Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: kuat ker ego??


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 59
Date:
kuat ker ego??


aku nk tya,betul ker ego laki ni kuat sgt?tapi knper yer?confuse



__________________

~~~aku pun manusia~~~~



Super Member

Status: Offline
Posts: 730
Date:

hmmm btol tp ade gak pmpuan yg ego.. tp bg kes aku..ckp dh bkn maen ego ngan aku siang ye mai mlm nk merayu plak.. cit hampeh...

__________________

"mencari ketenangan"



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

ego kuat? buleh laa.
ego lc 125? taktau sebab takpenah test.

ego laki kuat? tak sumenye gitu, bgantung pada keperibadian sseorang tu la,

tak kira laki or pempuan,yang membuatkan orang suke ngan kita ialah ahlak kita,

bukan gender,kalau b baik ahlaknye, nescaya orang senang ngan b walaupun dimana b berada.

tapi kalau b ahlaknye cam yahudi, kat mana sekalipun b berada, semua orang pun benci gak.(kecuali kat israel nirrojim laa)

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Member

Status: Offline
Posts: 10
Date:

"Professor, I did the best I could on this test. I really don't think I deserve a zero."

"Neither do I. But that's the lowest grade I'm allowed to give."
www.aliexpress.com/store/product/kid-brand-taurababe-autumn-winter-baby-girl-pants-freeshipping/109717_939280911.html

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

sokong stetmen incik ijoi. tak semua lelaki ego tinggi, & ada jugak perempuan yg ego tinggi melebihi lelaki. yang ni kes perasan bagus la tu.

contoh paling dekat dengan saya (saya?) is my husband. dia merelakan saya keluar kerja pagi balik petang sedangkan dia baby sit anak2 kat rumah, siap masak untuk lunch, balik petang tu dah ready minum petang untuk anak2, kadang2 terus siap untuk dinner. malam dia baru dia kuar gi keje saya pulak take over jaga anak2 + rumah.

dulu saya suka guna ungkapan lelaki ni berego tinggi, but since dah tengok perngorbanan lelaki yg satu ni, betapa insafnye saya bahawa masih ada lelaki yg sangat bertoleransi dengan wanita, lebih2 lagi wife dia..

oleh itu, jangan selalu berburuk sangka dengan lelaki, sekadar berhati2 boleh la...

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Hmm..agak r..tp aq rse perempuan pun lbih kurang sme je..depends pd org r..ad lelaki yg ego dn tak..sme macm prempuan gak

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard