Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: freemason..meh aku terangkan


Senior Member

Status: Offline
Posts: 372
Date:
freemason..meh aku terangkan


FREEMASON didalangi oleh DAJJAL. Ia satu pertubuhan rahsia yang telah disertai oleh orang-orang berkuasa dunia, termasuk ketua-ketua negara berpengaruh di dunia. Tujuan FREEMASON ialah untuk membina haikal Sulaiman di tpk masjid alaqsa & takluk dunia

Freemasonry serta tunjang Zionisme telah lama bertapak di Malaysia. Freemasonry dikatakan telah berselindung di sebalik gerakan keagamaan di Malaysia. Hakikatnya,mereka membawa masyarakat ke arah kebebasan serta kehidupan anti-Tuhan.
Menurut kajian gerakan Freemasonry kini semakin bergiat aktif di malaysia tanpa disedari oleh kita dan Malaysia adalah negara terbesar di asia tenggara yang mempunyai Freemason.

Senarai2 freemason di Malaysia:
Kuala Lumpur: 3 loji
Pulau Pinang: 1 loji
lpoh: 1 loji
Kuantan: 1 loji
Kuching: 2 loji
Port Dickson: 1 loji
Port Klang: 1 loji
Taiping : 1 loji
Kota Kinabalu: 1 loji

Antara bukti kewujudan gerakan freemasonry di malaysia: 
1.Gerakan Sisters In Islam
2.Agama Kerajaan Langit Ayah Pin
3.Fahaman Sosialisme dan Komunisme
3.Freethinkers
4.Islam Liberal
5.Gereja antiKhatolik (tidak semua)
6.Kebebasan berkahwin tanpa memeluk islam

Freemasonry adalah gerakan rahsia Yahudisme untuk menghancurkan agama-agama dan bangsa lain di dunia untuk menjadikan bangsa Yahudi sebagai bangsa tunggal dunia. 
Baik Islam,Kristian,Hindu atau sebarang agama sekalipun,Freemasonry akan cuba
menyerap kedalamnya dan merosakkan nilai-nilai baik setiap agama.
'jew is threat to human civilization' Zionisme dan Freemasonry adalah nadi yahudi hari ini dan formula mereka mewujudkan negara Israel Raya.

Israel Raya bukan hanya sekitar Gaza...tetapi seluruh dunia.
'Bangsa-bangsa lain hanyalah haiwan peliharaan kaum yahudi'
Maka tiada satu bangsa pun akan terlepas daripada mata Zionisme 'the all seen
eyes'...walau sekecil mana
sekalipun...termasuk bangsa Melayu.

Tujuan utama Freemason ialah mengambil kembali tanah Palestin dan membina kembali Haikal Sulaiman(the Solomon temple) di bawah runtuhan Masjid Al-Aqsa, kemudian akan melebarkan pemerintahannya ke Syria, Iraq, Jordan, Mesir dan terus menuju ke Al Madinah di Arab Saudi. Pergerakan ini didakwa dibentuk bagi mengembangkan fahaman Yahudi dengan cara bergiat cergas di dalam bidang pendidikan, politik, budaya dan sosial.

Gerakan ini berkembang di seluruh dunia termasuk di negara-negara Islam seperti Turki era Mustafa Kamal Ataturk. Freemason juga berkembang luas di Mesir, Maghribi, Lubnan, Malaysia dan lain-lain. Gerakan ini dikaburkan melalui kegiatan amal seperti membantu keluarga yang miskin dan menganjurkan pertunjukan amal untuk disedekahkan kepada mereka yang memerlukan.

Gerakan ini jelas nyata memperjuangkan kewujudan negara Israel dan Yahudi di bumi Palestin antara tahun 1940an dan 1970-an. Lantaran orang Islam bersikap anti-Freemason, anti-Semitisme dan anti-Zionisme. Ada yang mengaitkan Freemason dengan Dajjal yang akan hadir pada akhir zaman. Ini berdasarkan simbol Free Masonic yang dikenali "Satu Mata Melihat Semua" (All Seeing One Eye) dikatakan menyerupai Dajjal bermata satu


__________________

https://www.facebook.com/one.izat?ref=tn_tnmn



Super Member

Status: Offline
Posts: 807
Date:

penah baca pasal freemason ni dlm majalah mastika..
malaysia mmg negara terbesar mempunyai freemason...kiranya macam pusat dia...

__________________

LuCkY - nO tImE fOr LoVe...



Super Member

Status: Offline
Posts: 653
Date:

Alhamdulillah.........wooooow....what a good info.......thanks

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1212
Date:

mcm mana kita nak atasi masalah ni...?

__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Super Member

Status: Offline
Posts: 950
Date:

pergerakan asal freemanson di malaysia terdapat di 3 negeri selat. paling ketara terdapat kat p.p...kat signboard die ade cam jangka lukih....kalo pasan, tu la tmpt meeting dorg..

__________________

study high2, stupid never finish~ dh terkene batang idung sendirik baru tersorong2 pipi tu!



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

ohhhhh ... freemason dah ada dah kat m'sia .... apasal ler diarang nie aim jugak m'sia  .. negara yg kecit niii .. pergi ler kat benua antartika tu  ker .. seluas2 negara dia bleh duduk ... buat keje susah2 ganggu penduduk negara lain buat haper ... susah betol yahudi lahanat nie e.....ee.e...ee.....

__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 512
Date:

hui... takut nye..ni tanda nya kiamat da dekat la nie kalo dajjal da ade.... 0..0

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 950
Date:

ade beberapa artikel xtau rasmi ke x...yg dajjal da ade kat dunia..die tu dlm form manusie..xtau btol ke x...ish2..agak2 bnde ne leh caye ke x? m'sia ne slh satu negara yg kirenye berpengaruh dlm negara2 Islam. tu yg kne kontrol gak tu...

__________________

study high2, stupid never finish~ dh terkene batang idung sendirik baru tersorong2 pipi tu!



Super Member

Status: Offline
Posts: 1353
Date:

Nauzubbillah..menakutkan tol..nk lak orgh Msia ni mdh lembut ht,mdh tpengaruh t'utama'y org Islam y lemah iman...ni ler bt freemeson mdh menular kt ngra kt..hrp pemimpim kt bk mata n amik tindakan segara..sblm islam trs hanyut


__________________
Aku IBU si Comel...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 304
Date:

abistu mesia xde amek tindakan pape ker?

__________________
~ Bercinta Sampai Syurga ~


Super Member

Status: Offline
Posts: 807
Date:

cahaya...kalau dh msia negara terbesar mempunyai freemason...camne nk amik tindakan?

__________________

LuCkY - nO tImE fOr LoVe...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 304
Date:

tuh la pasal..takot lak...hu3..tapi johor mcm xde lam senarai kan...

__________________
~ Bercinta Sampai Syurga ~


Super Member

Status: Offline
Posts: 950
Date:

sebab itulah berlaku penaklukan di asia dlu2...(dalam pemahaman ar) alfonso tu salah seorang recruiter la kiranya... SHBU tu merupakan kompeni yg berpengaruh besar dalam pembinaan tamadun england dan merupakan agen utama. Malahan selepas berkerjasama dengan amerika, makin menjadi la...

__________________

study high2, stupid never finish~ dh terkene batang idung sendirik baru tersorong2 pipi tu!

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard