Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: MALAPETAKA PALING DAHSYAT MELANDA BUMI 2012??????????


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 33
Date:
MALAPETAKA PALING DAHSYAT MELANDA BUMI 2012??????????



Oleh itu, BACALAH DENGAN NAMA ALLAH.

Wallahu'alam.

Sekadar renungan dan iktibar...

Untuk pengetahuan smua, sebuah planet bernama Nibiru  atau planet x(oleh
NASA) sedang melengkapkan putaran orbitnya yang berlaku setiap 3600
tahun. planet ini 100 kali ganda besar bumi dan sama besar dengan planet
jupiter( musytari). dijangkakan pada 21/12/2012 planet ini akan memberi
kesan paling dahsyat kepada bumi dengan memutarkan kutub2 ke kedudukan
terbalik( polar shifting) yang dijangkakan o NASA. bulan mei 2009 nanti
planet ini akan jelas kelihatan oleh semua pnduduk bumi..so sama2 kita
nantikan...



ORBIT NIBIRU YG BAKAL MELINTASI BUMI PADA 2012


mereka mengaitkan peristiwa ini seperti yang pernah berlaku banjir besar
zaman Nabi Nuh AS dahulu..planet ini tak menghentam bumi tapi tarikan
gravitinya yang sangat kuat akan mengganggu bumi.ia hanya akan lalu
diantara bumi dan matahari dimana kecerahannya berwarna kemerah-merahan
seakan-akan anak matahari.(tanda besar kiamat? objek merah di langit
kelihatan AS dan negara2 barat lain sedang sibuk membuat persiapan
menghadapi keadaan ini dengan membina beberapa penempatan sementara di
banjaran2 gunung lengkap dengan makanan yang mampu bertahan 3 tahun
kerana dianggarkan 2/3 penduduk bumi akan lenyap. di norway misalnya
mereka membina sebuah gudang menyimpan segala biji benih di sebuah bukit
lengkap dengan ciri2 keselamatan dan dari ancaman bencana(rujuk paper
bulan februari, kosmo, BH n lain2)

Untuk rujukan penuh sila cari kat mana2 web tentang NIBIRU or video kat
youtube (nak forward besar sgt)..benarlah kata2 RASULULLAH satu ari
nanti bumi akan hancur dan satu zaman dipanggil back to ancient berlaku
di mana segala teknologi pupus dan manusia akan kembali seperti zaman
purba, berperang dengan pedang cara kuno. jadi bersedialah kita umat
islam...ALLAHHUAKBAR


..BERIKUT ADALAH SEDUTAN DARI LAMAN WEB (COPYPASTE) YG MENPERKATAKAN MENGENAI KEBIMBANGAN PARA SAINTIS TERHADAP PLANET NIBIRU YANG BAKAL MELINTASI BUMI PADA 2012..

SURVIVING NIBIRU
Comprehensive Guide To What You Need Know To Survive The Coming Planet Crosser.
 


Is Nibiru the greatest hoax ever portrayed? We present you with the information and you decide.

In the event all of what you are about to learn is true, a carefully written survivor's guide has been written.

In 2012 a planet called Nibiru/Planet-X may reek real havoc on our planet as it passes through our inner solar system.

By 2010, Nibiru will be the headline of every major newspaper in the world and global pandemic would soon follow.

 By then it will be almost to late to prepare for the inevitable. Will you be one of them or is your family ready?

Currently Nibiru is being seen with the naked eye in the skies in the most southern hemisphere.

By 2010 Nibiru will be able to be seen with the naked eye in the northern hemisphere.

Since 12-31-1983 Planet-X has been tracked by NASA, and continues to this day.

In the name of Global security, official news of Nibiru has been suppressed.

However news and pictures of Nibiru are becoming more common.

Don't just  take our word for what you've just read.

Do your own research and be amazed.

Then come back and learn...

How to, Survive Nibiru


What's the problem?
Niburu, Planet X, or 32 other names, whichever you prefer; is the planet which is supposedly going to pass by earth, 14 million miles away at it's closest,  in May to June of 2003 on it's journey around the sun every 3600 years. It is not a planet considered to be IN our solar system but DOES pass THROUGH our solar system in this 3600 year cycle. 
Planet X's passage next year could be the greatest catastrophic infliction of loss of life upon mankind, since Noahs Ark.   Supposedly, Planet X  ( a Brown Dwarf - go  here for pic and explanation of what a brown dwarf is)  will enter the Earths orbit between May 15 and May 30 of 2003. Volcanoes all over the Earth will erupt along with multiple high magnitude earthquakes, tidal waves, and includes a meteor firestorm; whereby two thirds of the Earths population will be annihilated. Another 20% will starve to death during the next six months due to lack of food, water, sunlight and volcanic ash that will cover the Earth. Subsequently, only about 10% of the Earths population (600 million) will survive, which fits in nicely with the New World Order scenario for the reduction of Earths population. This may well be one reason for all the underground shelters through out the United States and the rest of the world. This will enable only the chosen people of the New World Order to survive.  Go   here   to see the US tunnel map and an eye opening exposee.  By keeping this story out of the major media it will delay the collapse of the world economy, stock markets and real estate prices.

Read below of the devastating effects to expect DUE TO IT'S GRAVITATIONAL ATTRACTION WHICH CREATES A STOPPAGE OF EARTH ROTATION (DISEBABKAN OLEH TARIKAN GRAVITINYA YG KUAT MENYEBABKAN BUMI BERHENTI BERPUTAR), a restart with a quarter turn in one  hour, a pole shift on earth, changing climate for many areas, tidal waves, many earthquakes of great magnitude, and much volcanism. At least 30% and maybe as high as 70-90% of earth's population will be taken out with this event. Life for the survivors WILL change. AND THE GOVERNMENTS ARE KEEPING ABSOLUTELY SILENT ABOUT ALL THIS AND DENYING IT, WHILE AT THE SAME TIME BUILDING UNDERGROUND CITIES AND SHELTERS FOR THE ELITE.  The fictional story "The Passage" describes perfectly what is going on with this Planet X thing.
For the Dec 30th 1983 NASA announcement regarding Planet X that was retracted a week later, go to   here

For current sky charts and plotted information on X go to 
http://www.cyberspaceorbit.com/newnova.htm







-- Edited by biskut marie on Tuesday 7th of April 2009 11:03:21 PM

__________________

PRODUK TERHANGAT DIPASARAN!ALAT SENAMAN PLAYBOY UNTUK MENINGKATKAN KELELAKIAN ANDA.DAPATKANNYA PADA HARGA ONLINE TERENDAH SEKARANG!!!(HARGA PROMOSI SEHINGGA 30 APRIL 2011)



Super Member

Status: Offline
Posts: 1644
Date:
RE: GEMPAR,GEMPAR!!!TOLONG BACA & SEBARKAN!!!


aku da pnah bcer tp kat tmpat laen la kan !
so samer2 la kter mndkatkan lg dri kita kpd Allah SWt !
amin !

__________________

Will you still love me when I'm no longer young & beautiful? :)

 



Newbie

Status: Offline
Posts: 4
Date:

Maybe mungkin sebab ini juga telah dijangkakan akan berlaku Tsunami lagi yang sangat besar dan dasyat pada 22 July ini.Walaupun ini cuma ramalan tapi cubalah jauhkan diri dan keluarga kwn2 dari pantai terutamanya di Laut China Selatan.

__________________
fendy


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 33
Date:
RE: MALAPETAKA PALING DAHSYAT MELANDA BUMI 2012??????????


DAN PADA 22 HARIBULAN 7 2009 INI JUGA FENOMENA GERHANA MATAHARI PENUH AKAN BERLAKU..........JENG..JENG..JENG..

__________________

PRODUK TERHANGAT DIPASARAN!ALAT SENAMAN PLAYBOY UNTUK MENINGKATKAN KELELAKIAN ANDA.DAPATKANNYA PADA HARGA ONLINE TERENDAH SEKARANG!!!(HARGA PROMOSI SEHINGGA 30 APRIL 2011)



Super Member

Status: Offline
Posts: 4540
Date:

Pasal Planet Nibiru tu aku tak taw...tapi pasal planet marikh nampak pusing terbalik tu aku dah pernah copy paste dan terangkan kat GC nie..

klik sini

ape pon aku nak nasihat, kadang -kadang tu email yang kite dapat tu jangan main foward jer...
takut surat berantai..... takut boleh pesongkan akidah......aku slalu dapat email yang last skali lebih kurang macam nie..

"Foward kan sekurang-kurangnye pada 10 orang rakan anda akan menerima kebaikan selepas 10 hari atau abaikan dan menerima malapertaka 10hari berikutnya".....

ataupon yang lebih kurang macam tulah... .... pastu masuk name Ustaz Harun Din.... pastu percaya...pastu korang foward kat 20,30 orang kawan-kawan..... pernah tak korang siasat betul ke tak kandungan email tu???? kang tak pasal-pasal murtad tanpa kite sedar.... Astaga....

aku pernah dapat email suh kite bace ayat Al-Quran yang die send... skali bile check ayat Al-Quran tu salah.... Cube bayangkan korang hantar 10 orang...10 antar 10 dah 100...pastu 1000...pastu sejuta... banyaknye orang yang terpesong..... sia-sia jer dapat dosa kering....


-- Edited by Mat tHe MatiCs on Tuesday 7th of April 2009 07:57:10 PM

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 867
Date:

betul tu mat...
mmg banyak msg berantai skrang ni...
tapi apa-apa pun mmg bagus post ni...
sekurang-kurangnya ade rasa keinsafan dalam diri ini...
apa pun yang berlaku,biarpun peristiwa-peristiwa begini diramal akan berlaku sejuta tahun lagi kita mesti sentiasa berusaha supaya diri kita sentiasa dekat dgnNYA...
smoga kita tergolong dalam golongan yang beriman...\

Amin...

__________________

"ZeitGiest"



Member

Status: Offline
Posts: 17
Date:

aku rase pose ni bukan pose main2 atau surat berantai atau post yg nak malukan sesiapa..lepas aku baca ,aku dah buat kaji selidik pasal planet nibiru ni,, mmg sah dah heboh dah kat laman2 wab seluruh dunia pasal planet ni(atau planet x) yg akan menghampiri bumi pada 2012..termasuklah laman web NASA pun dah kecoh..korang taip la perkataan 'nibiru' kat google..dah ade bejuta lmn web pasal nibiru..laman youtube pn sama ..dah banyak video pasal planet X ni..

mengikut laman web para saintis kini berlumba2 ke hemisfera selatan bumi bagi mencerap dan memantau planet ni..mereka juga menjangkakan berjuta2 nyawa akan terkorban disebabkan malapetaka seperti letusan gunung berapi,gempa bumi dll yg disebabkan oleh tarikan graviti planet nibiru yg kuat terhadap bumi (sebab planet ni berkali-kali lbih besar dari bumi)..kerajaan usa pula khabarnya dah siapkan terowong2 pelindungan bawah tanah,untuk pelindungan..

..ada yang kaitkan peristiwa ni dengan ramalan kaum maya kat amarika selatan(sila tengok akhbar kosmo! bulan febuari)yg menyatakan akan kemunculan nya sejak ribuan tahun lampau..
selain tu ada yang kaitkan peristiwa ni dengan ramalan Nostradamus sejak ratusan tahun lalu tentang malapetaka besar yg nostradamus ramalkan berlaku..
..pastu tak kurang jugak ada yang merungkaikan kod-kod dan ayat2 dalam bible dan kaitkan dengan peristiwa ni.

..tapi persoalan sekarang..adakah fenomena 'polar shift' yg di uar2kan akan berlaku tu akan memberi apa2 kesan terhadap bumi..adakah bumi akan berhenti berputar atau macammana..??sama2 lah kita berdoa agar dilindungi oleh Allah swt..aminnn




-- Edited by sexy gurl on Tuesday 7th of April 2009 10:18:20 PM

__________________

Antara lembu sekandang dan susu sekotak...ibu bapa lebih penting.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2422
Date:

plenet nibiru ape tu?
y aku tau plenet namek je
dan plenet saiya

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard