Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: My love life…


Super Member

Status: Offline
Posts: 1726
Date:
My love life…


My love life…

Cinta?… apa itu cinta?… perasaan yang sukar digambar tetapi boleh ditafsir oleh hati… kompleks, tetapi jika kita menglaminya sendiri kita akan tahu betapa indahnya cinta. Alangkah agungnya jika kita mampu punyai cinta tuhan.. bukan?.. tapi cinta manusia juga tidak salah… jika berlandaskan cinta tuhan.

Pada mulanya.. ntah lah, aku terlalu mentah soal cinta nie… apa yang aku tahu… sepanjang masa aku nak mendengar suaranya… memang lain perasaan aku pada waktu itu… apabila bersama dia, aku rasa gembira sekali. Hati akan penuh dan mata pun akan memancarkan suatu cahaya kasih yang lahir dari perasaan. Senyum ketawa pun dah jadi lain… J itu lah cinta pertama aku… walaupun ia dah lama berakhir.. kadangkala aku masih merasai hangatnya keindahan itu. Memang perit apabila putus cinta. Bagaikan orang sasau lebih-lebih lagi tidak pernah merasai putus cinta. Lama juga masa yang aku ambil untuk melupakan dan mengubati hati… ya! Baru bulan lepas aku terjaga dari mimpi!! Dia tak mungkin kembali…. Aku perlu teruskan perjalanan hidup ini…

Cinta pertama adalah episod terindah dalam hidup. Memang tidak semua cinta pertama akan berakhir dengan kebahagiaan. Namun, kita terpaksa akui bahawa cinta pertama mengajar kita bagaimana untuk menyayangi dan disayangi… indah cinta pertama berbeza amat dengan cinta-cinta selepasnya… terlalu berbeza.

Kadangkala aku akui…. Dear amat meninggalkan kesan mendalam dalam hidup aku. Aku sering mengingatinya… sering mengenang kenangan2 bersama nya. Kadangkala aku tersenyum sendirian mengenang tingkahlaku dan perbualan kami… ada yang tidak masuk akal dan ada yang terlalu bodoh… yang pasti, KELAKAR! .. namun aku tidak pernah menyesal kerana… aku rasa… dear adalah episod yang terindah dalam hidup aku setakat ini.

Cinta pertama terlalu berpengaruh dan membekas dalam diri. Ketika menonton kisah-kisah cinta seperti autumn in my heart, All about Eve, aku rasa amat terganggu dan sedih. Bagaikan


__________________
toophat


Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:
RE: My love life…


ekeleee...kot yeee tgh sangapp bercintann...xyah la cilokk ayat org lain..aku pernah masuk blog ni la....hahhahaha...ni ko amik kat blog telekusuci kan?hahhahahahhahaha


kantoiiiiii tahappp dewaaaaa muahahhahhaha



__________________
buduh cam lembuuu


Super Member

Status: Offline
Posts: 1726
Date:

ade ke.. membe aku email la kawan... huaahuahuahuahuahuahuahuahuahuahu

so agak2 jiwang paste le kat sini.. banyak lagi cite kelakor, cintu. lawak tahap kalau korang bace sure benci nanti kat aku..

tu yang aku tak nak paste kat sini.. heeheheheh

__________________
toophat


Super Member

Status: Offline
Posts: 1655
Date:

berbunga-bunga ayat......ko nih dah tahap kronik dah nih....kira tahap masuk icu dah nih....

__________________

Liberty cannot be preserved without profound concern, knowledge and understanding among the people.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1726
Date:
RE: My love life…


fuh.. hebat gak..

__________________
toophat


Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:
RE: My love life…


aku gurau jer waliqq...huhu..ok la...sebenarnyee ayat yg ko copy n pastu aku ade tebaca kat satu blog, aku siap cari owner blog tu...sebb sedehhhh giler citer dia, kisah benar ttg dia!!tu yg aku tangkap peel kat dia..tp ko copy n paste x lengkap!!ade sambungannyee...last skali owner citer tu yg selama ni tunggu dan mengharap 1st lover dia untuk kembali terpaksa melupakan dia, kerana dia tak nak hatinya mengharapkan something yg x pasti!!!kerana dia perlu kasi cinta dia kat org yg betul2 menyintainya skrg!!! sejak ari tuuu aku nengok dia x update blog dia...x silap aku dia namakan diri dia telekusuci.(hope someday aku dpt la pasangan cam dia..hmm)

__________________
buduh cam lembuuu


Super Member

Status: Offline
Posts: 532
Date:

               power la tajuk utama ko ni terkejut aku.tp tak pe asalkan happy gold lucky.

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 677
Date:
RE: My love life…


hmmmm....



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 293
Date:
RE: My love life…


allop...ni budak baru masuk nak tanye...waliki tu hok laki ke pompuan.... lain mcm je aku tengok...

__________________


hihi huhu haha hoho...gatalnye dia....


Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:

waliq ni laki bole....pompuann boleeeeeeeeeeeeeeeeee

__________________
buduh cam lembuuu


Super Member

Status: Offline
Posts: 1726
Date:

aku dah tgk maliki bertol lah suci nye blog ek..

__________________
toophat


Super Member

Status: Offline
Posts: 532
Date:

              hahahahahahaha hohhohoho


   



__________________


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

Nama betul ko sani sudin kan? anak pakcik sudin bakso

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila
umi


Senior Member

Status: Offline
Posts: 478
Date:

sian..walique pnh frust cinta tak...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1726
Date:
RE: My love life…


umie dah tak suke waliqe lagi ke..

__________________
toophat


Super Member

Status: Offline
Posts: 532
Date:
RE: My love life…


yup nama saya sanny nape ade soalan cepu mas ke mister rie?

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1726
Date:
RE: My love life…


nak kasi penampor.......

__________________
toophat


Super Member

Status: Offline
Posts: 532
Date:
RE: My love life…


woiiiiii ape plak penompor kasi la lempeng ke satay blh aku buat berbuka puasa nanti

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1726
Date:
RE: My love life…


ko makan brin-brin.. heeh yuckkkkk

__________________
toophat


Super Member

Status: Offline
Posts: 532
Date:
RE: My love life…


     walique ape tu brin-brin. maksud aku tak tahu




__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 677
Date:

korang cter ape sbenarnye??


ni kan kwsn ber hati-hati..


so..jg la hati



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 251
Date:

brin-brin tu otak-otak kot?
teka jer...
tul x zanna...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 532
Date:

pimp mcm tau je maksud walique. aaaaaaa pimp jatuh hati kat walique ye.


   zanna jaga pe tu? 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 251
Date:

 ahhh... tidak!! zanna xkan pecaya ngan fitnahan sanny..
sanny ko nak ni ......

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 532
Date:

pimp mane ade aku buat ape kat zanna. ko jeles ye.jangan buat aku macam tu kalu boleh lebih sikit.aku tak fitnahan la dan aku tak nak. sorry pimp dan zanna kalau aku ade buat salah kat korang ye.

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 677
Date:

x der r,..


korang smua x der wat salah..best r join korang..


walique..zanna skrg tgh jager sanny ngan pimp...nakal tul diorang..



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 532
Date:

 eh mana ada kita orang nakal zanna takde la.


tak caya tanya pimp tu?


pimp btl tak?:




__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1726
Date:
RE: My love life…




__________________
toophat


Super Member

Status: Offline
Posts: 532
Date:
RE: My love life…


   la nape walique marah ke?


sanny full time dalam forum ni.




__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1726
Date:
RE: My love life…


hhuhuhuhuhu.... apekabarrewaksemua.....

__________________
toophat
1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard