Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Sejarah Penubuhan Metallica..


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:
Sejarah Penubuhan Metallica..


Mungkin ramai yg tak tau, bahawa kumpulan rock heavy metal Metallica tu sebenarnya orkes dibawah pimpinan Abdul Wahub. Diaorang start jamming kt kedai musik Abdul Wahub ni la..

Untuk menembusi pasaran musik antarabangsa, Abdul Wahub pun menukar ke nama glamernya - Kirk Hammet..

Sekian.. biggrin




Video Abdul Wahub sedang jamming menggoreng lagu Seek And Destroy bersama geng Metallica yg lain..

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

aduh tak boleh belah...rasa macam nak ter buka pose je


__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

aduaiii gab x minat btl .. metelica2 niee ... dangdut x ada ka?? lg bulon pose niee ..

kalu kuar pasl nasyid2 kan syok jugaaa ... huhuhu

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 791
Date:

owh pak cik baru tau....bukan huruf M?
(di petik dr sedutan filem pendekar bujang lapuk)

__________________

tumblrln61knlyhk1qbz3uh.gif

[saya lembam sekian terima kasih]



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 59
Date:

goyang gerudiiii yuk!! biggrinbiggrinbiggrinbiggrin


__________________
2x5=10 cikguu..



Warga GENG-CERITA

Status: Offline
Posts: 892
Date:

wei gab...bini ko dah pregnant ke?

__________________
buduh cam lembuuu


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Memandai je Malikiyaumiddin ni nk menjatuhkan bursa saham aku di mata dubuk-dubuk Afrika.. Namun walaupun diri gua sudah dimiliki, namun gua masih tetap bergetah spt anak dara lagaknya..

Setidak-tidaknya bila dah berbini ni, takde la lagi orang nak mengata kita ni jantan gay lagi kan?

Jadi awas la dgn jantan-jantan kaberet spt Mat The Gaytics yg mana selalu ngaku bujang.. Tu bkn bujang sbb takde awek.. tp sbb tak suka awek, suka jantan! biggrin

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard