Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: NAK TEGUR @ TIDAK?


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:
NAK TEGUR @ TIDAK?


Salam sayang semua.. Aisehhmenn.. Nak tegur @ tidak? Nak? Tidak? Perlu? Tak payah la..? Ok la.. disebabkan desakan beberapa ekor lelabi sungai, maka terpaksa la aku melakukan perkara2 yg semmgnya tidak la berapa aku minat sgt nk buat.. sbb dh bnyk kali dibincangkan hal ni di dewan mesyuarat Persetubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu..

Sayugia diingatkan kembali utk ahlil-ahlil kubur semua, kami di sini mengucapkan ribuan terima kasih tak terhingga atas jasa baik rakan-rakan, adik-adik yg sudi membuang masa lapang memasing lepak-lepak, bersenda-gurau serta beramas mesra sesama Geng di sini. Tima kasey gak sudi turut sama mengeluarkan posting-posting yg boleh dibincangkan oleh rakan-rakan sebuaya yg lain..

Namun sekali lagi diingatkn, dlm forum ni, segala posting adalah di bawah pengawasan pihak berkuasa, jd kerjasama rakan-rakan semua amat la diharapkan agar tidak semua posting yg dibuat tidak melanggar tatasusila serta undang-undang negara mahupun agama..

Senang ckp, tak usah la posting menggunakan bahasa-bahasa kesat.. guna je bahasa-bahas licin.. biggrin Kalau rasa tak puas ati, nk caci maki seseorg gak, takpe.. Abang Gab bagi kebenaran, adik-adik boleh la mengutuk @ mengeji Mister Rie, CEO Forum Geng Cerita ni, sbb mkn gaji buta, forum pun malas nk masuk! Asyik abang sorang-sorang je yg terpaksa melayan nafsu serakah awek-awek forum ni.. Mana tahan!

Aaa.. lagi satu.. Kepada ahlil-ahlil baru (makin ramai join GC skrg, syabas & tima kasey!), yg baru nk berjinak-jinak merpati dgn berforum, Abang Gab juga nk ingatkan, forum ni BUKAN ruangan sembang-sembang hal-hal kosong sesama rakan-rakan. Ingat la, orang lain pun nk posting gak, tp kalau adik-adik sumer sembang sesama rakan mcm sembang-sembang kt ruangan chat lain, guna aje la sistem PM (Private message) forum @ pegi la bersembang guna Yahoo Messenger (YM) ke hapa..

Okey la, kalau tak paham, Abang Gab kasi contoh sembang kosong :-

Contoh 1 : - "Ha! Ha! ha!.. atau hanya post biggrin ,(Setakat posting cenggini je, budak tadika Tamil pun tau..

Contoh 2 :- Mat post : "Saya suka posting awak, kelakar. Awak dah makan?"
                   Radinnaz jawab: "Terima kasih, saya dah makan. Awak dah makan?"
                   Mat jawab: "Sama-sama. Saya baru je lps makan. Awak mkn apa?
                   Radinnaz post: "Saya makan lauk kari kepala beruang. Awak pulak?
                   Mat jawab: Saya makan asam pedas biawak td. He.. He.. He.. Awak ni
                                      kelakar la. Saya suka bau ketiak awak.
                  
... dan seterusnya.. Haa.. Kalau nk sembang berdua @ bertiga je, pegi la sembang-sembang kt YM ke apa ye.. Tolong ingat, orang lain pun nk post gak, tp kalau korang dok sembang-sembang cenggini, camne orang lain nk mencelah? Kalau sekali dua je, takpe la. Ini post yg bertahap longkang mcm ni je, kadang-kadang guna sampai 2-3 page utk berborak berkenalan berdua.. Aisehmen, rugi space forum la.. Dah tu, org lain nk reply topik pun jd bosan.

Abang Gab paham perasaan adik-adik, mmg syok posting sembang-sembang sesama rakan, lebih-lebih lagi yg jantan-jantan kaberet tu, kalau ada awek-awek cun yg post, lagi laaaa... Tp kena ingat tau, orang lain pun nk bg pendapat gak atas topik-topik yg di post tu, kalau dah bersembang kosong je, tulis pun sebaris ayat je.. Cuba la kreatif sket, ok? Tgk Abang Gab.. sedar tak sedar, nk tulis pasal hal ni pun kemain dah panjangnya.. Punya kreatif Abang Gab ni kan? Takde awek-awek nk berkenalan ke? biggrin

Okeh la.. sampek di sini aje. Tulis panjang-panjang pun, bukan dpt gaji keja moderator ni. Ko pueh ati ke I.C.U? Gua dah tolong tegur ni. Dah, jgn kaco gua yg tgh bercuti di Burkina Faso ni lagi..

Sekian, tima kaseyy..

Pecah kaca, pecah gelas, sudah baca, harap balas.


Yang hensem bukan kepalang,

GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) biggrin

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

aku bukan apa gab buyut....aku sekadar mengingatkan mereka-merekan yang berkenaan mengenai piagam dan tahatusila GC ni......berkenaan ngan poting tu, bukanlah maksud aku kene posting terlalu pnjang smpai berjela2, cukuplah ngan dua atau tiga ayat...janji ada pengisian n menarik minat yg lain utk sama2 memosting......

ko bercuti lagi ke????...patutlah rie asyik mengeluh je bahawa punggung beliau sakit je mnjang sejak akhir2 ni.....rupanya korang bercuti smbil melakukan perbuatan keji rupanya......insaplah la wahai gab buyut n rie cipan...jgn smpai keranda disorong baru korang nk bercucuran air hingus....sepandai2 mat the gaytik, ada gak teka teki yg beliau x dpt jawab...jadi adalah lebih afdal jika korang ambik pedoman.....

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

alah sbnr nyeee EN unit rawatan rapi yang mls nk baca ... ada ke kate mcm tu ...

hehehe ....

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

apa yang encik awek ni posting kat atas ni???malas tul aku nk membaca komen2 yang keluar dr mulut encik awek ni.....untuk pengetahuan semua, aku ni x ernah membaca sebarang posting org lain....yang aku tau hanya komen je tanpa usul periksa...mklum la aku ni memang mempunya sifat malas yg tegar.....

(jalan2 kat coket ni best gak....leh usya2 awek2 indon...)

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

hahak ... ish2 .. sebaik jujur mls errr ... bnyk2 aweks malaysia .. aweks2 indon juga ...

selera EN unit rawatan rapi errr... hehehe... leh bg sbb x naper en rawatan rapi mls baca?

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

salah satu sbb aku malas membaca kerana aku ni adalah amat miskin tegar...nk beli buku pun x mampu....lagipun aku ni x pndai membaca......

bukanlah selesa aku terhadap awek2 indon tu...selera aku adalah menjurus kepada nasik, mekdi n makanan2 yang best je beserta air sirap......kalu awek indon tu leh dimakan baru la aku berselera tp awek indon tu manusia...manusia x bleh mkn manusia.....lain la ngan mat the gaytik n zul lelabi tu...mereka tu amat jahat n mengamalkan karnibal....aku hanya mengamalkan karnival membeli belah je....

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

hahak ...pelik x pandai baca tp pandai menaip ... hah eth2 EN unit rawatan rapi niee ...

x tau apa yg di taip x .... hehe ... alah maksud sy ... nk kapel ngan aweks2 indon lah ..

bkn mkn .....

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 2023
Date:

Tu la ko cik ICU. Aku suh sapu sampah kat depan sepital ni yg ko g merayap sampai ke tandas pompuan budak2 tadika ni kenape. Skrg ni bukan gab je x blh nk menolong. Dgn haku2 sekali pening. Abg gab, tlg picit2 lutut elly ni blh x. lutut ni rs mcm nk menusuk buah pinggang org je la.

__________________
Sepi sekuntum bunga sekeping hati


Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

lepak sehh EN ICU kena sound ngan DOC ....

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

ellyzaBMW wrote:
Tu la ko cik ICU. Aku suh sapu sampah kat depan sepital ni yg ko g merayap sampai ke tandas pompuan budak2 tadika ni kenape. Skrg ni bukan gab je x blh nk menolong. Dgn haku2 sekali pening. Abg gab, tlg picit2 lutut elly ni blh x. lutut ni rs mcm nk menusuk buah pinggang org je la.

Abang Gab?? Trrr.. Trr.. Ketarr.. Ketarr.. Setelah berkurun lamanya aku beramas mesra dgn Ellyza Misbun ni, ni la fes taim beliau membujuk rayu aku dgn panggilan Abang..

Oh Adik Ellyza Misbun.. demi adik, bukan setakat lutut Ellyza je yg buleh Abg Gab tolong picitkan, malahan siku, ketiak serta tulang keting adik pun buleh abg kerjakan.. Kalau tak cukup terasa dgn urutan dan picitan oleh jari jemari mulus abg ni, tumit abg pun boleh digunakan jua..

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

haaaa..tu la yg aku malas ni..bukan malas menaip je makanpun dah malas.
baru je kena tego ngan abg Gaban tu, nko ni tak reti bahasa bangla betul e ICU..mak soh gi skolah, nko mlas, soh ngaji nko malas, soh sunat nko lari keliling kampung..tu la akibatnya. skang ni apa yg org cakappun nko tak paham. kan abg gab dah pesah tadi, jgn bercakap berdua..tapi bercakap le bertiga ke, berempat, berlima, bersepuluh mcm aku ni..
ha nko tengok kak elly tu, kan dah merengek2 kat abg gab tu..tu belum dia merengek kat abg rie, belum lagi kak dinaz bagi posting beliau tahap mak mertua ku, tu..

kang tak lama lagi, abg Mat the gaytik pulak sambung, pas tu zuI lelabi plak, pastu kang awek hepi, kendian abg FiziE lak, pastu tok kelembai...

ha? tok kelembai...ah, rindunya aku pada 'tok kelembai' . di manakah beliau...

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 653
Date:

sound jerr.....(jadi batu berapi lak.....)

__________________


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

aku saja je malas nak cakap kat budak2 ni... aku saje je nak tengok pecacai aku buat kerja ke tidak... hmmm... buat la jugak kerja beliau ni.. aku ingat kan si gab tunyut ni makan gaji buta tuli... tapi buat gak kerja dengan memberi ajaran2 sesat almonsaru wasoto.....

kepada adik2 yang baru akil baligh,

patuhilah saranan moderator dan ikutlah abang rie balik ke rumah demi memenuhi tuntutan nafsu surakoh abang rie ni...

abang ri ni dah 100 tahun tak tengok bini ni...

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

ye ke sian nyeee ... ahahak ...

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

aweks_tomey wrote:
ye ke sian nyeee ... ahahak ...
Adik Aweks Tomoi tak perlu la nk berasa kasihan kpd ahlil neraka spt CEO Rie Cipan kita ni.. Sesungguhnya beliau hanya akan menyesatkan diri adik ke lembah kehinaan' lebih hina dari lubang punggung Mat The Gaytics..

Adalah lebih afdhal sekiranya adik Aweks Tomok hanya perlu mengasihani jejaka yg beriman lagi bertakwa spt Abg Gab ni je.. Jikalau jejaka biasa tahap SyahRul tu, ilmu hanya penuh di dada, Abg Gab lebih lagi dari itu.. ilmu agama abg penuh di perut, sbb itulah perut abg ni kelihatan macho dan 'sasa'.. penuh dgn ilmu sebenarnya tau..

Aweks Tommy.. jom dating sambil minum sirap.. biggrin

 



__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

GaBRiEL wrote:

 

aweks_tomey wrote:
ye ke sian nyeee ... ahahak ...
Adik Aweks Tomoi tak perlu la nk berasa kasihan kpd ahlil neraka spt CEO Rie Cipan kita ni.. Sesungguhnya beliau hanya akan menyesatkan diri adik ke lembah kehinaan' lebih hina dari lubang punggung Mat The Gaytics..

Adalah lebih afdhal sekiranya adik Aweks Tomok hanya perlu mengasihani jejaka yg beriman lagi bertakwa spt Abg Gab ni je.. Jikalau jejaka biasa tahap SyahRul tu, ilmu hanya penuh di dada, Abg Gab lebih lagi dari itu.. ilmu agama abg penuh di perut, sbb itulah perut abg ni kelihatan macho dan 'sasa'.. penuh dgn ilmu sebenarnya tau..

Aweks Tommy.. jom dating sambil minum sirap.. biggrin

 

 


Buat julung kalinya aku bersetuju gan Gabunyut... Malah orang-orang tua jugak kata orang yang perut sasa dan macho nie boleh dipercayai dan pandai simpan rahsia.... Dorang kate, "Biar pecah diperut, jangan pecah dimulut"... Sebab tu perut sasa... sebab sume rahsia simpan kat perut.... Kalo nak harapkan Unit Rawatan Sakit Untut, jangan kate rahsia buasir Rie Cipan, rahsia beliau makan kobis goreng bersama lelabi pon beliau cerita....

 



__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

kepada abng gab ... air sirap je ke .. campur limau lg sedap .... :p

kalu abng gab dh kate gitu ... aweks setuju je ... hahahak ..... x jd masalah ...


kpda abng mat lak .. x yah juling2 .... nnt jd mat juling the series lak .. dlm astro

prima ... :p

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Senior Member

Status: Offline
Posts: 198
Date:

ye memg..aku tau,.ko ni tg sket blajau nye gaby, tahap degawan 2 kdg2 isim 2.. Dok menari2 gn ekor.. dok sengih2 kt tiang lampu , kdg2 spray cecair hkmat ko 2 tanda kawsn.. Ha blaja g tg2 hehe

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

aikk syah ckp org je ... entah2 syah pn same mcm tuu

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

nie meraban pasal hapa nie... ade sesape yg cumil2 tu koling haku buat penerangan menerusi alat hello jap....!!

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2023
Date:

yg cumil2 ye.. Anak berderet x tentu hala. mkn kemana baju ke mana naskah batin x cukup. Ad hati nk yg cumil2. hak pui..ptui..ptui..puh..puh.. cis najis. kata matematik selaku laki simpanan asben.

__________________
Sepi sekuntum bunga sekeping hati


Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

adehh padan muke abng mat ... x cukup satu ke .. nk yg lain kee ...

misslalolala tu comel .... x nk kerr?? :p

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

Aaa.. lagi satu.. Kepada ahlil-ahlil baru (makin ramai join GC skrg, syabas & tima kasey!), yg baru nk berjinak-jinak merpati dgn berforum, Abang Gab juga nk ingatkan, forum ni BUKAN ruangan sembang-sembang hal-hal kosong sesama rakan-rakan. Ingat la, orang lain pun nk posting gak, tp kalau adik-adik sumer sembang sesama rakan mcm sembang-sembang kt ruangan chat lain, guna aje la sistem PM (Private message) forum @ pegi la bersembang guna Yahoo Messenger (YM) ke hapa..

Okey la, kalau tak paham, Abang Gab kasi contoh sembang kosong :-

Contoh 1 : - "Ha! Ha! ha!.. atau hanya post biggrin ,(Setakat posting cenggini je, budak tadika Tamil pun tau..

Contoh 2 :- Mat post : "Saya suka posting awak, kelakar. Awak dah makan?"
                   Radinnaz jawab: "Terima kasih, saya dah makan. Awak dah makan?"
                   Mat jawab: "Sama-sama. Saya baru je lps makan. Awak mkn apa?
                   Radinnaz post: "Saya makan lauk kari kepala beruang. Awak pulak?
                   Mat jawab: Saya makan asam pedas biawak td. He.. He.. He.. Awak ni
                                      kelakar la. Saya suka bau ketiak awak.
                  
... dan seterusnya.. Haa.. Kalau nk sembang berdua @ bertiga je, pegi la sembang-sembang kt YM ke apa ye.. Tolong ingat, orang lain pun nk post gak, tp kalau korang dok sembang-sembang cenggini, camne orang lain nk mencelah? Kalau sekali dua je, takpe la. Ini post yg bertahap longkang mcm ni je, kadang-kadang guna sampai 2-3 page utk berborak berkenalan berdua.. Aisehmen, rugi space forum la.. Dah tu, org lain nk reply topik pun jd bosan.
______________________   by gabreil

aku pening larr... prosedurnyer pjng sngt..

(leh x rengkas kan.. - aku newbie .. maner tau aku da telangggarrr  prosedur tuh kt cniee.. sori rrrr...)

(key lar... aku g pm jerrrr...)


__________________

make me feel it



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

baddar wrote:
aku pening larr... prosedurnyer pjng sngt.. (leh x rengkas kan.. - aku newbie .. maner tau aku da telangggarrr  prosedur tuh kt cniee.. sori rrrr...) (key lar... aku g pm jerrrr...)

Kepada Encik Baddaruddin.. Kenapa la encik nk pening-pening pala hotak encik tu.. sebenarnya kt sini takde pun prosedur posting yg rumit sgt pun.. Apa yg aku tulis kat atas tu, sebagai panduan & ingatan utk kita semua je..

Utk newbie mcm Encik Baddarsila ni, serta para newbie-newbie yg lain, anda semua boleh je posting psl apa sahaja yg terlintas di pala hotak anda, tp kalau boleh, jgn la tulisan hasil karya anda tu bersifat lucah terlampau, racist, menggalakkan menentang perundangan negara mahupun kutukan terhadap seseorg secara terlampau dgn menggunakan bahasa-bahasa kesat @ biadap..

Tapi Encik Baddarul serta ahlil-ahlil kubur yg lain perlu ingat.. "nk jadi seorg ahlil Forum Geng Cerita yg namanya feymes di kalangan rakan-rakan lain" ATAU "nk jadi seorg ahlil forum yg suam-suam kuku yg nama korang akan dilupakan semua dlm masa sebulan dua je?"

Kalau nk jadi ahlil forumners yg bertahap suam-suam kuku serta anak dara tua mcm Radinnaz & Ellyza Misbun, encik post la apa-apa yg tak kreatif serta bertahap longkang.. Kalau nk jadi feymes mcm CEO Mister Rie, Mat The Gaytics atau GaBRiEL (puji diri sendiri plak aku!).. luaskan kreativiti anda, cipta dan post la sesuatu yg menarik hati orang ramai.. Boleh jadi post anda dlm bentuk ilmiah @ dlm bentuk lawak giler, tak kisah la.. ikut suka pusat korang la!

Tapi kalau anda sebenarnya sorg yg dikurniakan akal fikiran lembam.. tak mampu nk buat posting-posting bertahap Gaban bestnya, camne ye nk jadi feymes gak? Senang aje.. kalau anda tak mampu nk create @ cipta posting yg best-best, anda boleh je reply posting-posting kawan-kawan lain dgn 'reply' yg cerdik.. best.. menarik hati.. Senang cakap - REPLY LA POSTING DENGAN MENULIS PANJANG SIKIT.. BUKAN TAKAT TULIS SEBARIS DUA AYAT JE! CENGGITU BUDAK TADIKA PUN BOLEHHH!!!

Tgk contoh camne Abang Gab reply posting soalan ko ni.. Berapa baris aku tulis, berperenggan-perenggan! Cuba ko cari satu posting aku yg aku tulis sebaris dua ayat je, kalau jumpa la.. Nak feymes, kena rajin, Bro.. Utk contoh-contoh posting yg baik, Encik Baddariah boleh aje carigali posting-posting lama hasil karya pala hotak Mister Rie atau otai-otai lain.. Korang tgk sendiri betapa geniusnya beliau menulis. Sehinggakan hasil karya beliau tu membuatkan aku setiap hari nk menulis sesuatu yg lagi baik dari karya-karya beliau..

Jadi korang skrg tentu paham la kenapa aku dah jarang posting? Yee.. sbb Mister Rie dah tak menulis lagi, serta dah tak bnyak posting-posting yg bertahap agung yg berupaya membangkitkan aura gua nk menulis..



-- Edited by GaBRiEL on Thursday 13th of May 2010 11:19:10 PM

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

hahh abg gab dh bercelotehhh ... siap mata terkebil2 .... tu ygd ia maksud kann

tp kan abg gab .. kalu panjng2 sgt ada ke org nk baca

kalu ada pn sorg dua jee yg nk baca .. yg lain suke ckp merapu2 ....

sian dia abg gab .. dari smlm risau ngan kate2 abg gab mcm tu

mcm x sudi jeee dia masuk sini ..... abg gab x apa2 kan kalu dia org nieee

nk merepek2 .,.. btl x???? hah buat baddar lak .. dh gab suruh taip pepanjng

ko melalut je arrr masa taip tu salah kee org nk gelak kee ... buat x tau jee

asl kan benda tu panjang ... n x pendek mcm ym yg di kate kan oleh mat tdd

hah mcm aweks nyee posting niee kira panjng gak kan ... hahaha pada hal

melewe2 je ckpp ... yg penting .... panjangggggggggg

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Yee.. Yee.. Haa.. Tgk mcm adik Aweks Tomboi ni.. Dah makin bijak mcm sang kancil sket dah dgn postingnya. Dah boleh pun tulis panjang-panjang sket. Cuba bandingkan dgn masa memula beliau masuk sini, kan bnyk perubahannya tu?

Tahniah la pd adik Aweks Tomok kerna memahami perasaan abg.. Untuk ini, abg Gab ingin melantik adik menjadi gefren abg yg ke-46. Maka sudi-sudikan la utk mengeluarkan diri adik berdating makan nasik dgn abg.. Dengan berdating, dpt jua kita bertukar-tukar pandangan mengenai posting di forum. Malahan abg juga boleh menerangkan cara-cara camne nk post dgn lebih menarik serta cara-cara camne nk datang ke rumah abg.. biggrin

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

REPLY LA POSTING DENGAN MENULIS PANJANG SIKIT.. BUKAN TAKAT TULIS SEBARIS DUA AYAT JE! CENGGITU BUDAK TADIKA PUN BOLEHHH!!!
__________________________________________________ by GabRIEL

adeh adeh..
(kepla aku kene gak nie... sakit ma...)

aku bab tulis panjng2 no hal larrrr.. tkt org mleh nk bace..

kalu pendek aku tulis (maknenya  aku keje  ler.... n curi2 mase .. tererr kan aaku...mase aku leh curik lg  .... dia org curik wit...)

ko org nk stail cam ner ? cerpen? karangan? asigment ? paper works .. ley gak lar aku buat ckt2...
 tp asgment, ppr work kot aku post kt cniee. agk2 ad yg bca ker...?

so... its depend....

klu time senggang .. leh tulis pjng...

kalu mase dicurik..... wat pndek2 (or mase tuh bad mud...sure x tulis pjng punyer...)






__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

eyayyyy ,,,, hah niee yg nk dgr niee abg gab nk ajar .. mcm mnee posting ngan

lebih menarik .. dulu memang arr aweks tomeiii bls mcm dlm ym jeee

siap kena tegurr .. dh lme2 dh biasa dh posting pepanjang ...

merapu2 .. hehehe walupn org x sukee kite taip jee .. btl x abg gab ??

misslalolala .. aweks tomeiii dh dpt usha abg GAB yahuuuu akhir nyee

berhasil jugaa ... dh lme aweks tomeiii tunggu abg gab .. offer jd makwe niee

hehehe .... terbuka sudah pintu hati depaaa utk awekss .... ( nk buat kenduri

... kenduri kawens ) hehehehe ... abg gab yg suke usap2 perut ...

comell lahhh ngan mata mcm tu ... i likee .... :P

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

aweks_tomey wrote:
hehehe walupn org x sukee kite taip jee .. btl x abg gab ??

hehehe .... terbuka sudah pintu hati depaaa utk awekss .... ( nk buat kenduri hehehehe ... abg gab yg suke usap2 perut ...

comell lahhh ngan mata mcm tu ... i likee .... :P

Benerr.. Benerr.. Taip je la apa yg adik suka dan ianya orang lain pun suka..

Tapi ada satu taip yg abang tak suka, tapi Mat The Gaytics suka iaitu Lorong Haji Taip kat Coket sana tuu.. Ramai nyah..

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 1715
Date:

hahahak dh tau dhh .... abg mat gedikk tu memang nyahhh ..

abg gab pn nah tido ngan dia kan .. hah kantoi22 ... nah nampak

ngan mata aweks nieee .... aweks niee dia x pandng ... si abg mat yg

nyah tu jugaa jd tarikan abg gabb ..... :p ... tau arr perut nyeee besauuu

menjadi tarikan kaum2 hawa kat GC nieee .... sampai aweks pnn turut

beratur nk usap perut abg gab ... but asik abis no geliran nyee

cos ramai sgttt arr ... hehehe

__________________

heyyy .. salam perkenalan untuk anda semua ...
dari saya .... smile always ..... :)

1 2 36  >  Last»  | Page of 6  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard