Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Si jantung Hati Versi Thailand


Senior Member

Status: Offline
Posts: 107
Date:
Si jantung Hati Versi Thailand


Best gak dengar lagu ni....Goyang jgn tak goyang.Jangan marah ha...




__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1722
Date:

apa yang best sgt????? mushkil lak aku.....adakah ni video ko sedang beramas mesra ngan rie cipan........sungguh durjana lagi yahudi sifat ko itu........

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Senior Member

Status: Offline
Posts: 107
Date:

unit rawatan rapi wrote:

apa yang best sgt????? mushkil lak aku.....adakah ni video ko sedang beramas mesra ngan rie cipan........sungguh durjana lagi yahudi sifat ko itu........




Kan aku dah cakap jgn marah ha..Rie Cipan sape? Dengar citer dia ke yg nak

bukak ladang 100 ekar nak ternak Cipan ? Ternak cipan tak pe jgn ternak Babi.


biggrin



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 262
Date:

sekali sekali realease tensen dengo lagu ko ni best gak aladin
nanti aku suruh bos aku dengar lagu ni
bagi dia ceria sikit

__________________

kita adalah musafir yang mencari-cari hentian terakhir...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 107
Date:

ej_uputra wrote:

sekali sekali realease tensen dengo lagu ko ni best gak aladin
nanti aku suruh bos aku dengar lagu ni
bagi dia ceria sikit



jgn dengo je.Ajak dia dengan staff2 joget dalam office...biggrin

 



__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:

nyanyi skali best tu..

__________________
aku dulu,kini dan selamanya...
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard