Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: NAK TEGUR @ TIDAK?


Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:
RE: NAK TEGUR @ TIDAK?


XPE LA...MODERATOR PUN X MARAH DIORANG DUK YM KAT GC NI...KITA PLAK YANG NAK BISING..

korang dh makan ke ni???...kelakar la korang ni...

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

hahak semakin hangat topic ym yg di bicarakan dlm GC niee ... terharu btl rasa nyee

bila baca .... bukn selalu nk bg dak2 gc berjangkit kan .. sbb tu suke menyemak kat

memane ..almaklum arr x ada arah tuju nyeee ... :p .... muke x malu memang mcm nieee

baik pasang account dlm gc niee ... supaya sejuk semua org .. x ada hot2 market lg

lps nieee .......

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

mamak sirap satu....

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

cehh icu nk cover apa ?? x mooo ckp pasl isu ym lg dlm gc kee??

sesekali bukak topic mcm niee br newbie2 nk tau apa salah .. n apa yg x kena kan

hah apa lg nasihat yg nk bg .... kalu leh terima ... dia org ok2 apa

( mnee mampley nieee haus juga niee)

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

taruk selasih tau..

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

haii baik lyn moneyt dari layn org yg x nk lyn ..buat malu jeee

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

kasi kurang manis...

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

saper lah monyet kat GC niee nk berkenalan jugaa aku ngan dia org niee

x ada arr aku sesat jalan kat gc nieee ..... saper erkkk ...

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

ais kurang tau..

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

ishh main pepanjat lakkk kera niee... aku kan manusia mne lehh

lompat2 kat pokok .. ishhh kera2.... tegur jgn x tegurr yee...

nnt sesat lak kat pokok ... dh satu hall org nk carii kera yg sesat nieee



__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

mamak tawar sangat la

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

ishhh kera niee panjat pokok durian lakk .... adehhh ... igt buah rambutan kee

kena tunggu masa dulu lah keraa ... woiii kera turun2 .... abis pokok durian

org2 kg kat GC niee ko rembat .... dh2 blaa2 .... meh sini

ajar aku something .. xmoo lari2 dh k ( adehhh)

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

tambah gula sket..

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

audaiiii letak aku ..apa yg ko ajar ..apa yg aku tnyee kera ohhh keraaa

dh lah baik aku belajar ngan babun lg bgsss .... dia lg fasihh .. tp mne aku

nk cari kan dia dh ke afrika...

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

haaa cam ni baru ngam

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

baik aku g afrika arr..leh negk world cup pg nnt .... x yah ngk dpn tv lg

adehh leh tegur menegurr ngan org sanee ... aka topic posting

ye ke ada kaitan tegur menegurr .. tp niee sembang2 jee.. aku masuk kan

citerr world cup lakk

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

pandai ko wat air

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

arghhh .... mnee nieee .. x ada punn babun .. yg ada kumbang ..

huh penat jee dtg sini .... eh aku dtg afrika mnee niee ....

arghhh lantak arr janji aftikaaa .....eh afrikaaaa

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

mane ko belajar wat air ni??

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

afrikaaa ... tempat paling banyk ada ular andakonda .. huh ..

suke btl negok ular mkn org2 ... lama dh x negok .. bila agak nyee dpt negok

lg ....

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Senior Member

Status: Offline
Posts: 122
Date:

mrbingka wrote:

erkk... yaya2 saya sokong tuan hakim kangkung ijau.. (psstt aku sokong ko nie.. bak 20 sen cpt !! ) hmmm kepada awek tomot.. heh3x.. pendapatan anda tentang bkak topik baru tu amat lah tdak dpersetujui oleh presiden kelab kongkang bukit aku rasa..muahaha.. bkn aper.. xkan xdak topik pown nk bkak topik baru semata2 nk mengelakkan sembang ym.. contohnya kalau kongkang bukit afrika UCOP_VM dah lamer2 menghilangkan dri tetiba dier dtg bkak topik baru...

'HYE KAWAN2 IM BACK..RINDU NK CIUM BAU SPENDER KUDUS SAYA X ?'

ermm mau kener seligi kang ngan otai2... so kpd saper2 pown pndai2 lah.. aku pown newbie jgak.. plus lembam lagi... ait naper kutok dri sndri nieh..? ngeh3x.. agak2 la klau nk sembang ym pown.. wb kan ada..conteng la.. ciss bg ceramah tnpa gaji plak aku nie... akhir kata maju lah perut untuk negara.. apa2 pown cdangan bg mengingatkan yg terpesong tu bley gak tu di guna pkai..


kangkung hijau kunin : hoi bingkai.. aku suh ko cuci mangkuk jamban nie haa dgn dawai kasar tu yg ko pegi tonyoh muker aku apasal..?

haku : ler.. muker ko ker nie..? igt mangkuk jamban td.. sory2..



aku sokong blk 200% ape yg mr bingkai ckp tu..(bak blk 20 posen aku td!!!)
bak kate senior2 aku yg x berape nk senonoh tu..topik lame pun x hbis bncg, xkn nk bukak topik baru... agak2 dh bosan ngan topik lame tu, br la post yg baru....

kalo asyk nk pos yg baru je, baik aku jd posmen...hr2 aku bole poskan surat2 cikgu disiplin sekolah men. sg pelek kepada makbapak budak2 yg berpeleseran ponteng kat kelapa sawit blkg umah mrbingkai...

kangkunghijau: malas la aku jd pengapit ko nanti mrbingkai

mr bingkai: apehal pla?k kan ko dh janji hr tu???

kangkunghijau: aku xnkla org mengata nanti, ckp pengapit pengantin lg hesem dr pengantin....kakakkakakak

 



__________________
kalo kail panjang sejengkal, pi mancing parit je la......

suRveyor cAbuk.....


Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

adehhh bgs jugaa cadangan koo tu kangkunghijauu ... jd posmen yg x bergaji ..

alah bnyk2 kan posting br x salahkan ?? ada dlm apa tuu piagam er??

hah piagam gc ke?? aku nk tau juga arr kalu2 gc niee ada wawasan nyee

n ada visi n misi nyee .. setahu yg aku tau .. gc niee tempat berseronok kan

selain dari memberi pendapat yg melalut2 ... hurmm .. eth arr .. bg cadangan jee

kalu x di setujuii .. x apa kekalkan ngan yg lme .. weeeeeeeee

( adehhh lambat nyee nk brazilll lawan)

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Senior Member

Status: Offline
Posts: 122
Date:

eh awek...

xnk la aku jd posmen x bergaji...baek aku tlng mak aku jual air sirap bandung kat bazar ramadhan bulan pose ni..

dpt jgk aku 2-3 hengget wat duit raye kat mrbingkai, pak baddar ngan icu raye nanti....

adeh..apsal aku sebut pasal raye plak ni????

mak!!!!!!!!!!!!!taun ni aku xdpt blk raye buat kali ketiga berturut2.................waaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

__________________
kalo kail panjang sejengkal, pi mancing parit je la......

suRveyor cAbuk.....


Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

ehh td ko ckp mcm ko nk jd posmen yg x bergaji jee .. aku nk post kat luar negara

rupa nye koo nk gaji juga erkk ... alah raya lambat lg pose bulan 8

dh ganti pose lom ? eh lupe ko niee gul ke boy ?? x sempat nk

negk profilee .. kalu dari nama kangkunghijauu aku x tau lelaki kee pompuan

cos kangkung dua2 jantina ada ( ehh yee ke)

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

menurut firasat aku.... gc skrg tgh dilanda demam kepialu.... dengan munculnya hantu jenglot icu maka virus ini akan menular ke semua otai2 yg dh berkarat kepala lututnya...

mamak!!!! kasik telur suku masak satu... kasik garam lebih ye....

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

haiii mcm2 antu ada kat dunia nieee ... igtkan cume sikit jee .....

mlm td br temu ramah ngn antu yg ada sakit dmmm kepukul ...

ari niee .. ada antu br lak .. nk kena interview rsa nyee tp kat mne er

kat gc niee ada x... arghhh g cri arr nnt

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Hoh! Abis jahanam nilai-nilai artistik posting peringatan aku ni.. Baru je 2-3 minggu aku malas nk masuk forum GC ni, dah ada posting-posting sumbang mahram bermaharagopal menepek kat posting peringatan aku ni..

Takpe.. Takpe.. Untuk seminggu dua lagi, aku bagi chance la korang memosting tahap longkang sesuka hati. Aku skrg sibuk bercuti kat South Africa ni, layan bola World Cup dan juga melayan jantan-jantan negro Afrika.. bleh

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

hahaha .. marh ke apa gab ?? alah kan skg world cup ngan best .. ko cuti jee lg

lg pun skg niee dh best apa gc .. semua dak2 newbie .. termasuk aku dh kena

dmm kepukul ... x lme lg abis arr aku kena out dari sini ...

eh asl aku nk kena out .. world cup x abis lg ...

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

nilai artistik ko dah hancus gab... semua jadik antartik.... aku pun makin lama terasa bulu2 ketiak makin tegak je... tp aku biarkan je la nilai2 antartik ni bermaharaja lala kat sini... aku pun dah buntut...oppps..buntu kepala lutut aku nak kata camne.... dulu aku ubah perangai2 diaorg ni dgn mbelanja kanak2 lembam ni makan... tp tu dulu la... kali ni aku rasa kalu aku belanja pun sah2 takde perubahan.... yg penting aku stil sampai skrg tnggu sate icu..... dari aku mengidam... sampai aku memboyot lg sekali tak merasa2 lagi sate icu...... aku skrg ni pun tgh sibuk siapkan bndera2 kebangsaaan..ye la bulan dpn kan nak sambut hari merdeka... ramai yg tempah ni... sampai ke zimbabwe sana.... bangga benar mereka dgn bendera kita....

pastu aku kena gak siapkan mercun2 utk raya ni.... sian la pulak sok kanak2 lembam kat sini nak main merecun.... tak meriah la pulak katanye kalu takde merecun katak...

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

harap maaf

siaran tergendala sebentar...

jangan betulkan tb anda........










-- Edited by baddar on Wednesday 30th of June 2010 08:15:24 AM

__________________

make me feel it

«First  <  1 2 3 4 5 6  >  Last»  | Page of 6  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard