Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Download Lagu


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:
Download Lagu


Oleh sebab takde ruangan Kongsi Audio, maka aku buat jer kat sini...
Kalo download kat opis tu, tapi tak dapat maknenye opis korang block la tu website nie..

01.
ARTIS : Ahli Fiqir feat Elliza AF3
LAGU : A.E.I.O.U
[DOWNLOAD]

02.
ARTIS : Ari Lasso & Bunga Cinta Lestari
LAGU : Aku Dan Dirimu
[DOWNLOAD]

03.
ARTIS : Bunkface
LAGU : Silly Lily
[DOWNLOAD]

04.
ARTIS : Bunkface
LAGU : Situasi
[DOWNLOAD]

05.
ARTIS : Melly Goeslow & Yusry KRU
LAGU : Dibius Cinta
[DOWNLOAD]


(Ni boring tahap gaban namenye... macam ane ari nie leh kurang bz ntah...)


__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2430
Date:

selain kat sini..kat aimini.net pun...
boleh download jugak..

__________________
~~***Two Is Better Than One***~~


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

aku nk lagu mentera beradu ade tak??

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 2430
Date:

ada...kat pc haku...nak tak??
kalo juz nak dengar..masuk imeem jerk
lagi senang...

__________________
~~***Two Is Better Than One***~~


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

takk..aku nk download..ade tak url yg bole download lagu tu??? kalo lambat sgt aku buntut je dari hp haruan tu...

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 2430
Date:

masuk aimini.net...bagi tue
tue yang paling cepat...
taip jerk aimini.net....tapi kena register arrr dulu...
tue yang malas cikit tue..

__________________
~~***Two Is Better Than One***~~


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

kalo nak gak, tunggu malam sikit... aku kasik....
kat opis aku bermasalah sikit....
aku kasik versi solo, gan versi bersama Abang Nasir...
aku kasik 2,3 bijik lagu Malique yang baru....
tapi, ape kate ko try dulu donload salah satu aku kasik nie..
kalo tak bulih wat kat opis ko, maknenye tak bulih la tu...
kalo ko nak donload kat umah, abaikan....

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

Mat tHe MatiCs wrote:

kalo nak gak, tunggu malam sikit... aku kasik....
kat opis aku bermasalah sikit....
aku kasik versi solo, gan versi bersama Abang Nasir...
aku kasik 2,3 bijik lagu Malique yang baru....
tapi, ape kate ko try dulu donload salah satu aku kasik nie..
kalo tak bulih wat kat opis ko, maknenye tak bulih la tu...
kalo ko nak donload kat umah, abaikan....




ok2x..aku nk tu..mcm2x versi lagi beshh..aku nk download kt ofis ni..url mane?? yg ko bagi ke atau ade yg lainn..??

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

princess_sasuke wrote:

masuk aimini.net...bagi tue
tue yang paling cepat...
taip jerk aimini.net....tapi kena register arrr dulu...
tue yang malas cikit tue..




aduyaii...nk register leceh la cik sasuke..

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

Fizie wrote:


ok2x..aku nk tu..mcm2x versi lagi beshh..aku nk download kt ofis ni..url mane?? yg ko bagi ke atau ade yg lainn..??

 


URL??? kan aku dah cakap...
malam sikit la bro aku upload....
ade dalam PC aku lagu tu....
tak upload lagi.....
tapi laman web, lebih kurang macam kat atas tu...
kalo kat kat atas tu ko leh download, yang aku bagi kompom leh download...
kalo tak bulih, maknenye opis ko dah block la laman web tu...
dan kalo bulih, maknenye network security opis ko tak bagus....
HAHAHAAHA.....

 



__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2430
Date:

aku nak lagu harukakanata...
bestttt woooo

__________________
~~***Two Is Better Than One***~~


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

Meh kite kongsi lagu lagiiii.....(request dari Fiziekal)

01.
ARTIS : Malique
LAGU : Mentera Beradu (Versi Solo)
[DOWNLOAD]

02.
ARTIS : Malique Feat M. Nasir
LAGU : Mentera Beradu
[DOWNLOAD]

03.
ARTIS : Malique
LAGU : Khayal
[DOWNLOAD]

04.
ARTIS : Malique
LAGU : Ok
[DOWNLOAD]

05.
ARTIS : Jinbara Feat Ahli Fiqir
LAGU : Zakiah
[DOWNLOAD]

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

ARGHHHH..tak bole la pulak sbb ofis aku locked url nih...mattt...ko ade url yg bole download lagi tak?? tension siot..besh tu lagu tu...disbelief.gifdisbelief.gifdisbelief.gif

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

takde... dah agak dah....
g jer cc... abis citer....
tak pon kao belontot jer gan Gay opis ko tu...

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

Mat tHe MatiCs wrote:

takde... dah agak dah....
g jer cc... abis citer....
tak pon kao belontot jer gan Gay opis ko tu...




bdk ofis aku ade pendek mcm ekor ko kt depan tu..lagu semua tak penuh..hehehe

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

tu maknenye budak opis ko tak bagus...
budak IT, tapi tak reti nak cari....
tengok la aku....hingga di gelar lanun cetak rompak...
asal dorang tanye jer, kalo takde kat PC, aku cakap, esok kompom ader....
kadang-kadang tu petang dah ader....
tengok lah... betapa terrernye aku...

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

Mat tHe MatiCs wrote:

tu maknenye budak opis ko tak bagus...
budak IT, tapi tak reti nak cari....
tengok la aku....hingga di gelar lanun cetak rompak...
asal dorang tanye jer, kalo takde kat PC, aku cakap, esok kompom ader....
kadang-kadang tu petang dah ader....
tengok lah... betapa terrernye aku...




ish3x...sungguh penjenayah kwn ku sorang ni..amat syaiton nirajim perwatakkan mu itu..jgn la jd lanun..jadi pirate tak ape..hehehe

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Mat The Gaytics.. Kalau aku nk download mp3 Private Casting Pierre Woodman ke.. mp3 Ron Jeremy ke.. Alex Sanders ke.. Rocco Siffredi.. Jenna Jameson.. Ada tak? confuse.gif

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

GaBRiEL wrote:

Mat The Gaytics.. Kalau aku nk download mp3 Private Casting Pierre Woodman ke.. mp3 Ron Jeremy ke.. Alex Sanders ke.. Rocco Siffredi.. Jenna Jameson.. Ada tak? confuse.gif




aku rasekan mat the gaytic mmg ade mende2x yg ko nak itu? sbb die tu lanun tahap rie cipan nye sampai semua ade..

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

takde takde takde.... aku takde cite-cite porno yang ko sebutkan tu Gab Tunyut.. Aku lanun lagu jer.. bukan lanun CD porno....

udah-udah la tu Gab, bini kat umah kan ade, nak cari sawah bendang yang lain wat ape...

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

mat..aku nk jugak..kalo bole pelakon die DEVON...tapi kalo tak ade jugak kasi la pape janji world..time2x OT nnt kat ofis ni bole jugak tgk2x..hehehe...bagi la mat...cry.gifcry.gifcry.gif

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

kang aku luku jugak pale nyet sekor nie kang...
kang aku taip kat situ AKU LANUN LAGU BUKAN LANUN PORNO MOVIE...
degil betul laaa.....
tapi kalo nak gak, bak aku limo ploh hinggit...
aku bagi 1 Folder trus...



Ni aku bagi properties foder tersebut...

Size : 16.3 GB (17,528,974,464 bytes)
Contains 214 File 20 Folders



Fiziekal : La ini cd cite Ultraman Taro... nak wat aper...
Matematik : errrr... tak same ker??? cite gak kan kan??/

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

Mat tHe MatiCs wrote:

kang aku luku jugak pale nyet sekor nie kang...
kang aku taip kat situ AKU LANUN LAGU BUKAN LANUN PORNO MOVIE...
degil betul laaa.....
tapi kalo nak gak, bak aku limo ploh hinggit...
aku bagi 1 Folder trus...



Ni aku bagi properties foder tersebut...

Size : 16.3 GB (17,528,974,464 bytes)
Contains 214 File 20 Folders



Fiziekal : La ini cd cite Ultraman Taro... nak wat aper...
Matematik : errrr... tak same ker??? cite gak kan kan??/




alaa...bagi je..aku sanggup tunggu walaupun download tu lamenye setahun...bleh la...hihkihkhik

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

mat tolong aku download cite leh x???
cam cite "one night in bangkok" ke????
ataupun cite apa2 pun bleh.........


__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

Fizie wrote:

 

alaa...bagi je..aku sanggup tunggu walaupun download tu lamenye setahun...bleh la...hihkihkhik

 


Lime ploh hinggit, amik la sume....
separuh stok 30 minit satu cite....
separuh stok .3gp file dari malaysia alias rakam sendiri....
yang papa jahat pon ader...
muahahahaha.....

 



__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

Mat tHe MatiCs wrote:

Fizie wrote:

 

alaa...bagi je..aku sanggup tunggu walaupun download tu lamenye setahun...bleh la...hihkihkhik

 


Lime ploh hinggit, amik la sume....
separuh stok 30 minit satu cite....
separuh stok .3gp file dari malaysia alias rakam sendiri....
yang papa jahat pon ader...
muahahahaha.....

 




ceisss...sampai hati ko mengenakan bayaran dgn aku?? bagi aku test dulu 1 2 filem..pastu baru bleh berniaga...muauahahaha

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 72
Date:

kalau nak download lagu pergi kat 4shared pown boleh.cepat gak kalau download.

__________________
-


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

tercipta_untukku91 wrote:

kalau nak download lagu pergi kat 4shared pown boleh.cepat gak kalau download.




bape speed bit yg die ade sampai cepat nk download kt situ cik.tercipta untukku sembilan puluh satu???

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 72
Date:

Fizie wrote:

tercipta_untukku91 wrote:

kalau nak download lagu pergi kat 4shared pown boleh.cepat gak kalau download.





bape speed bit yg die ade sampai cepat nk download kt situ cik.tercipta untukku sembilan puluh satu???

        entah le kalau guna stremyx cepat le.satu lagu lebih kurang 10 minit je



__________________
-


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

tercipta_untukku91 wrote:

Fizie wrote:

tercipta_untukku91 wrote:

kalau nak download lagu pergi kat 4shared pown boleh.cepat gak kalau download.





bape speed bit yg die ade sampai cepat nk download kt situ cik.tercipta untukku sembilan puluh satu???

        entah le kalau guna stremyx cepat le.satu lagu lebih kurang 10 minit je



1 minit tu kira lambat syg...kalo cepat less 5 minute tau...kalo lebih tu gayenye standard la ngan dowload yg lain2x..wutever pun nnt abg try dulu ekk..

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz

1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard