Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: uma seram seksyen 2


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 92
Date:
uma seram seksyen 2


9 tahun lepas aku dpt smbung bljar kt uitm shah alam. So,perkara pertama yg kna fikir ialah ak nk duk mn sbb ak xdpt hostel. Oleh sbb kerajinan & keperihatinan yg ada kt aku n kwn2,maka dpt le ak ngn kwn2 ak umah sewa.....dekat2 area seksyen 2. Berhampiran ngan wet world [kalo korang tau la].

Uma tu bunglow 2 tingkat ngan 4 bilik. 3 bilik kt atas n 1 bilik kt bwh. Kitorg semua berlapan,kiranya 2 org utk 1 blk la. Aku ringkaskan je la,kitorg msuk uma tu ngan perasaan berbelah bahagi. best, suke, pelik, rimas, takut semua ada.

Pertama,tuan umah hanya amik rm50 je sbg deposit n sewa prtama hanya byr bile msuk bln kedua kami duduk uma tu. Kiranya bln prtama ni free la....[?]
Kedua,tuan umah x bg kitorg bwk brg bnyk2 sbb nnt pnat nk angkat blk katanya...
Ketiga,pokok ara tepi umah tu bsr sgt smpai dahan dia bleh msuk kt tingkap blk atas.

Mlm pertama duk uma tu kitorg xtido sbb sibuk punggah n kemas brg+lyan dvd korea. Citer seramnya start ms hari kedua. xpayah nk tunggu mlm,siang2 pon kitorg da kna kacau. Azmi "dagu" org first kena.

Ms tu br kol 10.30pg [anggaran ak la], si Azmi ni bgun nk memerut. So dia g la toilet bwh tu tp dlm toilet ada org [sbb pintu tutup]. Toilet atas plak rosak, tuan umah kta nnt dia btulkan. Tunggu punye tunggu, xkuar-kuar org dlm tandas ni. Jd Azmi ni memekik la soh cpt sket kuar sbb dia xtahan. Akibat jeritan c azmi ni, abis satu umah bgun gi tengok peehal. Yg peliknya, kitorg berlapan smua ada, abih tu sape yg kt dlm tandas ni? Pintu toilet lak berkunci siap ada bunyi org flush jamban lg.... Dlm reramai ni,Lan sorg je yg berani sket [mgkin psl dia ni keturunan bugis kot], dia g rentap pintu toilet tu smpai trbukak. Xde org tp dr kesan yg ad,pintu tu mmg dikunci dr dlm. Last2 si azmi xjdk berak...mngkin psl takut kot.

Mlm tu kitorg kna lg teruk.

Ms ak nyenyak tdo mlm tu tetiba jek ad org tarik dua2 belah kaki ak sampai jatuh dr katil. Kepala ak terhentak dulu kt lantai!! Ape lg,hangin la aku sbb ingat bdk2 nk wt pedajal kt ak tp bl ak bangun xde org plak. Yg ad cume c Lan yg ngah membuta kt katil atas. Ak x rs Lan yg buat sbb confirm dia tdo mati. Bl ak kuar bilik, ak dgr bdk2 ngah ketawe. Rupenya diorg ngah layan dvd kt hall bwh. Ak pon msuk blk balik sbb still bingung lg tp br ak terperasan ms ak ngah jengah kebawah td ak perasan Lan ada!! Bukan ke td ak nmpk dia ngah membute dlm bilik? Ahh suda...
Dgn perasaan berani2 takut ak tgok atas katil Lan ada bonjol bwh selimut,kiranya mcm ad org la. Ak tarik kain selimut tu n guess what? ad batu nisan yg da retak2 dn otomatiknya blk ak diselubungi bau hapak+hanyir yg sgt2 kuat.

Ms ni korg jgn tnya ak la ape ak buat sbb kalo menda ni jdk kt korg pon xkan korg nk stay lg dlm blk tu btol x? Ak rs kaki ak da x jejak tanah da sbb lari laju sgt. Ak lari kuar dr bilik tu & g ke hall sbb nk gtau member2 ak la kononnya tp yg mcm haram jadahnya member ak sorg pon da xde kt hall. Nk tau diorg kt ner? semua da duduk kt luar umah!! Rupanya diorg awal2 lg da kna kacau. Yg lakhanat nye, xde sorg pon kejutkan ak....taik betol diorg ni.

Lepas diorg tenangkan ak, kitorg decide nk buat ape skang sbb skang ni da pkul 3 pg. Nk mtk tlg tok imam,umah tok imam pon kitorg xtau. Nk mtk tlg jiran, kiri kanan umah kitorg cina. Last2 salleh ajk lepak restoran hakim jek smpai pg. Bunyinya mcm senang tp memasing semua xpakai baju pastu pakai boxer ngan kain pelikat jek. Mau x mau trpaksalah jgk kitorg msuk uma tu balik sbb nk amik suar, wallet n kunci motor.
Oleh sbb bilik c Bob ngan Naim je yg kt bwh, maka kitorg decide le nk pinjam baju n suar dia. Masing2 tkut nk naik tingkat atas. Wallet pn ak tinggal. Masing2 pakat gn duit naim lu. Nasib baik kunci motor kitorg sangkut kt dinding [tmp penyangkut]. Ms nk kuar dr rumah tu, Wak plak perasan ad bdk pompuan kt pintu dapur ngah senyum sambil babai tgn kt dia. Yg ak plak bole trperasan bdk tu jgk sbb ak tgk muka wak da kejung+pucat lesi. Sekali bdk tu senyum rs mcm nk trkincit dlm suar la... Kepala lutut ak menggigil sampai kt restoran hakim!!!!

sambung nanti okey......










__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

mr q wrote:

 

9 tahun lepas aku dpt smbung bljar kt uitm shah alam. So,perkara pertama yg kna fikir ialah ak nk duk mn sbb ak xdpt hostel. Oleh sbb kerajinan & keperihatinan yg ada kt aku n kwn2,maka dpt le ak ngn kwn2 ak umah sewa.....dekat2 area seksyen 2. Berhampiran ngan wet world [kalo korang tau la].

Uma tu bunglow 2 tingkat ngan 4 bilik. 3 bilik kt atas n 1 bilik kt bwh. Kitorg semua berlapan,kiranya 2 org utk 1 blk la. Aku ringkaskan je la,kitorg msuk uma tu ngan perasaan berbelah bahagi. best, suke, pelik, rimas, takut semua ada.

Pertama,tuan umah hanya amik rm50 je sbg deposit n sewa prtama hanya byr bile msuk bln kedua kami duduk uma tu. Kiranya bln prtama ni free la....[?]
Kedua,tuan umah x bg kitorg bwk brg bnyk2 sbb nnt pnat nk angkat blk katanya...
Ketiga,pokok ara tepi umah tu bsr sgt smpai dahan dia bleh msuk kt tingkap blk atas.

Mlm pertama duk uma tu kitorg xtido sbb sibuk punggah n kemas brg+lyan dvd korea. Citer seramnya start ms hari kedua. xpayah nk tunggu mlm,siang2 pon kitorg da kna kacau. Azmi "dagu" org first kena.

Ms tu br kol 10.30pg [anggaran ak la], si Azmi ni bgun nk memerut. So dia g la toilet bwh tu tp dlm toilet ada org [sbb pintu tutup]. Toilet atas plak rosak, tuan umah kta nnt dia btulkan. Tunggu punye tunggu, xkuar-kuar org dlm tandas ni. Jd Azmi ni memekik la soh cpt sket kuar sbb dia xtahan. Akibat jeritan c azmi ni, abis satu umah bgun gi tengok peehal. Yg peliknya, kitorg berlapan smua ada, abih tu sape yg kt dlm tandas ni? Pintu toilet lak berkunci siap ada bunyi org flush jamban lg.... Dlm reramai ni,Lan sorg je yg berani sket [mgkin psl dia ni keturunan bugis kot], dia g rentap pintu toilet tu smpai trbukak. Xde org tp dr kesan yg ad,pintu tu mmg dikunci dr dlm. Last2 si azmi xjdk berak...mngkin psl takut kot.

Mlm tu kitorg kna lg teruk.

Ms ak nyenyak tdo mlm tu tetiba jek ad org tarik dua2 belah kaki ak sampai jatuh dr katil. Kepala ak terhentak dulu kt lantai!! Ape lg,hangin la aku sbb ingat bdk2 nk wt pedajal kt ak tp bl ak bangun xde org plak. Yg ad cume c Lan yg ngah membuta kt katil atas. Ak x rs Lan yg buat sbb confirm dia tdo mati. Bl ak kuar bilik, ak dgr bdk2 ngah ketawe. Rupenya diorg ngah layan dvd kt hall bwh. Ak pon msuk blk balik sbb still bingung lg tp br ak terperasan ms ak ngah jengah kebawah td ak perasan Lan ada!! Bukan ke td ak nmpk dia ngah membute dlm bilik? Ahh suda...
Dgn perasaan berani2 takut ak tgok atas katil Lan ada bonjol bwh selimut,kiranya mcm ad org la. Ak tarik kain selimut tu n guess what? ad batu nisan yg da retak2 dn otomatiknya blk ak diselubungi bau hapak+hanyir yg sgt2 kuat.

Ms ni korg jgn tnya ak la ape ak buat sbb kalo menda ni jdk kt korg pon xkan korg nk stay lg dlm blk tu btol x? Ak rs kaki ak da x jejak tanah da sbb lari laju sgt. Ak lari kuar dr bilik tu & g ke hall sbb nk gtau member2 ak la kononnya tp yg mcm haram jadahnya member ak sorg pon da xde kt hall. Nk tau diorg kt ner? semua da duduk kt luar umah!! Rupanya diorg awal2 lg da kna kacau. Yg lakhanat nye, xde sorg pon kejutkan ak....taik betol diorg ni.

Lepas diorg tenangkan ak, kitorg decide nk buat ape skang sbb skang ni da pkul 3 pg. Nk mtk tlg tok imam,umah tok imam pon kitorg xtau. Nk mtk tlg jiran, kiri kanan umah kitorg cina. Last2 salleh ajk lepak restoran hakim jek smpai pg. Bunyinya mcm senang tp memasing semua xpakai baju pastu pakai boxer ngan kain pelikat jek. Mau x mau trpaksalah jgk kitorg msuk uma tu balik sbb nk amik suar, wallet n kunci motor.
Oleh sbb bilik c Bob ngan Naim je yg kt bwh, maka kitorg decide le nk pinjam baju n suar dia. Masing2 tkut nk naik tingkat atas. Wallet pn ak tinggal. Masing2 pakat gn duit naim lu. Nasib baik kunci motor kitorg sangkut kt dinding [tmp penyangkut]. Ms nk kuar dr rumah tu, Wak plak perasan ad bdk pompuan kt pintu dapur ngah senyum sambil babai tgn kt dia. Yg ak plak bole trperasan bdk tu jgk sbb ak tgk muka wak da kejung+pucat lesi. Sekali bdk tu senyum rs mcm nk trkincit dlm suar la... Kepala lutut ak menggigil sampai kt restoran hakim!!!!

sambung nanti okey......








 




adoiii!!

9 tahun lepas tu..

old school punya cita ni..

kalo atok suka la ni dengar babē orang lama ni..

maklumlah atok badar kan dah tua..

tunggu nk kembali ke pangkal jalan je..

eh kejab! pesal cita ko ni separuh jalan?

adoi..

ada juga orang suka post sekerat-sekerat ni..

kasi abes la cita brooo...

evileye



__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 1643
Date:

hmm citer seram kat shah alam sumer seram2 shial... giler r.. kalau aku dah lari xder kaki dah aku rasa.. mmg la org salu ckp takut kt Tuhan jgn takut kat hantu.. hahaha Tp aku mmg surrender la bab2 hantu nie.. aku la org pertama lari kalau nmpak hantu rasanya HAHAHAHA ! citer yg asberion ker saper tataw.. kat shah alam jgak... yg terbakar2 tue kat shah alam jgak kan..? perghhhhhhh

__________________

Will you still love me when I'm no longer young & beautiful? :)

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

wei mr g ..... halamak .. spoil ler ko ... cpat.. cpat .. sambung lerrr.....
tngah asik ni... ko ptong stim plak .... hah .. bile nak sambung?

__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

ih si pijie ni... bukan ke aku kembali ke pangkal peha mrbingkai ... (ngeh .. ngeh .. ngeh... x kire .. apa nak jadik .. jadik lerr...........)

__________________

make me feel it



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 50
Date:

Dgn perasaan berani2 takut ak tgok atas katil Lan ada bonjol bwh selimut,kiranya mcm ad org la. Ak tarik kain selimut tu n guess what? ad batu nisan yg da retak2 dn otomatiknya blk ak diselubungi bau hapak+hanyir yg sgt2 kuat.
__________________________________________________________________

cucu:  Atok... tok,tok..(merujuk uncle badrol)
Kan cu dah pesan jangan... jangan.. nak jugak main.

aTok:  ala seshekali je Cu...sehonok la... hihihiiiiiiiii

Cucu:  iyela tok ni pun agak2 la lau nak main pun baTu Seremban
yang g Hambik  batu Nisan... 2 watpe tau la da ehem ehem pun ... HeHeHe.




__________________

..........buUlp...(^-^)...buUlp...........
..Just saY hyE..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

pangkal peha bingkai yg utan amazon tu pun ko nk ke atok?

mcm mana la ko punya selera ni..

aku jgn kata pandang...

nk jeling pun teramat sangat nirojim peha bingkai tu..

kalau usik lagi la..

aku rasa koma setahun..

tup tup bangun je dah tua aku sebab terkene pendangan peha amazom bingkai tu..

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

pocoyo wrote:
















Dgn perasaan berani2 takut ak tgok atas katil Lan ada bonjol bwh selimut,kiranya mcm ad org la. Ak tarik kain selimut tu n guess what? ad batu nisan yg da retak2 dn otomatiknya blk ak diselubungi bau hapak+hanyir yg sgt2 kuat.
__________________________________________________________________

cucu:  Atok... tok,tok..(merujuk uncle badrol)
Kan cu dah pesan jangan... jangan.. nak jugak main.

aTok:  ala seshekali je Cu...sehonok la... hihihiiiiiiiii

Cucu:  iyela tok ni pun agak2 la lau nak main pun baTu Seremban
yang g Hambik  batu Nisan... 2 watpe tau la da ehem ehem pun ... HeHeHe.














atuk : hah cucu ... cucu ...  (cucu  = pokoyo)
cucu : yea tok ...
atuk : atuk dah maen-maen ngan budak mr g and the gang ....
          kali ni .. cucu lak ajak dirang maen ...
cucu : la.... ada lak giliran .... nak maen apa tok...
atuk:  kali ni ko maenkan plak budak pijie dan bingkai tu ...
cucu : yela .. maen apa lak ...
atuk : nih .. amik ni.... letak kat kasut diarang ..
          (dua mangkuk katak bukit ngan dua mangkuk cengkadak itam)
cucu : kalo menatang nih ... maap ler tukk ....zassssss...(larik lintang
          pukang ketakutan ..... kerana huduh sangat ler tu...)

p/s: tang batu nesan ke mahkluk antu huduh ker.. memang spesis
pokoyo ... dia x takut punyer ... tapi pasal menatang idup mcam
katak bukit dan cengkadak itam ... bagi diarang .. huduh ngalahkan'
muke diarang larr... pasal bernyawe ..... ngeeeeeeeee...)






 



__________________

make me feel it



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 50
Date:

KATAK HUKIT??

images?q=tbn:Hxe5NApqP2-SJM:

CENGHADAK IJO??

images?q=tbn:9eE3ToSqM4d0gM:


PE LA ATOK BADROL HISHAM NIH...
X KAKUT PUNYA AMENDER SUME TUE....


TAPI LAU ATOK BADROL...

JELING...
>
>
>
>
>

images?q=tbn:Ji0zzTL452zBdM:

biggrinTAKUTNYER...


__________________

..........buUlp...(^-^)...buUlp...........
..Just saY hyE..



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

pocoyo wrote:

KATAK HUKIT??

images?q=tbn:Hxe5NApqP2-SJM:


katak hukit = mrbingkai




CENGHADAK IJO??

images?q=tbn:9eE3ToSqM4d0gM:

cenghadak ijo = fizie


PE LA ATOK BADROL HISHAM NIH...
X KAKUT PUNYA AMENDER SUME TUE....


TAPI LAU ATOK BADROL...

JELING...
>
>
>
>
>

images?q=tbn:Ji0zzTL452zBdM:

biggrinTAKUTNYER...

ni bukan atuk badrol ... tapi pokoyo tyme dia dah tua esok....

caya lar cakap haku nih ..... (mane ade orang tua bohong or tipu...
kan .. kan ... kan.....) uhuksssss....


p/s: pasal aku ni x ngoti nak up load gambo dalam nih .. so ...
aku bagi renovate ngan touch up jer larr.. yang cik pokoyo tu buat ...
kkan senang keje ..... ngeeeeeeeeeeeee .....

 



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 1643
Date:

tue katak peliharaan aku tue saper yg pandai2 g upload plak.. pnyer la aku smpan celah ketiak tiap2 hari.. dasar katak padang pasir betul laaaaa ! ko bayar royalti cepatttttttt !

p/s : tetiba aku rindu kat HM.. hmm cepat la text ok.. tata.. (iklan jap bersama kitkat heee)

__________________

Will you still love me when I'm no longer young & beautiful? :)

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

wakahkahkhahahkahkhakhak...

atok nk cover muka dia..

oit atok!

semua org tau la tu muka ko..

nama gelaran pun orang dah tau yg ko tua dah nk kembali ke pangkal lengan..

series lawak gila bila tgk gambo tuuuu...

pecah perut aku tengok..

arghhhH!!

aku nk gelak lagi..

tak kira..

apa korang nk kata..

korang kata la..

yg penting aku nk gelak lagi..

wahkahkahkahkak HAHAHA HAK TUI!

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

kelekungggg!!effect bunyi senduk landing di dahi pijie..
agak2 la nak haktuih tu....
terkena lobang idong aku yg mancung ni oiiii...
iksh...dahla hak tuih kau tu bau tenuk.....
ada berus gigi x..??nah ambik ni...RM2.30...
pegi 7e beli colgate...pengotor la hang ni...
tu ke muka pak badot...hahahaha...
comel tuhhh..ngahahaha...
katak bukit tu bak sini..aku nak buat pelihara kat rumah aku..
pasal manyak nyamuk....
mr g..seram gak cita kau ni...ee...smbungan nya dah kuar tp aku x baca lagi..
cuma aku pelik..nape kau x sambung je dalam topik yg kau dah buka ni..
slalunya..orang sambung balik dlm topik lame...
errkk...kata pocoyo ke ngairahan sambil memintal bulu idong pijie yg panjang....

__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

bulu idong aku pun ko nk pintal keee?

ishhh...

terlalu mahal betul apa yg ada pada diri aku ni..

sehingga bulu idong aku pun orang nk pintal..

aku tau epal...

ko mesti nk juga kann?

nntē la aku bagi...

skg ni tak leh sebab aku nk simpan utk LoLa bulu idong aku ni...

lalalalalalala~

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

xpe...terima kasih je...
nanti aku soh kambing aku yang pintalkan..
kecian kambing betina aku tu..
dah lame janda...
dah tu..rindu pulak nak memintal bulu-buluan ni..
dulu die suka pintal bulu kambing jantan aku..
pasal kambing jantan aku dah arwah...
aku offerkan kau la...
kau tau..sampai setiap malam die mengembek...pasal seronok sgt..
n x sabar2..pening aku sebab x leh tdo malam...
ni pasal kau hensem sgtla..sampai kambing aku yang janda tu pun gila kat kau...iksh..
feninggg...fenninggg...

-- Edited by GreeN AppLe on Monday 20th of December 2010 08:16:41 PM

__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

shhhh!..

dah la epal!!..

jangan ko cakap lagi pasal kehenseman aku tu..

aku dah jadi segan la plak..

sudah la kita tutup topik pasal hensem aku..

nnt kang kalo terus bercerita atok leh jadi sawan tau..

sawan *b*i mmg bahaya..

kalau tak jaga nnt susah wo0o...

p/s: sawan *b*i tu yang macam mana ar? sebab setau aku ni mcm byk jenis sawan..

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:

umah aku kat seksyen 7.........
jadi dengan segala hendaknya aku nak tau umah seksyen dua tu kat mane?
taman ape? no bape?
aku nak hantar pasukan kelab ghostbuster haram g selidik sane...
serius ni bukan main2...
dapat 5-6 ekor, aku nak hadiahkan kat kawan2 ku dalam GC ni... especially to~~
BADDAR si GENDUT,APPLE model SPENDER, MRBINGKA UBI, FIZIE JEJAKA KESEPIAN, AWEK HAPPY SAMBIL MENCARUT....
tolong eh... PM aku pon leh....
membe2 aku sume nak join....
kita tengok sape yg kena./....
URGENT sebelum aku xda kat sini dah.....

wasalam



__________________
I LOVE ALLAH, I LOVE MY PARENTS, I LOVE MY DEAR, I LOVE MY SELF


Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Kesuma Apache penah study kat sana dulu 10 thn yg lps.Yang besnyat ada sewa umg sama row ngan banglo yg dimaksudkan.. ada la dgr kwn2 citer.nasib baik la kdg2 Kesuma Apache lalu memalam sensong nk gi pud kot tak kna kco...mgkn sbb ada 5th sense kot.huhuhu. tp kat sek 2 tu memang ada beberapa bunglow misteri.ada sebijik tu diorang citer, 1 family mati kna bunuh...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

Oren87 wrote:

umah aku kat seksyen 7.........
jadi dengan segala hendaknya aku nak tau umah seksyen dua tu kat mane?
taman ape? no bape?
aku nak hantar pasukan kelab ghostbuster haram g selidik sane...
serius ni bukan main2...
dapat 5-6 ekor, aku nak hadiahkan kat kawan2 ku dalam GC ni... especially to~~
BADDAR si GENDUT,APPLE model SPENDER, MRBINGKA UBI, FIZIE JEJAKA KESEPIAN, AWEK HAPPY SAMBIL MENCARUT....
tolong eh... PM aku pon leh....
membe2 aku sume nak join....
kita tengok sape yg kena./....
URGENT sebelum aku xda kat sini dah.....

wasalam




adehh..adeh...oren ni....

buat susah2 je...xpe..kau simpan je benda tu..buat pets...

aku xnak la..bukan xnak...mak aku x bagi aku main2 dengan benda tu..

kau cakap....bek inform kau cepat2...sebelum kau xda lagi kat sini dah..

eee..kau nak p afrika ke..

aku belum merasa lagi jus oren kau tau....

dah...kalau pegi sane nanti cepat2 balik sini tau....

aku hausla..hahaha



__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:

ape kena mengena plak aku ngan haus ko apple?
ape ko merepek ni apple?
dah-dah jom balik tanjung rambutan....
walaupun ko menyamar jadi model spender pon aku tetap leh cam ko...
ayuh.... naik ambulan tanjung rambutan ni

__________________
I LOVE ALLAH, I LOVE MY PARENTS, I LOVE MY DEAR, I LOVE MY SELF


Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Sambil jd drebar ambulan s tersebut
Kesuma Apache : Doc Oren, nak sy amikkan baju pasung tu ker?? mcm susah jer nk seret beliau ke dlm ambulans..

Oren : Jgn..jgn.. ko amikkan cicak koben dlm laci tuh...dak ni pobia ngan cicak koben

Kesuma Apache : Baik Doc Oren

Epel: Arrghhh tidak..cicakkk.. air mottan ade?..haus la

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

iksh...kesumat ni...
sejak bila jadi tali perut oren ni...
oren sogok kau gune bape bakul oren ek...??
sampai kau ekot je ape die cakap..
oren, ni mesti kau bagi die minum air oren yang dah monopos kan..kan...

__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Oren blanje sepokok oren la.... sume oren tu kaler oren... just oren plaks 4 tong..

Epel... cpt masuk ambulans..

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:

ntah apple ni degil plak....
eh ni nape apple tukar jadi lembu,,,,
apple, jgn berak kat pokok pak baddar tu....
degil betul..... kata mak lembu, kesuma kepada anak nya...
al-kisah~~~

__________________
I LOVE ALLAH, I LOVE MY PARENTS, I LOVE MY DEAR, I LOVE MY SELF


Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Kan aku dah kata Bingka, Si Oren ni sakit teruk...
Epel leh dikatanya lembu... Tpi kerana lembu gaks la aku tersepak ta*k dia ..

(sambil mengecek mata Oren)...OOOooo juling penye

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1643
Date:

sakit teruk xper.. aku leh jer ubatkan.. ngeeeee =)

__________________

Will you still love me when I'm no longer young & beautiful? :)

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Ooo ye ker bingka?? sila la ubatkan.kesian sgt dak Oren tuh..

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 119
Date:

hmm citer pasal umah seram kat sek.2 nie..sampai ke taun saya blaja 2004-2007... masih kedengaran lagi..cuma kita org tak tau apa yg jadi kat umah tu,,tapi memang sama la ngn citer tuan punya citer ni...memang tuan umah minta deposit RM50. 

dulu kita org takder gak umah sewa, al maklum la,,, shah alam ni susah sikit nk cari umah (waktu tu la), ada gak terfikir nk cari umah tu,, nk sewa la kononnyer ..hehhehehe...murah kan!!! nasib baik gak kita org tak tau lokasi umah tu,,klu tak jadi la citer seram uma seram seksyen 2 version 2


__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 92
Date:

eerr..nurfa,ko carik uma seram seksyen 2[2]. ak ad sambung

__________________


MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

mr g.... aku suke la citer seram ko..... yg pastinye umah tu mmg still ada lg kat situ... dan citernye lebih kurg sama ngan ko.... sbb ada kwn aku pun penah ddk umah tu..kunun sewa pastu nak beli.... tp cuma smlm je dia duduk... tak tahan kena kaco..... pulak tu yg kaco budak kecik.... tp mmg banglo tu nmpak cantik dan tenang je dr luar......

aku rs... org paling sesuei ddk umah tu adalah mister rie.... sbb kalu beliau ddk rumah tu sure penunggu situ semua xmo kaco..... nak tau sbbnye.... penunggu2 tu rs mcm xbest je.... sbb tak leh nak main2 tarik kaki.... mister rie kan ke ada kepala je... tak leh nk kaco lebih2....

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah

1 2 3 4  >  Last»  | Page of 4  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard