Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Aku nk jiwang2 sket leh takk..???


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 51
Date:
RE: Aku nk jiwang2 sket leh takk..???


ikt ske ati aku la radinaz nk
tlis pnjg ke pndek?
ko ni ssah apsal?
haha bkn aku soh ko tlis pn
ahhahaahha

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

manusia yang bernama yuyu....
ko tau tak sapa puan radinaz tu?
ko kenal x sape encik GabriEal ?
mereka adalah Moderator ...
ko tawx apa itu moderator?
x tahu... tanya kawan ko (tu pun kalo ko ada kawan lar...)

ko tu budak baru...
ruangan GENG CERITA pun bukan ko punya ,....
PUN BUKAN KO YANG MODERATE ...
kenapa bahasa ko begitu sekali pada orang-orang lama
yang meng create forum-forum kat GC ni ...

aku nak tanya lar...
ko ni sekolah darjah berapa?
ko x pernah ke belajor menggunakan bahasa-bahasa yang baik?

atau .. akau tanya begini ...

ko duduk utan mane?
ko x pernah campur orang ke?
ko x pernah bersekolah ke?

PATUT PUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kalo ko berterusan dengan penggunaan bahasa-bahasa yang kesat ..
ko tnggu ler nasib ko.... patut pun ko berani duk kat lembu batu jek... ...eee... 


KATA BADAK AIR KEPADA LEMBU BATU YANG SESAT KAT BANDAR ...








-- Edited by baddar on Sunday 18th of July 2010 05:35:44 AM

__________________

make me feel it



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

sng jugak ada assistant mcm badak air ni..... sng skit keja aku sbg penjaga zoo kat gc nih... nak harapkan cipan yg tegur... beliau dah tua tak larat nak marah2 ni....

(kur...kur...... anak2 ayamku sekalian... cepat masuk reban... ari dh senja dah... nanti ada lak musang tercabut ekor merayap2 carik makan...)

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 51
Date:

apsl ko nin bddar emosi sgt?
dtg bulankebiggrin?

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

yuyu wrote:

apsl ko nin bddar emosi sgt?
dtg bulankebiggrin?





sajek badak air berbual2 dengan lembu batu...
yang ko ni pulak nape?


 



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 850
Date:

la..jgn le gaduh2..xbesh le camni..kat cni sume nak hepi2..xmo le gaduh2 k..

ikan puyu, nko jgn le marah2 cenggitu, ikut je la kata wak dinaz tu..lagipon dia tu kan dah tua..kang xpasal2 masuk spital sbb nko degil2 cenggitu.. jom2 kita makan eskrim ni..besh2 rasa dia ni..new resipi..baru je akak beli kat bangla makcik gayah tadi..

__________________
PaStiKan KiSah SeMalam berLalu tanPa kESan


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 51
Date:

eskrim xbest la..dak2 je mkn eskrim
hehehe

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

aik..yuyu ikan puyu..nko jgn ganeh2 ..kang aku bawak nko mandi lumpo kang..ha baru padan muka nko..

nasihat org tua tu dengo2 le skit..nko nampak tak si wak radinazillazi dah ngamok tu..kang di simbahnya nko ngan asid ABC dia kang..aku tak jamin..aku setakat tengok je boleh le..hikhikhik

eh ikan puyu...jom le kita mandi lumpo..nko kan ske ddk lam lumpo, kan..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 329
Date:

cik gayahhh weiiiii.....
asal si ikan yuyu monopos sowang je ko ajak brgelumang lumpo...???
ko nie mmg aaaarrr...
cik lolaz nk gakkk...!!!!

nk cantik cm cik gayahhhh...bkn senang nk goda bangla ensem..
gayahhhhh...bwk aku jugakkkk...!!!!!

__________________

 ~Melukis kekuatan melalui masalahnya..
~Tersenyum di saat tertekan..
~Tertawa di saat hati sedang menangis..
~Tabah di saat terhina..
~Mempesona kerana memaafkan..
~Mengasihi tanpa meminta balas..
~Bertambah kuat dalam doa dan pengharapan Ilahi
     
¯\(°_o)/¯



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

ya Rabbi ...
pehal nko ni cik lolipop..
nko kan dah mmg cantik..xpayah mandi lumpoq pun hang dah cantikkkk..
nko tengok si baddak tu sampek leleh2 ayaq lioq beliau tengok nko.
kl hang ikut aku mandi lumpoq, makcik takut kang si baddak tu terseliuh terkeluar biji mata..kang sapa yg ssh..makcik gayah jugak yg kena saman kang..




__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 329
Date:

xpa..xpa...aku mmg sukaaaaa la cik gayah oiii...
bkn senang cik lola nk tgk mata si baddar tu trseliuh...

ehhh si bddar tu telioq tgk aku ke ape..xpn sbb dier sonok terjun dlm lumpo tuhh...!!!



__________________

 ~Melukis kekuatan melalui masalahnya..
~Tersenyum di saat tertekan..
~Tertawa di saat hati sedang menangis..
~Tabah di saat terhina..
~Mempesona kerana memaafkan..
~Mengasihi tanpa meminta balas..
~Bertambah kuat dalam doa dan pengharapan Ilahi
     
¯\(°_o)/¯



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

patut lerr.. aku tersedak-sedak ni..
hupenya ada makhluk yang merasai jiwa raga aku ni...

cik gayah ... bijik mate aku ni bukan pun statik...
kalo terseliuk tguk adik lola koka eh koka lola tu ...
seliuh aku boleh diperbetulkan dan diejas sentiasa...

apa lagi kalo aku turut bersama dengan cik gayah dan adik koka lola
beremdam dan beramas mesra di dalam lompor tu bertiga ......
leh skli shuting vedio cam tahap pengambilan gambar macam peterporn...
leh jugak dapat wit dari pengedaran vedio tu...
blehlah kite sesama menjilat eskrem panjang pulak....

jadik... adik gayah aka cik gayah dan adik koka lola...
usahlah gundah gulana ..pasal aku...
aku setia di dalam lumpurr...
mahu pun mate aku terkujat melihat adik koka lola tu... hik hik hik hik....

(punyer ler cun cantik giler.....)



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

x bolehhh222...kolam lumpur aku ni khas untuk wanita2 cun je..
dan khas untuk yg berbau kasturi je..nko kl nak ikut jugak cik baddaq, hang kene berendam air limau kasturi dulu 30 hari 30 malam..baru le sah untuk turun berendam dalam kolam aku ni.

buat adik lolapip..nko jangan lupa bawa baju mandi skali..pakai seksi2 skit..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 329
Date:

cik gayah sayangggggg....sesungguhnya cik lola suda menyediakn
sgala persiapan yg D tuntut tuhhh...!!!

dn yg pasti amatlah sexy pakaiannya...siap ada ribbin segala...
bkn senang bk bg si baddaq tu telioqqqqq meleleh...!!!

baddaqqq...pres oren satuuuuu....!!!!
nk minom tatkala berendam lumpo harum kasturi...

__________________

 ~Melukis kekuatan melalui masalahnya..
~Tersenyum di saat tertekan..
~Tertawa di saat hati sedang menangis..
~Tabah di saat terhina..
~Mempesona kerana memaafkan..
~Mengasihi tanpa meminta balas..
~Bertambah kuat dalam doa dan pengharapan Ilahi
     
¯\(°_o)/¯



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

ni ni ni ni... adik koka lola ... aku bawakan pres oren ni... oren bagi lbey ni...
(aik .. adik lola.. apasal reben ko terbukak tu,, meh aku ikatkan
bagi cantik.. ikat setail bunga-bungaan ... witttttt...teliok aku...
berjuntai-juntai air liok aku hingga jatuh kat riba cik koka lola .... )

cik gayah cantik dan baik hati....
akan daku rendamkan dirik aku kat air limau kasturi
30 ari 30 malam berturutan tanpa henti ...
selagi ujan x berenti aku rendam jek..
sbelum tu...aku buatkan ko limo ais satu .. siap payung kecit kat tepi gelas nik...

er..cik gayah... rendam kat kolam lumpur tu ... er.. x bau busuk ke lumpur tu?

` kelengkung ' ..
 efek orang baling baldi kat aku .....adeh..adeh..
(sape plak dengki kat aku ni...)








__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

huhu ... makin hanggat ruang jiwang maduku ini ... .. adehh terserlah lah ..

yg meluahkan hati n memback up ... dasyat2 semua nyee ... good2 ...

class mcm perfect ridder lak aku rasa ... ...

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

nko ni baddaq..tadi kata suka yg panjang2..tapi eskrim kontot jugak yg nko jilat..
kl nko nak mengajak aku dan si rading tu menjilat eskrim, nko pastikan dulu eskrim tu panjang dan berlemak baru aku nak..dan aku pasti cik puang rading pong nak yg cenggitu..

menjawab soalan nko puang rading,
lumpur tu perasa asli..xde campur pape..tapi hurmmmm harum kasturinya membuat nko xpernah rasa puas berendam dalam tu..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

part aiskrim ni cik gayah oii..kekadang panjang sedap..
kekadang kontot sedap (ngeeee) ....
kalo napsu sekarah aku tinggi untuk menjilat aiskrem panjang ...
panjang ler aku order... kalu x ...yg kontot pun jadik larr..
memandangkan aku leader tang aiskrem...
cik gayah manis dan cik puan radin modesto terpaksa
dan memaksa lah diri untuk menyukai aku...
eh silap... menyukai aiskrem  yg aku oder...

(aiskrem yang berlemak tok leh lar..... t darah tinggi aku menunjak...
so kite memesankan yang rasa manis lagi masinn... boleh cik gayah?)



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 850
Date:

NI CITER APA NI?
ESKRIM PANJANG, PENDEK, bulat..lonjong?

gayah, lumpur yg nko order ni nak timbunkan kat mana?
kang kena hujan panas kang, hilang pulak perasa aslinya.

__________________
PaStiKan KiSah SeMalam berLalu tanPa kESan


MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

meh zeeta.. ko longgok je depan umah aku ni.... aku ngn gayah ada share lumpur tu sekali.... dia kata longgok je dpn umah aku... aku nak amik semua pun boleh... nnti aku letak kat kolam takung aku kat blakang umah tu..... perasa aslinye takkan ilang sbb pasni gayah kata perasa tu perasa asli..... kena simbah ngn apa pun xkan ilang... lg2 kalu kena simbah ngn cuka....lg sedap katanye....

(gayah.... sedapnye eskrim ni...betul2 lemak berkrim... ko mtk si badaq air tu beli kat mana? aku nak la order lagi....)



__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 53
Date:

pn radingggg...ladigagap nk join korang mndi lumpo smbil mkn eskrim
bole tak..??
tingin plak ase nk belumpo ngan korang..
apeke nikmatnyer belumpo smbil mkn eskrim nihh ehh..???
best ke..??

dlm mase belumpo tu ade tak org tonyoh2 bdn kite.??
alaaaa..mcm kt spa bagai...
ade tak pn radingg..???

__________________

       I CANNOT MAKE UP MY MIND..OH N000..I FEEL YUCKKYYY...!!!!

banner.jpg



Senior Member

Status: Offline
Posts: 243
Date:

ladygagap..

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 53
Date:

erkk...ye cik gelombanggggg...
ade pe leh sayer bantuuu..????

utk maklumat lanjut sila tekan tuutttt...butang 2...biggrin

__________________

       I CANNOT MAKE UP MY MIND..OH N000..I FEEL YUCKKYYY...!!!!

banner.jpg



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

radinnaz wrote:

meh zeeta.. ko longgok je depan umah aku ni.... aku ngn gayah ada share lumpur tu sekali.... dia kata longgok je dpn umah aku... aku nak amik semua pun boleh... nnti aku letak kat kolam takung aku kat blakang umah tu..... perasa aslinye takkan ilang sbb pasni gayah kata perasa tu perasa asli..... kena simbah ngn apa pun xkan ilang... lg2 kalu kena simbah ngn cuka....lg sedap katanye....

(gayah.... sedapnye eskrim ni...betul2 lemak berkrim... ko mtk si badaq air tu beli kat mana? aku nak la order lagi....)



aku taw dah selera dan napsu serakah ko ck puang raddinaz modesto...
ko x payah oder... time tngah bolan posa yang ko x dibenarkan langsung berposa tu ... ko tggu jek kat opis ko.. x pon kat kelas .... nanti tiber lar bungkusan eskrem lonjong ke panjang ke siap lemak-lemak lagi ... aku kirim pos laju korea... cakap jek alamat mane.... taw ler aku buat keje ..
(ehek2 ... tawaran istimewa bolan posa jek ...)


adik zeeta ... part2 eskrem ..
macam2 bentuk ada... ikut suke ...
kalo beminat ... ko kene masuk bilik aku .. kene teguk sendirik ...
eh silap .....masuk bilik sejuk eskrem... ko pilih jekk ....


 



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

amboi cik baddaq..kemain lagi nko nak menggoda si zeeta tu masuk bilik nko pilih eskrim ye... jaga2 skit..kang ada pulak yg jadi power rangers kat sini..ahaks

wah222..dah ramai rupanya peminat mandi lumpo yg aku cipta ni..
xpa22..korang amik nombo dulu ek..nanti kak gayah panggil..

dinaz, nko mek suer jaga longgokan lumpo tu elok2..jangan bagi ayam lalu lalang kat lumpo aku tu..kang xpasal2 tukar bau kang..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

errr..cik gayah...aku nak jd penjaga kaunter tlg edar nombor giliran bleh...??
hehehe..nak cari rezeki lebih utk raya ni...bleh kan?
ni aku ada bawa sijil tadika n pra sekolah aku....

__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

err... makan green apple best ni....
lama aku x makan green apple... krup..krup..krup....
nyum.. nyum... nyum...

__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 329
Date:

weiiiii...ape krup..krup..krup....nyum.. nyum... nyum...nihh..!!
ko pose ke tak nihh..!!!

ke ko uzur arinie...hikk..hikk..
(lalu mis lalok pn mnjoinkn dirinya menguNYAH epal busuk tu ngan si baddot yg rupawan..biggrin)




__________________

 ~Melukis kekuatan melalui masalahnya..
~Tersenyum di saat tertekan..
~Tertawa di saat hati sedang menangis..
~Tabah di saat terhina..
~Mempesona kerana memaafkan..
~Mengasihi tanpa meminta balas..
~Bertambah kuat dalam doa dan pengharapan Ilahi
     
¯\(°_o)/¯



Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

ape kejadah nye dua ekor ni buat blkg reban ayam aku ni...
ooo..tgh moteng posa ye....
kot2 pun ajakla aku skali....
lalu ketiga2 mahluk ini pun menculik ayam2 lalu dibuat menu bbuka di tgh hari...biggrinbiggrin

__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

apa korang mengarut ni.....
yg ko dua rang tguk tu cume tayangan vedio klip malam tadi...
sajek aku pamer kat ciniee...
heheehehe .. terpedaya dengan dakyah songsang ....

(eh... eh .. mislalu lalok dan green aplle .. jom.. kite ngunyah
same2 k... ape nie bau busokkk pulak ... green oii...
nape ler ko letak najis ayam kat sbelah pinggan kita orang nieee....)



__________________

make me feel it

«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard