Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Pelik la Aku....


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:
RE: Pelik la Aku....


oksigen..oksigen....sakit dada aku kene tepuk gan Cipan....ade ke patut beliau tepuk pakai cangkul...nak marah macam mane...aku pon dah pengsan mase tu...pastu leh lak beliau biarkan aku terbaring di tepian jalan... sib baik ade KaktusBulu, ade gak makhluk nak wat pernapasan mulut ke mulut...tapi akhirnya aku sedar, yang wat CPR tersebut bukan anak pak bilal, tapi tokey kedai ABC... uweeeksss...muntah..muntah kat suar KaktusBulu... lalu beliau membuka suar beliau dan ternampaklah bende yang sepatutnya aku tak patut lihat... suar ketat beliau....

-- Edited by Mat tHe MatiCs at 18:01, 2008-05-07

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

cactusbiru wrote:

benar..benar.. mmg beliau gay..

soklan..soklan..
adekah ketika matematik menepuk2 perut boroi riepan, riepan akan marah?
atau riepan kembali bermain tepuk2 punggung matematik balik??

mari kita terjah..



jawapannya.....
yup....riepan akan marah kerana cara matematik tersebut x membangkitkan napsu beliau......

memang riepan akan tepuk kembali mat matematik.....caranya adalah dengan buluh lemang......



soklan aku lak......
apakah cara yang betul menepuk perut borai riepan???
dan dimanakah riepan mendapatkan buluh lemang tersebut???



__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 98
Date:

wei mat the gedik...
mat the gedik aku lantik jadik pakar motibasi aku
klu aku nk tego dia kan
agak2 ayat apa memula yg sesuai
kau kan laki...bg la idea sikit..
apa ek?

__________________
entah la..mana aku tau!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 402
Date:

mat oo mat!!! sape yang berani sangat tepuk dada ko tu? dah tu macam mane dengan bulu dada ko? adakah ditepuknya same? jangan la bulu dada ko digugurnya same. tu la lambang macho ko selama ni..sape la mat tanpa bulu dada beliau...

__________________

aku rasa nak makan buah duku laa. umah sape ada buah duku angkat tangan!!!



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

entah wrote:

wei mat the gedik... mat the gedik aku lantik jadik pakar motibasi aku klu aku nk tego dia kan agak2 ayat apa memula yg sesuai kau kan laki...bg la idea sikit.. apa ek?



adoi yoiii....takkan ayat starting pon nak ajar kot...tanye la 'lame menyepi??'....tak pon ' tak nak pon tegur ekkk??'..pepandai ko la..bende nie spontan...so kalo mase tu die still wat tak layan ko...even die bz pon tak cakap bz atau die cakap bz tapi kat forum lagi satu tu die elok je, maka ko leh la wat bodo pas tu...kire ko dah lepas tanggung jawab..bukan salah ko..memang salah mamat tu.... tapi kalo ko nak test lagi, wat-wat la merajuk...tengok die pujuk tak...tapi teknik nie tak berkesan kat sume orang...tambah-tambah aku...




Awan : abang kalo sayang saya, saya nak abang berenti merokok...saya nak abang pilih, saya atau rokok abang tu..

Mat : hoh..sesuke jer ko...aku kenal rokok nie dulu dari ko...sesuke je ko suh aku tinggalkan rokok nie...maka aku ceraikan ko gan talak gune....

Awan : sob..sob...sampai hati...

 



__________________





Veteran Member

Status: Offline
Posts: 98
Date:

aku saje je tnya pndp kau mat...bukan apa..klu ikut aku
..aku rasa dlm pale hotak aku ni aku nk tegur "ko hidup lagi ke tak" atau "pakcik mana kau menghilang" wakakakakakkakakk......

__________________
entah la..mana aku tau!


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

ok gak tu...kasik perli sikit...banyak pon tak pe... tak pon ko tanye macam nie "ko rase patut tak aku terajang ko berkali-kali sebab tak berchat gan aku dah".... mane-mane pon bulih... janji tegur skali lagi...kalo still tak ok, lantakkan die..banyak lagi laki lain yang sesempoi aku nak jadikan teman chat...tapi aku tak leh laa.. sebab dalam senarai ym aku jer dah ade lapan blas ratus anak dara...blom kire janda lagi...budak bawah umur pon ade laa...

__________________





Senior Member

Status: Offline
Posts: 402
Date:

eh eh eh mat, pegi la mandi. nanti nak smayang jumaat. cepat ngabiskan rokok tu dulu. eh ko isap rokok daun jer? aku ingan rokok matboroi ke danhil ke..patut laa bersepah tembakau di sana sisi..ngeh ngeh ngeh.......

__________________

aku rasa nak makan buah duku laa. umah sape ada buah duku angkat tangan!!!



Super Member

Status: Offline
Posts: 1643
Date:

hehehehe..... kaktussss2...

__________________

Will you still love me when I'm no longer young & beautiful? :)

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 98
Date:

problem aku dah settle

:)

__________________
entah la..mana aku tau!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 310
Date:

Aq x tau apa masalah ko sbnrnya....bgi pandangan aq ialah kerna die dah ade girlfriend tpi korang sme2 luahkan masalah...so die rse serba slh.....maybe sbb2 die x lyn ko.....

__________________
MyHotComments.com
MyHotComments Br0k3n H34RT


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 98
Date:

Tudien.....lawak pulak baca thread aku dedulu.
Hahaha. Setelah hampir 8 tahun kisah ni...
Aku just nak updated, memang xde jodoh antara kami
Mamat tu pun dah selamat kahwin last year.. Hehe

__________________
entah la..mana aku tau!


Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

giler rare lama post ni... hahaha
baru baca balik... perangai sekor2 gay kat sini dah cam apa ntah aku tgk... sib baik aku seorg yg lurus lagi maskulin... auwww auuuwww auuwwww (sambil sambung makan lemang)

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard