Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: NAK TEGUR @ TIDAK?


Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:
RE: NAK TEGUR @ TIDAK?


erk rasa mcm muda kembali diri nie bila pakcik baddar memanggil diri ini sebagai adik...

bila masa abg aku kahwin dgn ko nak pangil orang adik pulak...amat gay sekali bunyinye...lainlah jika abang (erkk abg nak termuntah aku taip perkataan ini) baddar memangil si mat teh gaytic itu adik lagilah molek bunyinya...betul tak mat

GELI MAT...GELI MAT...GELI MAT..MAT...MAT....
KASIH MURAH KALKULATOR EN BADAAR...




__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

halamak si bob woohuuuu niee.... panggilan adik tu panggilan manje untuk ko ...
macam x biasa jer......
bile mase plak ler aku ada panggil diri aku abang (eee... geli geleman dan basah ketiak aku bile nak  basakan abang ngan budak gam uhu ni.....)

kalo umo ko beza cikit ngan aku... aku leh panggil ko abang ... (awwww...)
kalo umo ko beza ckit ngan aku .... aku juga leh panggil ko adik ...
kalo umo ko beza banyak cikit ...... aku leh panggil ko anak  .. anak ikan ...
ngeeeee..... (anak ikan kat kolam belaan aku tu sebijik macam bob woohoo ni...)



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

anak ikan badarul erm memang tidak dinafikan lagi ko memang gila kuasa a.k.a gila seksi lagi tuh...terselah kegayan(bahasa GAY diimbuhankan) ko tuh anak ikan ko meyerupai ak sesuguhnya muka dan paras wajah ku ni x ubah mcm orlando Bloom hero dalam cite piret of careben tuh..



__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

MAAF PUAN GAB KERANA TERPAKSA MEMGUNAKAN POST ANDA INI HARAP YANG DAPAT MEMBACA LUAHAN DAN KELUHAN HATI INI DAPATLAH MENTETERAMKAN KEMBALI...

DI SINI INGIN DIRI INI MERUNGKAPKAN BAHAWASANYA SAYA INGIN MEMBUAT PAKATAN DENGAN SEMUA AHLI2 GC ini SUPAYA KITA SEMUA DAPAT MENGEMBALIKAN SUASANA DAN KECERIAAN BERPANJANGAN DI DALAM FORUM YANG DAH BERTAHUN DEKAD LAMANYA INI

SALAH SATU CONTOH NYE ADELAH SEPERTI DI BAWAH:

1) Jika kita terasa ataupun merasa yang kite ni newbie ke ape ke kite bukan hitung pada BINTANG yang ade di bawah nama dan AVATAR Kite itu bukanlah pangkat dan kuasa hanya rie je sesuka hati dia letak CEO ape kejadahnya tuh semua TERBAKAR HUTAN NAMPAK ASAP TERBAKAR HATI SIAPA YANG TAHU apbila beliau membuat sedemikian, penjelasan yang ingin disampaikan janganlah anda dok kejar bintang di bawah nama tuh tak bagi efeect pun aku dah 4 tahun dalam Gc ni bintang mcmtuh jelah x der pun bos aku nak naikkan gaji aku tambahkan kerja aku adelah...

2)jika kita newbie ataupun longbie ataupun seasonbie ataupun Bab1 x kiralah x salah nak baca posting zaman tok kaduk nie xder kesalahan yang dibuat pun tapi kesalahan akan timbul jika anda mempost di post tersebut dengan tulisan dan simbol yang tak berapa nak faham maklumlah belajar dulu kat sekolah selalu ponteng so x tahulah simbol tuh semua  ade maksud atau tak contoh simbol yang diharamkan utk post adalah

a)?????? SIMBOL APE NIE KALAU KO DAH POST SIMBOL NI APE YANG KO HARAPKAN AKU JAWAB ADEKAH MCMNIE PULAK (.) (.) KE...DAH TENTU LAH TIDAK KAN..JADI RENUNGKAN LAH DAN JADI MATANG

b) hahahhah WALAUPUN NI BUKAN SIMBOL TAPI KLAU DAH LAWAK POST TUH BAGIAH SUPORTIVE SIKIT KAT TUKANG POST TUH KESIAN DIA TULIS ATAU PUN COPY PASTE CITE TUH SETAKAT HAHAHA PE BAWANG TULIS LAH SEPATAH DUA KATA KE BARULAH MENCENGKAM JIWA SI POST TUH...

NI baru dua contoh aku malas nak bagi banyak2 contoh kang GAB marah pulak aku sebab tak buka post baru aku hanya nak join venture je gan dia utk bals budi dia belanja aku air sirap ulam cicak harituh...

JADI KESIMPULANYE SEMUA AHLI GC KALU ANDA DAH TGK PST TUH YANG DAH SEASON DAN JUGA DAH LAMA ADE DEKAT POST TERKINI TAK SALAH TAPI KALAU YANG NAIK KAN POST TUH DGN COMMENT HAHAHHA ATAUPUN ????? SO KO ABAIKAN JELAH POST TUH BIAR DIA TENGELAM DEK ZAMAN KEMBALI

SO AKHIR KATA DARI PIHAK PENAJA,

 KITA JIKA INGIN JADI INSAN YANG CEMERLANG DADA HARUS LAPANG MINDA HARUS BERSIH PERBUATAN DAN PERCAKAPAN HARUS BETUL BARULAH Kaw....kaw...kaw....(macam  gaya DR FADZILAH KAMSAH SIKIT) 


sekian, melaporkan untuk Geng Cerita KEMBALI KE RAHMATULLAH BERSAMA GAB



__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

TUMPANG LALU ... IZINKAN AKU MEMBERI MAKLUMBALAS
KEPADA POSTING CK BOB WOOHOO...

-  aku sebagai newbie aka pendatang tanpa izin yang baru mendaftar
    taun ni kat GC mengambil maklom dengan nota pemberitahuan cik Bob Woohoooo
 
-  untuk sekian kalinya kita (terutama newbie..) sebenArnya telah diingatkan kembali
    bagaimana cara membuat posting yang bertarap GC yang sesuai dibaca dan
   dikongsi bersama

- sila (kite newbie ni) memberi ruang kepada ahli-ahli lain ... dengan kita membuat 
  posting dengan ayat-ayat yang membina (bukan bina bangunan ke parit dan saliran
   ke) ...   supaya posting2 kita mendapat sambutan atau dapat diberi maklumbalas
  (posting balas) oleh ahli-ahli laen ... demi memeriahkan lagi ruangan  GC ini ...

- dan kalo x silap aku .. ketika aku baru2 masuk kat GC ..aku juga telah diberi
   peringatan oleh encik Gabriel (gab tunyut..
   panggilan mesra otai2 untuk beliau) dalam ru..ruangan ini juga cara-cara yang
   tumukninah dalam membina posting ...

- so ... adalah lebih apdal .. jika kite2 ni (newbie) mengambil ingatan dan perhatian
  sewajarnya ..... jangan balas posting dengan simbol .. contoh : ??????
  atau ayat : hahahaahah.... atau .. heehehehehe....atau ....eee seramnya .....
   atau ....not bad ...
  (MALU TAU KALO ASIK DIINGATKAN JE..... ngeeeeeee...)

Terima kasih kepada cik Bob Woohoo atas teguran yang ikhlas (betol ni ikhlas)..
demi untuk keceriaan GC ...

(p/S: kalo ditetiliti .. member2 yng x newbie pun masih ada yang memberi
komen balas ngan ayat2 yang kuntut dan simbol .. tetapi aku anggapkan
bahawa pemosting seorang yang berkarier tinggi dan tiada kesempatan untuk
membina ayat2 yang panjang ....
ini hanya kata2 aku sebagai newbie di sini ...ikhlas.... x caya belah dadaku
ini .. aku sayangkan GC walo pun baru menceborkan diri kat kolam kumbahan
ni secara rela tanpa paksaan .... x payah paksa2 .. aku suka pun ...)

 



-- Edited by baddar on Saturday 23rd of October 2010 04:35:48 AM

__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 111
Date:

wahh..amat trharu skali bla aku bca posting ko ni cik badariah..smpai trangkat bulu ktiak aku tanda mmberi skongan sparuh jiwa n raga.. aku wlupn dh 'longbie'..dh 4thn kt GC ni..tp dsbbkn dh lma ataupun lbh tpat lg, brkurun lmanya xon9..aku xtao sgt prkmbgan kt cni..so kini,aku kmbali utk memeriahkn kmbali forum ni.. skian ucpan dr aku..tepuk tgn.. tepuk tgn..hahaha

__________________
~~ Sejak mengenalimu, ssh bagiku untuk melupaknmu...Setiap malam kau hadir dlm mimpi2ku & mmbuatkan aku mnjerit...HANTU!!!HANTU!!! ~~


Super Member

Status: Offline
Posts: 699
Date:

Assalamualaikum sedara sedari yg budiman & dihormati selalu... berdirinya saya disini adlh utk mempromotkn diri saya sendiri selaku newbie... kalau ada silap ker ape ker... tolong2 ler ingatkn saya yer.... sebarang surat menyurat tdk akan dlyn sama sekali... antar jer through msg... senang dn mudah lg menjimatkn kos...

oleh yg demikian, amatlh besar harapan saya, kita akan bertemu dilain waktu dn kesempatan.. kalau ada yg kurang lebihknlh... kalau ada yg lebih kurangknlh... sama2lh kita bekerjasama memakmurkan rumah mayat, cess silap pulak, rumahtangga kita semua...

akhir kata, majulah industri warung mamak utk negara....

sekian, harap maklumat...

__________________

Makan jangan sebarang makan, silap makan masuk spital...



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

Buat pertama kalinya aku bersetuju ngan kata-kata yang dihamburkan oleh saudari Bob Wahab...walaupun bauan yang keluar dari mulut beliau amatlah bersifat longkang tetapi isi kandungannya membawa kita ke arah kebaikan...dengan itu aku mengucapkan takziah kepada beliau kerana berjaya mencuri tulang di pejabat dan seterusnya melayari forum Gay Ciritan....

Alangkah damainya berada di tepian pantai ini...terasa begitu syahdu serta penuh dengan keindahan alam.. (rrrr..posting ni xde kene mengena ngan tajuk..)

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Member

Status: Offline
Posts: 7
Date:

MenJana Pendapatan RM12000++ sbulan Gerenti Dapat.


Peluang untuk mendapat SIDE INCOME TIAP2 BULAN!
Jenis Pendapatan
http://www.pendapatanpanas.com/?id=islander608

__________________
http://bit.ly/gxBvq1


Senior Member

Status: Offline
Posts: 138
Date:

kohkohkohhh... pechah punggung shaiful... eh silap, pechah perut aku membaca posting2 dlm topik ni dari perenggan pertama hinggalah ke posting 2nd last oleh incik ICU tu. sesungguhnya segala peringatan dlm perbincangan korang tersebut amatlah ikhlas sehingga boss aku yg bermastautin di Uganda turut mengalami keinsafan dan berikrar tidak akan lupa mencuci setiap kali selesai urusan di jamban.

tapi posting yg terlast sebelum posting aku nih, rasa macam potong stim pulak. tapi bagi aku konsider stim jugak laa sikit2 (bagi aku je, bagi korang aku rasa, harrommm) bila tengok avatar tu macam lolita je nyeheee...

jadi, sayogia aku mengingatkan diri sendiri dan juga boss aku kat uganda tuhh dengan ucapan terima kasih kepada otai2, para modestos, silibin, makcik kangkung, presiden obamarie & tidak lupa jugak terhadap sekutu2 aku para newbie lain yg lebih olbie dari aku kerana tidak mengenal penat lelah & asma dlm mengingatkan kami tentang rukun2 membuat posting dan jugak adab susila memeriahkan forum yg gay (gembira & warna-warni) ini.

sekiranya ada aku membuat 14 kesilapan dlm sepanjang masa (baru 4 hari) aku mengahlilkan diri aku di sini (terutama dlm topik cerita2 seram trrrrrr), aku harap para aweks2 otai GC (yg lebih muda dari aku je, lagi loli lagilaa di alu2kan) akan sudi membuat teguran2 yg merangsang minda intelektual aku ini supaya kita sama2 dapat inzal bersama2 depan pc.

sekian, salam persahabatan dari aku mewakili seluruh rakyat uganda,


............................................................
(Van C-Twenty, aka Pegawai Uganda)


p/s: boss aku kat uganda kirim salam, "kalau nk makan pisang banyak2 datang laa melawat uganda, pisang banyak kat sini..." kata beliau kuikuikuiiii...



-- Edited by Van C-Twenty on Monday 4th of April 2011 02:47:02 PM

__________________
"The only difference between boys and men are the ejaculating speed"


Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

pegi ke kedai membeli helikopter,
membeli helikopter di gunung daik,
persatuan negara memajukan negara,
ke mana kita membeli bendera.

uik......uik... hapasal haku memantun plak nih??

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 138
Date:

isshhhh salamm incik asbe, macam bese dengar je pantun begitu? anda cilok kat mana2 ye? huhh nampaknya terpaksalah aku menjawab pantun itu bagi pihak kami2 yg tak bersalah ni.



...........



issyyyyy jenuh teran tak mau keluar2 pulak idea nk berpantun ni haa...
terlebih teran kang benda lain pulak yg keluar..

takpelah. encik axbe dah isap rokok malam ni?

__________________
"The only difference between boys and men are the ejaculating speed"


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

mandangkan adik wanci ni ... lidah kelu nak berkata-kata ... apa ler nak berpantun-pantun ... bior ler haku yang caber line beliau ...

pegi ke kedai membeli helikopter,
membeli helikopter di gunung daik,
mane ade kat kedai jual helikopter
apa lagi .. helikopter x ade pon kat gunung daik

(...ala .. incik asber ni tipu .. tipu ... tipu ..... sambel cik wanci hentak2 kaki ... ala-ala anak ikan gitu ..... )

 

pulau pandan jauh ke tengah .....

gunung daik bercabang tiga.....

hancur badan ... mak ler kandung .. bukan tanah ..

budi yang baik ... buat apa nak di kenang kenang ... balas lar juga ...

(cittt.... haper nak baik ati bebenor ... zaman IT ni .. seme nak duit .. menyet mentang ni pon .. kene bayar bil letrik tau ....)

 

 

 

 

 



__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 138
Date:

*dgn gaya innocent tahap bawah umur ala2 iklan burung muraii* abam baddar, 'menyet mentang ni pon' tu ape?

__________________
"The only difference between boys and men are the ejaculating speed"


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

alahai adik wanci nih ... ala-ala lembam la plak ....menyet menatang itam ni ... penyet key bod ler ... otai2 .. banyak gak gune ayat nih ... aku carik .. ape menatang itam (macam ko jugak ... lembam ala sebekut ...last2 .. ohhhhhh ... mende yang aku picit niiii ... carik sendirik oooooo ..... ego gitu ... ngehehehehehe)



__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 159
Date:

hahahaha..lawak la posting mister gab..mister gab da mkn??mkn pew??hah makan kropok penyu...owh sdap x?hahaha..hah ris?ris da mkn..mkn pew?mkn kropok gak tp kropok gajah...hahaha..(adoi ape la yg aku mrepek neh)tension2..jgn amik ati yew smua...

__________________

AkU bErSyUkUr DeNgAn ApE yG AkU AdA....



Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:

Howdy, this has been an excellent informative article! I definitely appreciate

all of your wisdom. Thanks alot .


__________________
Replica Belts Gucci Handbags Replica


Member

Status: Offline
Posts: 11
Date:

0owh eya ke huhu

__________________
marry


Super Member

Status: Offline
Posts: 1127
Date:

iye oneng...





(hahaha saje nak bg panas line..)

__________________
aku x kaco korang berak,korang jangan kaco aku berak


Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

Aweks tomey:mcm pernah jumpe je....
kt mane erkkk....


(Saje Je Nk Try)....

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

mmg tak makan saman pya olang..ha hahaha
xpe le cik gabriella, nko jgn tensen atau kecik ati bila nubi2 memostingkan ayat2 pendek atau simbol2 yg pelik tu....kang nko jugak yg masuk spital. biorkan je la nubi ke bab1 ke, longbi ke..asalkan depa suke merapu kat sini, dah kira ok tuh...kang nko paksa2 depa tulis panjang2 kang, ada pulak yg masuk spital akibat tekucil jari akibat byk menaip. lain le mcm si riepin tu..dye tu walau taip bayak2pun tak kisah..almaklum le tulang je yg tinggal..terkehel ke, terkucil ke tak siapa yg tahu..tetap menten je gitu..abdomen dye akan terus menunjukkan angka satu tanda keceriaan yg memanjang dan membuktikan bahawa dia warga malaysia sejati...letih dah aku menaip ni..

susu panas..susu panas...sapa nak beli isi borang cepat..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Member

Status: Offline
Posts: 11
Date:

saya tanya macam mana nak close sesuatu post or topic..cz topic settle n nak padam..plizzz

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

sori le adik ain putri8910..

akupon tak tahu sebab aku tak paham soalan nko ni..

elok nko tanya kat en MaT de terkono..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 110
Date:

GaBRiEL wrote:

Salam sayang semua.. Aisehhmenn.. Nak tegur @ tidak? Nak? Tidak? Perlu? Tak payah la..? Ok la.. disebabkan desakan beberapa ekor lelabi sungai, maka terpaksa la aku melakukan perkara2 yg semmgnya tidak la berapa aku minat sgt nk buat.. sbb dh bnyk kali dibincangkan hal ni di dewan mesyuarat Persetubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu..

Sayugia diingatkan kembali utk ahlil-ahlil kubur semua, kami di sini mengucapkan ribuan terima kasih tak terhingga atas jasa baik rakan-rakan, adik-adik yg sudi membuang masa lapang memasing lepak-lepak, bersenda-gurau serta beramas mesra sesama Geng di sini. Tima kasey gak sudi turut sama mengeluarkan posting-posting yg boleh dibincangkan oleh rakan-rakan sebuaya yg lain..

Namun sekali lagi diingatkn, dlm forum ni, segala posting adalah di bawah pengawasan pihak berkuasa, jd kerjasama rakan-rakan semua amat la diharapkan agar tidak semua posting yg dibuat tidak melanggar tatasusila serta undang-undang negara mahupun agama..

Senang ckp, tak usah la posting menggunakan bahasa-bahasa kesat.. guna je bahasa-bahas licin.. biggrin Kalau rasa tak puas ati, nk caci maki seseorg gak, takpe.. Abang Gab bagi kebenaran, adik-adik boleh la mengutuk @ mengeji Mister Rie, CEO Forum Geng Cerita ni, sbb mkn gaji buta, forum pun malas nk masuk! Asyik abang sorang-sorang je yg terpaksa melayan nafsu serakah awek-awek forum ni.. Mana tahan!

Aaa.. lagi satu.. Kepada ahlil-ahlil baru (makin ramai join GC skrg, syabas & tima kasey!), yg baru nk berjinak-jinak merpati dgn berforum, Abang Gab juga nk ingatkan, forum ni BUKAN ruangan sembang-sembang hal-hal kosong sesama rakan-rakan. Ingat la, orang lain pun nk posting gak, tp kalau adik-adik sumer sembang sesama rakan mcm sembang-sembang kt ruangan chat lain, guna aje la sistem PM (Private message) forum @ pegi la bersembang guna Yahoo Messenger (YM) ke hapa..

Okey la, kalau tak paham, Abang Gab kasi contoh sembang kosong :-

Contoh 1 : - "Ha! Ha! ha!.. atau hanya post biggrin ,(Setakat posting cenggini je, budak tadika Tamil pun tau..

Contoh 2 :- Mat post : "Saya suka posting awak, kelakar. Awak dah makan?"
                   Radinnaz jawab: "Terima kasih, saya dah makan. Awak dah makan?"
                   Mat jawab: "Sama-sama. Saya baru je lps makan. Awak mkn apa?
                   Radinnaz post: "Saya makan lauk kari kepala beruang. Awak pulak?
                   Mat jawab: Saya makan asam pedas biawak td. He.. He.. He.. Awak ni
                                      kelakar la. Saya suka bau ketiak awak.
                  
... dan seterusnya.. Haa.. Kalau nk sembang berdua @ bertiga je, pegi la sembang-sembang kt YM ke apa ye.. Tolong ingat, orang lain pun nk post gak, tp kalau korang dok sembang-sembang cenggini, camne orang lain nk mencelah? Kalau sekali dua je, takpe la. Ini post yg bertahap longkang mcm ni je, kadang-kadang guna sampai 2-3 page utk berborak berkenalan berdua.. Aisehmen, rugi space forum la.. Dah tu, org lain nk reply topik pun jd bosan.

Abang Gab paham perasaan adik-adik, mmg syok posting sembang-sembang sesama rakan, lebih-lebih lagi yg jantan-jantan kaberet tu, kalau ada awek-awek cun yg post, lagi laaaa... Tp kena ingat tau, orang lain pun nk bg pendapat gak atas topik-topik yg di post tu, kalau dah bersembang kosong je, tulis pun sebaris ayat je.. Cuba la kreatif sket, ok? Tgk Abang Gab.. sedar tak sedar, nk tulis pasal hal ni pun kemain dah panjangnya.. Punya kreatif Abang Gab ni kan? Takde awek-awek nk berkenalan ke? biggrin

Okeh la.. sampek di sini aje. Tulis panjang-panjang pun, bukan dpt gaji keja moderator ni. Ko pueh ati ke I.C.U? Gua dah tolong tegur ni. Dah, jgn kaco gua yg tgh bercuti di Burkina Faso ni lagi..

Sekian, tima kaseyy..

Pecah kaca, pecah gelas, sudah baca, harap balas.


Yang hensem bukan kepalang,

GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) biggrin


 Aku suka tengok GAB tulis sekarang Tetapi nasib baik bukan macam yang (warning pada yang berkenaan) macam hati aku sedih mendergar kata kata GAB masa tuh kot sekarang tidak hangin



__________________

I love my family,I love my friend,I lOVE ALL People in the world. ehh.......lupa pulak nak letak i love my self sorry lupe punye masalah



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

Demon_Slayers wrote:
GaBRiEL wrote:

Salam sayang semua.. Aisehhmenn.. Nak tegur @ tidak? Nak? Tidak? Perlu? Tak payah la..? Ok la.. disebabkan desakan beberapa ekor lelabi sungai, maka terpaksa la aku melakukan perkara2 yg semmgnya tidak la berapa aku minat sgt nk buat.. sbb dh bnyk kali dibincangkan hal ni di dewan mesyuarat Persetubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu..

Sayugia diingatkan kembali utk ahlil-ahlil kubur semua, kami di sini mengucapkan ribuan terima kasih tak terhingga atas jasa baik rakan-rakan, adik-adik yg sudi membuang masa lapang memasing lepak-lepak, bersenda-gurau serta beramas mesra sesama Geng di sini. Tima kasey gak sudi turut sama mengeluarkan posting-posting yg boleh dibincangkan oleh rakan-rakan sebuaya yg lain..

Namun sekali lagi diingatkn, dlm forum ni, segala posting adalah di bawah pengawasan pihak berkuasa, jd kerjasama rakan-rakan semua amat la diharapkan agar tidak semua posting yg dibuat tidak melanggar tatasusila serta undang-undang negara mahupun agama..

Senang ckp, tak usah la posting menggunakan bahasa-bahasa kesat.. guna je bahasa-bahas licin.. biggrin Kalau rasa tak puas ati, nk caci maki seseorg gak, takpe.. Abang Gab bagi kebenaran, adik-adik boleh la mengutuk @ mengeji Mister Rie, CEO Forum Geng Cerita ni, sbb mkn gaji buta, forum pun malas nk masuk! Asyik abang sorang-sorang je yg terpaksa melayan nafsu serakah awek-awek forum ni.. Mana tahan!

Aaa.. lagi satu.. Kepada ahlil-ahlil baru (makin ramai join GC skrg, syabas & tima kasey!), yg baru nk berjinak-jinak merpati dgn berforum, Abang Gab juga nk ingatkan, forum ni BUKAN ruangan sembang-sembang hal-hal kosong sesama rakan-rakan. Ingat la, orang lain pun nk posting gak, tp kalau adik-adik sumer sembang sesama rakan mcm sembang-sembang kt ruangan chat lain, guna aje la sistem PM (Private message) forum @ pegi la bersembang guna Yahoo Messenger (YM) ke hapa..

Okey la, kalau tak paham, Abang Gab kasi contoh sembang kosong :-

Contoh 1 : - "Ha! Ha! ha!.. atau hanya post biggrin ,(Setakat posting cenggini je, budak tadika Tamil pun tau..

Contoh 2 :- Mat post : "Saya suka posting awak, kelakar. Awak dah makan?"
                   Radinnaz jawab: "Terima kasih, saya dah makan. Awak dah makan?"
                   Mat jawab: "Sama-sama. Saya baru je lps makan. Awak mkn apa?
                   Radinnaz post: "Saya makan lauk kari kepala beruang. Awak pulak?
                   Mat jawab: Saya makan asam pedas biawak td. He.. He.. He.. Awak ni
                                      kelakar la. Saya suka bau ketiak awak.
                  
... dan seterusnya.. Haa.. Kalau nk sembang berdua @ bertiga je, pegi la sembang-sembang kt YM ke apa ye.. Tolong ingat, orang lain pun nk post gak, tp kalau korang dok sembang-sembang cenggini, camne orang lain nk mencelah? Kalau sekali dua je, takpe la. Ini post yg bertahap longkang mcm ni je, kadang-kadang guna sampai 2-3 page utk berborak berkenalan berdua.. Aisehmen, rugi space forum la.. Dah tu, org lain nk reply topik pun jd bosan.

Abang Gab paham perasaan adik-adik, mmg syok posting sembang-sembang sesama rakan, lebih-lebih lagi yg jantan-jantan kaberet tu, kalau ada awek-awek cun yg post, lagi laaaa... Tp kena ingat tau, orang lain pun nk bg pendapat gak atas topik-topik yg di post tu, kalau dah bersembang kosong je, tulis pun sebaris ayat je.. Cuba la kreatif sket, ok? Tgk Abang Gab.. sedar tak sedar, nk tulis pasal hal ni pun kemain dah panjangnya.. Punya kreatif Abang Gab ni kan? Takde awek-awek nk berkenalan ke? biggrin

Okeh la.. sampek di sini aje. Tulis panjang-panjang pun, bukan dpt gaji keja moderator ni. Ko pueh ati ke I.C.U? Gua dah tolong tegur ni. Dah, jgn kaco gua yg tgh bercuti di Burkina Faso ni lagi..

Sekian, tima kaseyy..

Pecah kaca, pecah gelas, sudah baca, harap balas.


Yang hensem bukan kepalang,

GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) biggrin


 Aku suka tengok GAB tulis sekarang Tetapi nasib baik bukan macam yang (warning pada yang berkenaan) macam hati aku sedih mendergar kata kata GAB masa tuh kot sekarang tidak hangin


 

 

adik RollRoyce Macgiver ...... errr ... aku ada soklan yang pelik ni ......

kolo nko buleh jawab terre la nko ...

errr ... nick name nko yang dulu kat GC ni ... apa ek?

 

aaaa .. tula soklan aku .. pelik kan kan kan ..

cer bagik JOPAN ....   biggrin



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

nama dia AC terkono le baddar...huhu (post cenggini dikira ok la jugak berbanding cuma ha..ha..ha...)

GAB : tak skulah punya budak ...%^%&&$^^%^&^***((^%$#

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

gayah wrote:

nama dia AC terkono le baddar...huhu (post cenggini dikira ok la jugak berbanding cuma ha..ha..ha...)

GAB : tak skulah punya budak ...%^%&&$^^%^&^***((^%$#


 

 

kolo nak tau ... aku pon pernah jugak buat post .. reply post .. tahap2 ampas cam gabRiEL wrote tuu ..

bukan haper ... kekadang haku ni kene penyakit hangin kus kus la Cik Gayah ...

tu haidea x datang .... kih kih kih (sambel gelak gelak bawah tangga ngan Cik Gayah Manis ...)



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

gayah : ha..baik2 cik baddaq..tangga reput tuh..

baddaq : mana...mana...aduihhh (efek pala baddaq terhantuk tangga)

gayah : haa..tu laaa..kan haku dah kata...



eh, kita sembang dua orang je ye cik baddaq..kan GAB nampak kang kena tegor lagi...huhu

woi radinaz abc..bob woohoo...mAt ...ICU...fizi...tok kelembai....cepat le meh sini..apa la korang..tau le korang bz...

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

cik Gayah manisss ....

x payah ler hengko menjerit jerit ...

lobang idong haku sampai terjuling juling nii ... kesianlah kat haku ...

 

nie .. kolo tok kelembai ... fizi ... mat ... memang lame bebenor x mai sini ...

apa tah lagik mat ... sejak menjak dah idup berdua .. hempeh ... x de nya nak menampakan lobang idong kat sini ..

 

tok kelembai? sejak taun 2010 aku join ... sekali pon tok kelembai x pernah muncul

 

bob wuhu .. setengah tahun sekali jer .. beliau singgah ...

yang laen ... ICU gabRiEL ada lah jugakkk ...

radinaz? sejak beliau menambah zuriat .. memang dah x menyempat laaa ...

 

 



__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

alaaa...aku tambah zuriat jugak..tapi sempat je aku lalu kat sini.. hu hu

ntah napa nama tok kelembai tu tetap dalam ingatan aku..
walau dah lama berlalu waktu itu.. ever green le..hi hi

halo ike masane..apa kabar??




__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 

«First  <  1 2 3 4 5 6  >  Last»  | Page of 6  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard