Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Maafkanlah Daku Sayang


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:
Maafkanlah Daku Sayang


Maafkanlah Daku Sayang
Kerana Kesilapan Ini
Harapan Daku semuga
Engkau akan mengerti

Perpisahan Ini Sayang
Mengajarku erti kebebasan
Doaku Semuga Sayang
Dikau akan berbahagia

andai kau mengerti sayang
apa yang berlaku
kuharapkan semuga
aku masih dihatimu
Kukan berjanji sayang
menurut kata dikau
kukan setia kini walau apa terjadi
kiranya maaf sayang
tidak dapat kau beri
ke manakah harus ku bawa diri inicry


__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

ni apa ni jiwang-jiwang ni.... ape la ko gayah, posting2 jiwang ni haram dibaca oleh orang brutal macam aku ni...aku ni brutal tauu... brutal... dah la brutal, ganas plak tu... lepas tu rock dan kaki pukul... ishh.. muntah aku baca benda2 jiwang ni...

Adik Saiful bukhari : Abang rie... abang rie.. (sambil berlari-lari anak)

Mister rie : Hah!! ada apa? (jerit rie tanda brutal)

Adik Saiful bukhari : ni ha adik epul nak pulangkan novel cinta abang ni... yang adik pinjam semalam tu...

Mister rie : hish ko ni, kok nak pulangkan pun, jangan la pulangkan di khalayak ramai.. malu la aku sebagai insan brutal... errr... ko baca novel yang mana satu?

Adik Saiful bukhari : yang bertajuk 'KASIHKU DI TEBING RINDU'... sedih abang rie...

Mister rie : ha ah... sedih kan ....huuuuu huuuu (nangis esak-esak sambil duduk bersimpuh tanda ayu)

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

ha haaaaaaaaaaaaaa...KASIHKU DI TEBING RINDU..

gayah : napaan abg riE nangis2 nih..huduh banget

riE : abg barusan aje bace novel jiwang. lohh sedih banget !

gayah : lohhh abg..napain baca novel yang begitu..ini sudah lain nih.. bukan abg selalu baca novel yang biru-biru

riE : apa yang biru-biru?

gayah : itu lohhh..novel yang isinya goda-godain..yang leleh2..yang rentap2 !

riE : trrr...trrr... (otomatik timbul tanda SATU di badan riE)


__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

apabila timbul tanda satu di badan rie...rie pun berkata

"SATU MALAYSIA, rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan"

(sambil menunjukkan tanda '1', tapi tak menggunakan jarinya, dia guna abdomen lain yang menegak macam nombor satu)

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

`Satu Malaysia, rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan..'
.....
tue.. slogan negara beb........
(kang ade karam walia singh aka kapal karam ... susah beb..)

(bukan saje misteri menujukkan abdomen lain yang menegak mcm nombor satu... duplo jari2nyer yg berbentuk nombor satu dihangkatyer bersekali ke atas.... menunjukkan nombor satu yang amat besar maknernyer...)

...(kelekung.. kelengkung... besi paip aku ketuk kat kepala...ishh... ish...neper aku nie...)


-- Edited by baddar on Thursday 27th of May 2010 02:27:34 AM

__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

SATU MALAYSIA..rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan.

selain abdomen yg angka SATU, ada lain2 abdomen yang terlibat dalam proses ini?

sesiapa yang inginkan kesihatan yang baik dan eksesais yang sentiada menggumbirakan, bolehlah mengamalkan prinsip SATU MALAYSIA ini....


silakanlah................

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

selain abdomen yang berbntuk nombor satu kat badan mr RiE .. banyak lagi berlambang dan bertopengkan nombor satu... lemang panas yang kat badan mr REI.. eh.eh.... yang dijual kat pasar malam ulu yam pun berbentuk nombor satu... marilah kita bereksesis bersama cik gayah bulan agar kelihatan menawan macam bulan mac dan bulan februari.....



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 850
Date:

hurmmm..eksesais satu malaysia ni besh jugak..
jom la menari sambil tunjuk2 satu

satu..satu..satu

__________________
PaStiKan KiSah SeMalam berLalu tanPa kESan


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

satu, dua, tiga, empat..satu lagi

jom kita eksesais sesama ek..
jangan le malu2..
meh sini..dekat2 lagi
ewah..satu..satu..satu..

wei cik riepan..napa angka satu mu bengkok?

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

huk
huk
huk..
ak da nangis da...
huarrr...mue ak jek ganas wo...

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

gayah wrote:

satu, dua, tiga, empat..satu lagi

jom kita eksesais sesama ek..
jangan le malu2..
meh sini..dekat2 lagi
ewah..satu..satu..satu..

wei cik riepan..napa angka satu mu bengkok?


 engko ni kan cik gayah .... cerah sungguh mata anda .....

nampak saje angka satu cik Rie Cipan tu bengkok ...

cik gayah .... bukan saja bengkok cik gayah ...

malah angka satu beliau x sekata ... kecit besa kecit besa ...

heran kan kan kan ....



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

eh ye la..
agaknya beliau ni jenis xpandai menulis tak
buat angka satupun bengkang bengkok
jom kita sekolahkan balik beliau ni..

haaa, tengok tu..dah besau kecik besau kecik plak..isk isk isk

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

x payah nak soklah2kan beliau tu cik gayah ,....

jaman sekarang .... tekan jerk butang .. seme dah on line ...

macam2 ade .....kalo jenis kecik besau .. kecik besau .. kecik besau tu ...

sebenorya cik Rie Cipan tu .... tangki dah penuh ... ade sape2 buleh tulun?

huk huk huk



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

laaa sampai terbatuk2 mko ye baddaq..
ni suma pasal tangki tok reipan yg terlalu penuh ke..
nko ingat ade ke org nak tulun beliau tu..
dah le tua kerepot..buat angka satupun tak betol
silap aribulan kang, org yg tulun tu plak merana
takpun meroyan..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

ala biasala cik gayahhhh .... org tua memang macam niiii ... 

kalo sekali batuk ... memang x cukup ... dua tiga kali baru ler ngam ...

kalo x ... kita llalu ngan sekali batuk... org x prasan ...

kene batuk lebih2 ... lagi2 kalo ditambah ngan ... qpocot mak kau ...

kompen yg depan kita pon .. sebtu jugak ... opocot mak aku  ...

.... ishhh ..... ape aku meroyan niiihh ..

cik gayah oiiiii ... bak sirap limau dua glas  ...

haus plak tekak membebel sorg2 niiii ...



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

mak oi..dah 12 hari nko order sirap limau ni
baru sekarang aku perasan
nah amik sirap limau ni..

eh ye la..nampaknya kita 2 org je yg lepak kat
warung pak abu ni..
mana yg lain? rindu pulak aku kat tok riepan ngan kak gabrieltar tu

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

entah le cik gayah .... warong pak abu ni ... kite jerk yg melanggan ...

nk kate diarang x ada mata .... tuuu ... itam2 putih2 ape pulak? guli?

tok rie cipan ngan gibraltar tuu ... kalo ngan awek2 mude belia ..

puh bukan maen laju jerk menymbot posting depa nu ...

kalo cik gayah yg separa kerepot nii ... (hehehehe ....)

jeling pon x mauuu ... cisssss ... x patut ... x patut ...

kan kan kan cik gayah ......



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

cissss..memang dorang ni dasar mata buaya..
nak yg muda je ye..
dorang belum tahu lagi pengangan lumpur kak gayah
sekali try, sure dorang tk tido malam..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

betol le katamu pak baddaq
dah berkubur posting aku ni, takde yg menyambut
aku ni belom le kerepot sangat
sikit2 tu ada le
namun aku tetap juga bersari dan lemak manisssss



__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 227
Date:

ta paham

__________________
Bagai jatuh ditimpa tangga,tangan pulak terkena taik ayam


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

mmg le nko tak paham..
nko kan roti..mana de fikiran..
perasaanpun xde..


__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 227
Date:

ape? Xpaham la

__________________
Bagai jatuh ditimpa tangga,tangan pulak terkena taik ayam


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

tak paham lagik???...xpe222..dun wori...
nnt akak bg paham..
jom mkn roti jgg cicah kopi..jom..


__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 227
Date:

xnak xiklas xnak date haram

__________________
Bagai jatuh ditimpa tangga,tangan pulak terkena taik ayam


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

kita date kat sini jeks..
bukan nak jumpa muka pon..
mane dtg haramnye..
he he he

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

haram la cik gajah..nampak bontot kerengga ko tuhh..

tembus kedalam.. cer ko tgk tuh...

ahahahahaha

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 227
Date:

ahahahahahahahagahahagagagagbhagcgagagahbgagagagahbgagagagagagagagagahagagagagbgagagagagagagagagagagagagagag
xlawak pun

__________________
Bagai jatuh ditimpa tangga,tangan pulak terkena taik ayam


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

nko ni kacau je la chikun..
aku nak dating ngan si roti jgg ni pun nko jeles..

mana de haram..yg haram tu mata nko yg tengok tu..
watpe nko skodeng bontot aku yg transparen tu...

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 227
Date:

ahaha chikun jeles tahap dewa

__________________
Bagai jatuh ditimpa tangga,tangan pulak terkena taik ayam


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

dia bukan jeles, roti..
dia tengah usha bontot kerengga aku tuh..
isk isk..nko ni chikun...aku kata haram..haram le..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 

1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard