Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: HAMPIR SUDAH 4 TAHUN DAH AKU DALAM NIE


Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:
RE: HAMPIR SUDAH 4 TAHUN DAH AKU DALAM NIE


aku TerjOin niE pn sebab pengarOh si MATI MAtik....sO kenal la sesikit ngn bebudak GC ni...AdO y terjumpO kat Taiping...aDo y terjumpO kat sOmak belakang umah aku...tp apO2pn GC takla membOsankan tatkalO aku memerlukan hiburan duniawi sematO-matO....bile kite nak karOk berduO2an lagi Prince sUsUku....

__________________



~aYam dEn lapEh, mElapeh, terLapEh~



dota.jpg

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

tenguk ni tenguk ni... best kan .. best kan ... meraban tahab gaban .. aku suka aku suka ... (lebih-lebih incik misterie mematikan pucuk bob wohooo...)

__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 129
Date:

actually CL mmber br dlm GC ni..besh gile lyn cite dlm blog ni smpi xsiap kje ak..hahahahah
senior2 GC pon byk da knl exemple:
baddar(badak sumbu),eliza mesbong,JERAT,honeybee,aweks,etc
hope kowg bole lyn pale CL..ariouss..~

__________________

"sh0ot f0R thE m0oN,evEn iF u miSs,u'lL laNd am0Ng thE sTaRs"
______________________________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 950
Date:

Cik Lieez wrote:

actually CL mmber br dlm GC ni..besh gile lyn cite dlm blog ni smpi xsiap kje ak..hahahahah
senior2 GC pon byk da knl exemple:
baddar(badak sumbu),eliza mesbong,JERAT,honeybee,aweks,etc
hope kowg bole lyn pale CL..ariouss..~



senior? aiyo..sori le...kte sme2 noob ok..ehehhehe....btol..tgk tarikh registration...no

 



__________________

study high2, stupid never finish~ dh terkene batang idung sendirik baru tersorong2 pipi tu!



Senior Member

Status: Offline
Posts: 111
Date:

Haku pun bru jg kt GC ni..bru jer dftar on9 jap td.. Lma tol xon9 kt cni..huhu

__________________
~~ Sejak mengenalimu, ssh bagiku untuk melupaknmu...Setiap malam kau hadir dlm mimpi2ku & mmbuatkan aku mnjerit...HANTU!!!HANTU!!! ~~


Senior Member

Status: Offline
Posts: 129
Date:

gerard_hensem wrote:

Cik Lieez wrote:

actually CL mmber br dlm GC ni..besh gile lyn cite dlm blog ni smpi xsiap kje ak..hahahahah
senior2 GC pon byk da knl exemple:
baddar(badak sumbu),eliza mesbong,JERAT,honeybee,aweks,etc
hope kowg bole lyn pale CL..ariouss..~



senior? aiyo..sori le...kte sme2 noob ok..ehehhehe....btol..tgk tarikh registration...no

 



hahahah...tp..sekurng2ny JERAT merupekn senior untuk CL..sbb JERAT register dlukn..huu~

 



__________________

"sh0ot f0R thE m0oN,evEn iF u miSs,u'lL laNd am0Ng thE sTaRs"
______________________________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Sampai ati ko tak sebut nma aku CL..huk...huk....uwaaaa...sambil memekupkan muka ke dadanya senirik...majuk ah..

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 950
Date:

xde2..mane leh..xleh3..ahahhahaha...ak ttp yg baru jgk..kalo da expired 3bln baru leh ckp da lame...

xde la cam org2 yg nk menapaus n naynyuk cam yg tertntu..korg2 paham2 la ek sape korg2 tu..ehhehe..tu kompom lame2 belake..ehehhehe...

jgn jeles cik kecume..ehehehhe

__________________

study high2, stupid never finish~ dh terkene batang idung sendirik baru tersorong2 pipi tu!



Senior Member

Status: Offline
Posts: 129
Date:

hahahahha..kesuma..lpe r..rmai sgt senior dlm ni..huu~
ap pon thanks all!!!
smpi kje ak pending melyn kowg...~
kowg mmg besh~

__________________

"sh0ot f0R thE m0oN,evEn iF u miSs,u'lL laNd am0Ng thE sTaRs"
______________________________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

sib baek ko sebut balik nma aku CL...kalu tak aku tanak....makkkkkkkk nk tutu...

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 129
Date:

huahahahhaah...of cz r ak sebut..nty ko ketok pale ak...
ala tayunk..nak susu ye nak...meh cni kt ibu meh..huu~

__________________

"sh0ot f0R thE m0oN,evEn iF u miSs,u'lL laNd am0Ng thE sTaRs"
______________________________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

uuuuu.....tanak tutu tu...nak tutu yang ade mocha tuh..pastu beln n buh cream lebey yer CL...pat sket...

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 129
Date:

amboi...!!selera ala2 starbucks..ibu xde wet r nak na bli at starbuck tu..jgn r cmni..
minum susu cm gntung lg sedp..ala bucuk3x

__________________

"sh0ot f0R thE m0oN,evEn iF u miSs,u'lL laNd am0Ng thE sTaRs"
______________________________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

tut cap gantung mak tu bucuk...da basik ek? kakkakakaa...

ok ok ...turun sket...root beer float a&W...tak kire nk gak....uwaaaaaaa (sambil tumbuk2 perut kucing CL)

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

ah sudah aku baru je dapat sms mengatakan ade dua makhluk yang meroyan pasal post aku bila aku bukak maknanya betul lah ape mesej tuh bagitahu...
korang nie meroyan sebab susu dan aice blende kenapa pergi je lah order kat kedai cik radin tuh..nescaya keSANGAPan korang akan berkurangan...

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Senior Member

Status: Offline
Posts: 133
Date:

AKU BARU LG..SELAMA NI BUAT BLOG..TP XDA ORG TGK..HAHA

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 129
Date:

Kesuma Apache wrote:

tut cap gantung mak tu bucuk...da basik ek? kakkakakaa...

ok ok ...turun sket...root beer float a&W...tak kire nk gak....uwaaaaaaa (sambil tumbuk2 perut kucing CL)



amboi2..demand tggi ana ibu ni ye..ala..chayuk2..meh ibu blikn meh!!!!!
hahahahha

 



__________________

"sh0ot f0R thE m0oN,evEn iF u miSs,u'lL laNd am0Ng thE sTaRs"
______________________________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

Apedah...asyik2 cite seram je aku baca kat post terkini..dahlah bantal busuk aku hilang erm memang tak tidor malam lah jawabnya...

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

bantal busuk ilang pon nak bagik tau ke incik Bob Wuhu .... aku nie ... macam2 ilang .. x sbuk pun ... aaa? apa? apa yang ilang? aaa ... banyak laaaa ... gigi asli ilang ... rambut yang itam dah ilang banyak ... umur muda pon ilang .... x report kat sape sape pong .... ngeeeeeee ......



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

banyak sungguh brg ko hilang....kira hebat la tak bersungut pun bila brg hilang....

bila baca post senior ni mmg terasa mcm nak gelak je...

rindu ngan puan radinaz...aku dulu baru je nak kenal dia tapi tak berkesempata sbb beliau dah jarang masuk masa aku jd newbie dulu

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

Puan Radin..x der dah last aku dgr dia kene rasuk dengan sawan gembek.... lepas tu aku dgr dia dah jadi otai mengembeleng kambing sejak bisnes ABC dia tak laku..itu pun aku dgr dari mulut baddar tapi tak tahu lah klau dia tipu aku so maknanya aku pun tgh tipu ko lah nie..

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

betul tu betul tu .... betul dan benar belaka akan penjelasan dan pencerahan oleh incik Bob Wuhu kite tuu ... puan radenaz asik mengembek jerk x sudah sudah  .... eh eh ... same kan ayat haku nie ngan ayat incik Bob tuuu ? aaalaaaa ... kire same udah lerrr .....



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

adoiyai... hampir nak putus urat sembelit aku baca posting otai2 sumer. cenggini punya makhluk pun aku tak sangka idup kat zaman ni. budak2 opis aku jeling2 je tengok aku bersandiwara gelak berair mata sensorang. nak je aku share GC ni ngan diorang biar diorang kena sawan sama2 tapi nanti incik bos aku tengok sume makhluk2 belaan dia jadi mereng sebab GC tak pasal2 GC ni diharamkan pulak kat opis aku. makanya aku memendam rasa sensorang la mengkhatam posting korang ni sensorang.

aku pun cm abam bob, tapi bab2 search yg serakah2 tu tak de la. aku search 1 entry ni je, pas tu bila baca komen2 makhluk2 hodoh kat sini sume terus jatuh karipap cinta aku nak menirrajimkan diri menghodohkan diri cam korang sume.

memula aku masuk GC sbg silent reader je. konon2 malas la nak join kejahanaman korang tapi tanpa dapat ditahan2 kegatalan tangan aku tau2 aku pun kengkadang meroyan jugak dalam ni walaupun tak la sejahanam korang2 kan.

yg lagi busuknye hati aku lepas baca citer2 korang terutama citer2 lawak ngan balik kije citer kat plak kat patner aku, saje nak bagi dia pecah pankreas gelak sakan.

sekarang aku dah jadi cam GC addict pulak dah. tolong, aku nak carik ubat.

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

Utk pengetahuan ko cekodok mentah(ape letak nama cekodok putih perisa susu ke atau tak masak lagi)..
aku sewaktu menaip ni secara spontan je muka memang kental mcm brader yang tgh mesin rumput cube tgk muke dia kental sungguh kan..x macam si
baddar tuh menaip sambil buat aksi2 usop wilcha..heeeee x sioo teman....

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

nko kan cengkuduk hangus ... (pasal bob wuhub kate nko cekuduk mentah .. ingat buah ke mentah masak .. iskk ...)

 

nko kan ... cengkuduk hangus ... (aku ulang lagik) ...  kolo bob wuhub tu buat lawak ke .. usik nko ke .. x payah ler gelak2 kan ...

nko gelak jerk time aku buat lawak .... pasal? nak tau .. bob wuhub tu ... memang x de bakat .. yg ade aku aje ...... biggrin

bob wuhub tu ... ade mesin rumput jer ... tu beliau citer pasal mesin rumput ... x lawak kan .. x lawak ... (nah .... aku buat muke fire stone ... )

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

sekali engkau terlajak dan terjurumus ke lembah hina dunia GC adalah amat sukar untuk kembali ke pangkal peha..eh silap, pangkal jalan...aku sarankan kepada encik cengkadak putih, eh silap lagi...encik cengkodok putih supaya janganlah terpengaruh dengan dakyah-dakyah songsang lagi penuh dengan sifat mazmumah yg dibawa oleh bob wahab dan encik baddarudin bin abdul salim itu....

rrrr...encik cengkodok ni lelaki ke perempuan...kalu perempuan jom la kita dating sambil minum sirap sama2...

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

aaa ... lupe pulak aku nak pesan ngan nko cengkodok hangus ...

sorang lagik makhluk kat GC yang perlu nko elak dan menjauhkan diri nko sejauh jauh mungkin ...

ialah Unit Rawatan Rapi niihh ...

 

sebab ape ... penyakit beliau amat mudah berjongkang jongkit .... eh ... berjangkit

 ... hatta nko ber sms ke berchit chat ke .... penyakit tersebut akan berjongkang jongkit .. eh .. berjangkit kepada nko ...

 

aaa? ... sakit apa? kecing malam beliau tuuu .... 

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

sejak mengamalkan minum tongkat ali, aku tidak lagi kencing malam dan kancing gigi...disamping itu aku juga berpeluang menang motor...terima kasih pawarut

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 945
Date:

hadoi... tersedak radak aku tengah ngadap brekfas ni. nyesal aku bukak forum ni awal2. menci.. menci korang. pagi2 lagi aku dah dicop makhluk sewel.

tulah, memang kuat betul aura kame ha meha forum ni. sekali aku dah terngadap susah utk aku lepaskan diri lagi. kalau buleh dah balik kije tak sabo nak masuk kije balik besok. sebab enkorang la. enkirang sume bertanggung jawab atas kemerengan aku ni.

pulangkan balik hidup normal aku. Pulangkannnnn... (ala2 maya karimon nye sore dlm filem thriller klasik beliau bertajuk Pontianak Harum Salim Mencebok..)



__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

wah sedap je stetmen ko ye...masuk masuk je suh org pulangkan....nak aku pulangkan ape ni...klu pulang ke pangkal jalan rasanya ok la....sbb ramai yg dah sesat jalan bila masuk gc ni....tak pun pulang ke pangkal peha sesapa yg punya peha yg gebu...

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel

«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard