Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Apa yg Korang Patut Tahu pasal Istana Bilah@Penunggu Istana!!!!


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:
RE: Apa yg Korang Patut Tahu pasal Istana Bilah@Penunggu Istana!!!!


konon2 si amar tu dah mati..tp ni fb sape ek?haha...amar fb dia http://www.facebook.com/amar.asyraf
korang try la tgk..sini rupanya si amar menghilang..

__________________
sewel sokmo


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

Mr g, napa cite ni dh jd mcm lakonan je skrg org2 dlm cite tu stil alive n tk seperti yg dikabarkn kononnya semua dh meninggal.. Musykil tol cite melayu ni kekdg cite seperti bebenor tp semua tu juz unt tarik org g nonton je... seb bek dlm you tube blh tgk free, tkla trasa sgt tipah tetipu nih... tlg jwb mr g..



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:

mr g dah xterjawab ar tuh..haha



__________________
sewel sokmo


Senior Member

Status: Offline
Posts: 138
Date:

chiiiibbaiii!!!! lepas aku pindah duduk di ipoh aku punya laa kaji/cari info pasal istana ni last2 baru aku dapat tau: sudah kena kencing dgn uncle buat ke sekian kalinya!!!!

kepala buttock ko uncle, aku sumpah lepas ni kalau aku terjumpa kao mencungap dlm kolam macam nak mati lemas pun, aku takkan tolong kau.

vavi!!! syaith*n!!!!! kucingkurap!!!!!

__________________
"The only difference between boys and men are the ejaculating speed"


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

Van C-Twenty wrote:

chiiiibbaiii!!!! lepas aku pindah duduk di ipoh aku punya laa kaji/cari info pasal istana ni last2 baru aku dapat tau: sudah kena kencing dgn uncle buat ke sekian kalinya!!!!

kepala buttock ko uncle, aku sumpah lepas ni kalau aku terjumpa kao mencungap dlm kolam macam nak mati lemas pun, aku takkan tolong kau.

vavi!!! syaith*n!!!!! kucingkurap!!!!!


 maap dik ... tumpang lalu .....

selama haku kenal makhluk yg bername Ban C Doplo nii ... ari niiiiiii .....

amat terkezutttttt hakuuuu ... naseb baik tali jantung haku ni kuat lagik ...

kalo x ... setengah nyawa gakkk  ....

.... sungguh tumukninah betol bahasa beliau ...

inikah bahasa  yg dihajar mase kat soklah dulu ?

 

(nota: .... ari ni ... kite maki org ... esuk lusa tulat taun dpan doplo taun ...

org pulakkk maki kite ... so .. insap2kan le dirik ... begitu ler pesan makcik asben ...)

 



__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

kpd van c-twenty,wlaupn sy ni new kt sni,tp sy xpenah nk guen bahse cmtu utk dibace oleh org rmai...
ckupla kalo sekadar kite je yg dgr mulut kite brckp ayt yg ckup 'berbudi bhse' tu...
ingat,kerana mulut,bdn binasa...
terlajak perahu bole diundur,tp trlajak kate,buruk padahnye k....

__________________
aelly


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

untok seorang yang berumor dewasa cam beliau mencarot macam tuh,

agak tak matang rasenye.

bad stuff..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

btol btol tol tol ...aku sokong pendapatan pakcik ali teratai dan makcik ijoii ...

ape susah ...... telajak perahu ....errr,,,, gostankan lah...

telajak kata plak .. cpt2 tutup mulot tu ... mane tau org x dgor ...  keh keh keh



__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 257
Date:

insaf lah...

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

wahai nek bada,cube try test gostankn perahu tu..
nk tgk gak sket cmne rupenye org gostankn perahu..


__________________
aelly


Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

pekes wewh??cite tu nipu jek ke???

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

aelly_teratai wrote:

wahai nek bada,cube try test gostankn perahu tu..
nk tgk gak sket cmne rupenye org gostankn perahu..


 ehseh men ..... makcik ali teratai ni ..... loghat la plakkk ...

susah2 beliau niii nk gostankan perahu .....

meh sini .... aku sorong perahu tu gostan .... gostan punyerrrr ....

ngeh ngeh ngehh ....

kate kambing incik asberionz kepada tenuk bukit yg bername ali teratai...



__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 144
Date:

pak bado amek jela prahu tu yek...g main kt tasik yg luas.senang sket nk gostan ye....
sy dh penatla nk gostan2 dgn pak badok ni...

__________________
aelly


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

haha. kesian la ak ngan korg ni. bodoh sesangat. cpt tul nk percaya ngan bnda2 camni. kalo korg terlalu buta pun korg still ada otak leh nk pikir. korg agak kerajaan malaysia ni nk bg ke cerita yg ada scene bunuh camtu ditayangkan. pastu pandai lak scene bunuh tu dibuat tmpt yg kamera xleh nk nmpk masa die bdk2 tu kena hentak. blkg pintu la. kat btul2 bwh kamera la. yg kita nmpk just bdk2nya kna pukul. lgpun skrg ni korg dh leh nmpk kan si amar tu dh ada berlakon citer2 lain. ak kesian sbnrnya dgn org2 cam korg yg cpt sgt nk percaya bnda bodoh camni. lg 1 yg patut korg tau. si uncle tu punya cerita jgn la nk dgr sgt.. suka2 leh. percaya jgn... sembang kuat... ak x nafikan bnda tu ada tp kejadian yg melampau camtu xdenya la korg leh tgok kat wayang... yawn



__________________
KAZAMA


Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

cakap x tapis deee...

label2 org bodow.....

kbai

__________________

aku mau jadi muslimah sejati.... aku mesti jadi begitu...... Insyaallah!!!



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

kazama wrote:

haha. kesian la ak ngan korg ni. bodoh sesangat. cpt tul nk percaya ngan bnda2 camni. kalo korg terlalu buta pun korg still ada otak leh nk pikir. korg agak kerajaan malaysia ni nk bg ke cerita yg ada scene bunuh camtu ditayangkan. pastu pandai lak scene bunuh tu dibuat tmpt yg kamera xleh nk nmpk masa die bdk2 tu kena hentak. blkg pintu la. kat btul2 bwh kamera la. yg kita nmpk just bdk2nya kna pukul. lgpun skrg ni korg dh leh nmpk kan si amar tu dh ada berlakon citer2 lain. ak kesian sbnrnya dgn org2 cam korg yg cpt sgt nk percaya bnda bodoh camni. lg 1 yg patut korg tau. si uncle tu punya cerita jgn la nk dgr sgt.. suka2 leh. percaya jgn... sembang kuat... ak x nafikan bnda tu ada tp kejadian yg melampau camtu xdenya la korg leh tgok kat wayang... yawn


encik kazama .... nak tanya jugak la kat nko ni kan .... sape yang bodoh? sape yg x ada otak? nko budak baru kan? masuk x beri salam ... tetiba nko balun kaw2 punye bahasa .....

tenguk2 sikit beb ... sape yg nko kata tuuu ....

(kadang2 orang terasa diri tu pandai dan bijak .. yelah tuuu ...)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

kazama wrote:

haha. kesian la ak ngan korg ni. bodoh sesangat. cpt tul nk percaya ngan bnda2 camni. kalo korg terlalu buta pun korg still ada otak leh nk pikir. korg agak kerajaan malaysia ni nk bg ke cerita yg ada scene bunuh camtu ditayangkan. pastu pandai lak scene bunuh tu dibuat tmpt yg kamera xleh nk nmpk masa die bdk2 tu kena hentak. blkg pintu la. kat btul2 bwh kamera la. yg kita nmpk just bdk2nya kna pukul. lgpun skrg ni korg dh leh nmpk kan si amar tu dh ada berlakon citer2 lain. ak kesian sbnrnya dgn org2 cam korg yg cpt sgt nk percaya bnda bodoh camni. lg 1 yg patut korg tau. si uncle tu punya cerita jgn la nk dgr sgt.. suka2 leh. percaya jgn... sembang kuat... ak x nafikan bnda tu ada tp kejadian yg melampau camtu xdenya la korg leh tgok kat wayang... yawn


 sesuke hati je nk label org bodoh.....bikin wa panaz je..



__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

eh pakcik baddaq..nape budok tu mencarot2 arrr..

dia tak cukop tido ke..

or dia dah kena carot dek penunggu istana tu?

agaknya dia tersepak nisan kat pintu masuk istana tu, tak??

jeng..jeng...

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

makcik gayah tolong la bace mantera ke xpn mandrem cket dak tu...kasi tenang sket....

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Hhahaha..wahai encik abdul gayah n lilopop, tu kes xckup kasih syg la tu.
tu psl belajo hak bkn2..sian dia... suh dia ngucap la bada.

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

ha ha ha ... `budak' yang buat thread nie pon da ilang dah ke mana ... terkezut badak kottt ... ehhh ... apasal badak pulakkk? kesian badak .... tersedak air liok .... keh keh keh keh

(laen kali .. hingat2 ler sikit peribahasa atau pepatah melayu .... masuk kandang kambeng mengembek ... masuk kandang harimau mengaum .. masuk kandang GC ... hah kau .... kena balun ... wakakakaka)

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

hahaha...budak tu tersilap kandang kot.... orang len masuk kandang rimau mengaum dy nih masuk kandang rimau mengembek plak...kuikuikui

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 57
Date:

lolipop wrote:

hahaha...budak tu tersilap kandang kot.... orang len masuk kandang rimau mengaum dy nih masuk kandang rimau mengembek plak...kuikuikui


 klu masuk kandang harimau buat aper nak mengaum.nampak rimau larilah.lagi mau mengaum ker?..lainlan pengguin pak badar,mmg jadi lauk ler.



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

penguin tu peberet dia.rse mcm fish n cip gitu.
ha bada..ce ko try msk kndg rimo..dan ke idok ko nk ngaum...ce ce

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

la nko ni wak parjo..watpe nko nak masuk kandang rimau tu kalau nko nak lari..nak lari, pegi le ke track..nko nak lari 100m ke 4500m ke..(kata2 diluahkan oleh lopolip sambil menggaru2 kepala yg dihinggapi kutu babi)..he he





__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

hehe..si bada tu la sebok ajk mian lari dlm goni.
aku nk main ting2 aje..ssh btoi

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aku x maw masuk kandang rimau ke ...

aku x maw lari dalam guni ke ...

main teng teng pon aku x mawwww ....

aku nak masuk kelambu jekkk .. ngahahahahaha



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 437
Date:

hebat la anti gayah ni tau2 je ade kutu oink oink kt kpala haku ni...anti gayah skodeng haku mandi ye...

pak bada nk msuk kelambu ngan kesuma apecer ni wat pe..koyak plak kelambu tu nanti kesian wak kne jait balik..

__________________

kemarahan adalah keadaan di mana lidah bekerja lebih cepat daripada pikiran, dan tindakan lebih cepat dari nurani 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

wahai lilipop..ko xmndi pon nmpk kutu tuh bersepah ateh kpla ko..huhu...
bada jom la masuk kelambu..mkn colek mangga ni..jgn bising2 kita mkn coleh mangga kang lolipop dgr dia nk join..sssshhhh

__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

http://www.doposen.com/2011/07/filem-penunggu-istana-kelepet-atau.html

Sila kaji sebelum berhujah .. Mangsa bunuh still hidup smpai hari nie , siap update status hari2 lagi .. Amar yg hilang tu pn hari2 update status , maybe dia update dari alam jin kot . HAHAHA !
Kesian tgk org yg kuat terpengaruh dgn benda yg sgt bodoh ... 



__________________
«First  <  1 2 3 4 5 6  >  Last»  | Page of 6  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard