Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: cerita seram kat asrama di shah alam,,,,,


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 64
Date:
cerita seram kat asrama di shah alam,,,,,


rmai cite psal rumah kat shah alam yg seram2,,, pink apple nak cite psal shah alam gak,,, tpi, bukan rumah la, it is, asrama,,,
asrama nie trknal la kat shah alam,,, x nak cite la yg mne, nnty ade lak yg tkot nak msuk lak,,,
story 1: ade member 2, die nak gi gosok gigi mlam2, die msuk la toilet sorang2 coze dah biase, toilet 2 memang seram sket la,,, mse die msuk, die prsn ade sorng girl nak gosok gigi gak,,, die tgor, but girl 2 x jwb,,, die pon wat dek je la,,, tgh2 gosok gigi2,,, die nmpak girl tdi 2, gosok gigi die pkai pisau kcik,,, darah pnoh kat gigi die,,, ble die sdar member tgh pndg die,,, dgn mulut yg pnoh drh, die senyum,,,,,biggrin hehehe,,,,
story 2: ade satu hri, member bgon tido,,, prgi la mndi kat kolah rmai2,,, nyanyi2,,, sronok lah,,, lme2 member sdar,,, yg die senanye sorang2 time 2, n bru pkol 3 pagi,,,evileye
story 3: senanye ade lagi,,, tapi nnty2 la,,, hehehe

__________________
lurve comel!!!!


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

ohhhh seram gak epel merah jambu punyer citer ni eh ...
tapi ... apasal cite kontot sangat ....
blo sempat telan air liok .... citer da abis da  ...
ptong stim btolll ...
bagi ler panjang2 sikit time menyet menatang itam tu dik oi ,,,


__________________

make me feel it



Member

Status: Offline
Posts: 16
Date:

cite ketot2 x suke arr

__________________
=)


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 64
Date:

thanks la bgi comment yg bernas,,, nnty me tulis yg pnjng2 eh,,, nie true story,,,

__________________
lurve comel!!!!


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

haa .. gitu ler ... ko ni betol2 anak murid yang bagos ... cepat tangkap ... pikap pon baek ... walopun tru stori ... kalo panjang ... stim bace pon manjanggggg jer ,... kan kan kan ...

-- Edited by baddar on Sunday 13th of March 2011 03:46:00 AM

__________________

make me feel it



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 64
Date:

ye lah bossyawn,,,,

__________________
lurve comel!!!!


Super Member

Status: Offline
Posts: 512
Date:

huhu seram2.... ape la pakbadar nie.. ni baru sinopsis @ the making of...... citer sebernar is coming soon... mcm filem kt wayang tu.... bile citer sebenar nk kua nie pink epel oiii......

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 64
Date:

coming soon,,,,,bleh

__________________
lurve comel!!!!


Super Member

Status: Offline
Posts: 556
Date:



pak badot...ye lah bossyawn hahahhaa pak badot da jadik boss tkot2 nanti die perhambat aku nanti....

__________________
Jika tiada kereta kuda, naiklah kuda, jika tiada kuda, lebih baik berjalan kaki


Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:

citer gosok gigi guna pisau kecik tu penah dgr lama dah sblm ni.....xsure teejadi kt ne....

__________________

~~~~ No Need To Die To Prove A Lie ~~~~



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

tu ar mei2..

aku pon mcm penah dgo jer..

tibe2 trigt kesah yg kwn dia kn alibas ngan kipas kepala putus sb berdiri ats katil 2 tingkat tu

byk sgt citer tu aku dgr..agknye berlaku byk tmpt kot..citer asrama memg byk ler..kalu citer armara pon byk gak...erk

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 64
Date:

oh ha'ah la,,,
dah basi dah en,,,
x yah cite la,,,
bce je cite org len,,,ashamed

__________________
lurve comel!!!!


Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

tu ar...aku ml sciter..tp tbe2 tringt..

kesah tu memg fmes dulu..

skang aku nk dgr kesah2 dr dak2 asrama skang ni...dh lma tinggalkan alam asrama...skang ni bz ngan alam asmara.hjihihii

__________________


MODEST

Status: Offline
Posts: 1995
Date:

korang ni sonok je citer pasal citer hantu asrama..... nanti la makcik ada masa makcik citer la pengalaman spjg dok asrama kat skolah dlam utan dl..... nanti la... makcik tgh khusyuk nak basuh gigi palsu ni kejap ye.... bwk2 jin bertendang kejap ye....

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 807
Date:

aku pon penah dgr yg story 1 tu..tp xsure kt ne jd...
tp aku tgu cite lain dr ko ek...


__________________

LuCkY - nO tImE fOr LoVe...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:

tu la..mcm2 versi..ada yg kata gosok gigi guna pisau cukur la...yg cutter tu la...tp berlaku kt asrama...sama mcm citer yg "kau dah tau ke?"....

__________________

~~~~ No Need To Die To Prove A Lie ~~~~



Super Member

Status: Offline
Posts: 950
Date:

mcm tau je asrama tu..hihi..pnh dgr kere yg da kne rasuk dok perati org memalam...mate merah...rasenye kat asrama tu la...hihi..angker gile asrama ne...

__________________

study high2, stupid never finish~ dh terkene batang idung sendirik baru tersorong2 pipi tu!



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 64
Date:

gerard, klau tau, ce teka,,,,,biggrin

__________________
lurve comel!!!!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:

asrama mane?

__________________
I LOVE ALLAH, I LOVE MY PARENTS, I LOVE MY DEAR, I LOVE MY SELF


Super Member

Status: Offline
Posts: 950
Date:

xtao la btol ke x..coz area s.alam byk gak asrama.bkn kolej seroja??

__________________

study high2, stupid never finish~ dh terkene batang idung sendirik baru tersorong2 pipi tu!



MODEST

Status: Offline
Posts: 1995
Date:



aku mmg suke cerita seram ni... dan aku tak suke bcerita bdasarkan pengalaman org lain yg aku tak merasa suasana dia... wp bukan aku yg nmpak... tp aku berada dlm waktu dan persekitaran tersebut....

kisah aku semasa di tingkatan 1

sekolah aku dulu sekolah agama.... sekolah tu la satu2nye pd masa tu sekolah asrama dekat area bota,perak...dh la selakang tu hutan je....kiri kanan pun xde apa... cuma mcm belukar je... .. masa aku baru masuk sekolah tu.... sekolah aku tu baru dalam 3 thn dibina kat situ.... dan aku antara batch yg awal duduk kat situ.... aku masuk sekolah tu mcm biasa tanpa ada perasaan takut cuma sedih sbb kena dok jauh ngn mak aku.... ye la tingkatan satu dh kena masuk asrama kan..... then mlm berlalu seperti biasa.... awalnya takde apa2 yg menakutkan dan membimbangkan....kemudian ada la dlm beb minggu or beb bulan... mula la ada cerita2 yg kurang senang didengar....

buat pengetahuan korang.... masa tu bdk2 tingkatan 1 ditempatkan dalam 3 dorm... A,B dan C....aku ms tu dapat dorm B.... bdk2 dorm A ada yg dikacau oleh bnda2 halus.... ye la ms tu budk2 lg so msg2 takut la.... cuma kita tak tau cerita tu betul ke tak... tp kalu ckp hantu je msg2 takut hape.... then lps tu dorm aku lak.... ada bdk dorm aku nmpak sesuatu pd waktu mlm.... kitorg pun semua lg la kecut.... lps tu kitorg usaha tarik katil msg2 bsambung dgn katil lain.....so kurg la skit takutnye wp still takut..... dan tak kira ms bnda tu akan mngganggu sape2 je tp alhamdulillah aku tak penah kena..... then.........


sambung nanti eh.... aku nak korek idung jap....

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 950
Date:

cettt..kurang ketamdunan..tgh syiok mbce ttbe npk taik idung ko....cessstt......

uit radin....tu msg2 pakai fon ke? pehal lak nk msg2 takut?

__________________

study high2, stupid never finish~ dh terkene batang idung sendirik baru tersorong2 pipi tu!



MODEST

Status: Offline
Posts: 1995
Date:

zaman dulu mn ada phone.... dl zaman batu.... zaman korg yg muda2 je ada phone.... aku sambung citer aku kat ruangan lain.... tak feel lak tumpang kat topik org lain....

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 64
Date:

x la hensem,,,

__________________
lurve comel!!!!


Super Member

Status: Offline
Posts: 950
Date:

huk ala..slh pla..ckp la ..kat mana...nk sorok2 lak..

__________________

study high2, stupid never finish~ dh terkene batang idung sendirik baru tersorong2 pipi tu!



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 64
Date:

gerard_hensem wrote:

huk ala..slh pla..ckp la ..kat mana...nk sorok2 lak..




 x leh la,, nnty kena saman,,,yawn



__________________
lurve comel!!!!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:

cakap jela dik oi.......
nak tau gak.....


__________________
I LOVE ALLAH, I LOVE MY PARENTS, I LOVE MY DEAR, I LOVE MY SELF


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 64
Date:

Oren87 wrote:

cakap jela dik oi.......
nak tau gak.....




kau kat melbourne,,, mne tau pape kat malaysia nie,,,



__________________
lurve comel!!!!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:

peh camtu plak....... asal aku malaysia lor..........
sume tempat aku tau lau area johor, singapore, kl n shah alam

__________________
I LOVE ALLAH, I LOVE MY PARENTS, I LOVE MY DEAR, I LOVE MY SELF


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 64
Date:

Oren87 wrote:

peh camtu plak....... asal aku malaysia lor.......... sume tempat aku tau lau area johor, singapore, kl n shah alam


 

 wow,, x yah r mrh,, men2 je lah,,,,,,,,,,,



__________________
lurve comel!!!!
1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard