan mangkuk tandas pon .. ensem lagi mangkok tandas  ...

yang apdolnya ...

ko x payah ler  nak hikut cakap dia ...

 

hah ... begitu ler pesan dari gab tunyut ... nie bukan aku yg kata ...

aku ni newbie gak .. x layak nak ajor kutuk2 ni ... x eluk .... betolllll ...



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

tambah lagi sikit ...

haktuihhhhhh .....

(jgn salahkan aku .... aku hikut peel fizie ...)



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

trade mark aku tu "haktuihhh"..

hanya org yg ensem2 belaka je leh tiru ayat aku..

walaupun badar tua terkutuk..

memandangkan beliau pun ada juga seciput kehenseman maka boleh la tiru trade mark aku tu "haktuih"..

dari segi pengalaman yg dah lama terperut dlm pewOt aku ni..

hanya org yg ensem2 je berhak utk mengeluarkan kata2 "haktuih"..

jadi silakan atok badar menyebutnya jika anda tahu diri anda mmg hensem...

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

udah2 le tu ngutuk orang,haram bagi gua ngutuk orang di bulan mulia nih.
maka gua nak puji pulak geng2 (bukan gay ye cik malam) c nih.

to pizie n baddar, lu orang memang encem gua cakap lu,kalo korang dok sblah remy ishak,nescaya hina beliau kerana kehenseman lu orang.

oit dream high,cukop2 la tu ko bermimpibasah, apakata ko ganti ngan tahajjud di bulan mulia nih.

cik malam, kalo kaum2 adam melihat cik malam di bulan puasa nih, nescaya hampir2 saja terbatal puasa kitorang
kerana cantiknya cik malam.

n to ke2pat, kalaulah tiada engkau, hampir saja tiada maknanya kitorang menyambut syawal.

to diri gua sendiri, sesungguhnya gua nih hanyalah hamba yang hina disisi Tuhan.


__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

ngeh ngeh ngeh ,,, walo pon keenseman aku jauh itik dari api ...

maka aku x segan silu mengikut peel si fizie yg kentut dia terkutuk tu ...

ha ... hakkktuihhhhh ,.,,,,negh ngeh ngeh ngeh ...

 

adik ijoiii ..... memandangkan ini hanya alam maya yang berfatamorgana ...

serta penuh penipuan dan kepalsuan gigi gigi palsu minah sekor tu ...

(minah sekor = eliza misbon) ...

x payah le ko menyeru kat aku .... tau le aku jaga diri ..

aku x mandi sebulan ke .. x  sikat rambot setahun ke ...

ni diri haku ..... ngehehehehe ...

kalo ko x nak kutuk wa x kisah beb ... ade wa kisah ..? keh keh keh ...



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

kalau hensem aku mmg standard dgn Tom Cruise...

tapi kalau atok badar hensem dia biasa je2 mcm gambar itik dkt avatar dia...

maklumlah siapa tak kenal dgn kehenseman aku ni..

tak caya tanya epal ijo..

1st time aku berjumpa dgn dia..

agak tercirit la dia sebab terpegun dgn kehenseman aku..

aku pun dgn selamba menahan bau kumbahan yg diciritkan oleh epal ijo tu...

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard