Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Masalah Tak Boleh Tengok Video..


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:
Masalah Tak Boleh Tengok Video..


Soalan :

Assalamualaikum..

Abang Gab.. Nama saya Bob Wahab. Saya mempunyai masalah iaitu pc saya tak dapat nk bukak videoklip kat ruangan ni. Jadi saya tak bleh nk gelak2 join rakan2 saya berkongsi menengok klip2 yg rakan2 forum postkan.

Kenapa ye? Adakah pc saya tidak cukup power atau semmgnya saya lembam fikiran tak reti nk bukak videoklip ni? Kat webpage tu, dia kuar kotak kaler putih je, tak kuar video..

Tolong la abg Gab, saya amat memerlukan bantuan abg. Saya dh tension tahap tenggiling bukit hinggakan perut saya pun dh mcm tenggiling..

Yang meminati abang,

Bob Wahab..

P/S: Kalau abg tolong saya, nnti saya kasi nombor henset awek saya, abg Gab layan2 la sms dgn beliau mlm2..



Jawapan :

Wa'alaikumsalam.. Kepada adik Bob Wahab & rakan2 lain yg mempunyai masalah spt beliau ni, sebenarnya masalah ni biasa2 je. Masalah teknikal. Kebiasaannya masalah ini berlaku pada komputer2 'standard'. Di mana pc2 ini 'kekurangan' codec nk bukak video dlm format2 tertentu. Kalau pc yg dh selalu guna buat tgk video, lebih2 lagi mcm pc Abg Rie yg diguna buat tgk video lucah, mmg takde masalah.

Jika pc adik tak boleh bukak video ni, berkemungkinan besar sbb pc adik tidak mempunyai 'software' yg diperlukan utk menengok videoklip2 kat sini. Oleh itu disarankan adik mendownload dulu software yg diperlukan. Adik Bob dloadkan je software 'Adobe Flash Player' dan adik installkan dlm pc adik. Cuba layari laman web "Adobe", dload kat situ..

Kalau adik ni jenis tenggiling, pemalas nk dload, adik boleh je cuba beli cd software Adobe Flash Player tu. Kat mana nk beli? Err.. Errr.. cuba tanya kat kedai basikal, kot2 apek tu ada jual! Hoh! Download aje la oiiii!!!

Di harap permasalahan adik Bob Wahab & rakan2 yg lain telah terjawab. Kalau ada masalah tak boleh bukak videoklip, sila2 la bertanya kat abg Rie Cipan @ abg Gab..

Sekian, tima kasey..

Yang hensem mcm Johnny Depp,

GaBRiEL (Tokey Modesto's GC)

P/S: Aku ni tolong ikhlas je, sbb ramai yg ada masalah cenggini, tak perlu la sampai nk kasik nombor henset awek sendiri.. Gilerr.. Gilerr.. biggrin

-- Edited by GaBRiEL at 21:16, 2008-01-02

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 1735
Date:

Loya tekak aku baca surat cinta pasangan biawak pasir nie...

Ber'ADIK-ABANG' plak mereka nie.... Siap nak kongsi2 aweks lak tu.. Sure nak buak maksiat pesta seks nie..(psss.. jgn lupa ajak aku skali...)

__________________
the_gas_bee.gif Apa hal tengok aku kencing!!?


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

aku rasa surat ini hanyalah propaganda gab untuk menunjukkan pada dunia bahawa beliau amat mencintai bob wahab... surat karangan sendiri beliau hanyalah menambahkan lagi sangkaan wartawan yang selama ini mengatakan diorang memang ada affair...

dan ternyatalah apa yang disangka oleh kita...

Gabriel LOVE Bob Wahab


(bunyi henset rie) "Leelakiii ini yang selaluu memujaaaa muuuu...selaaaaluuu"


"Haloo... sapa disana?"

"Ni Mie Penang ni... napa u tak call i, darling?"

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 1735
Date:

Sesungguhnya benarrrr bagai disangka... Donnia sudah terbalik...

Sure.. sehari dua lagi... Surat cinta Jubin plak akan di'tempek' di sini...
Pastu.. Budak MASKiah tu plak.. then banyak lagi....

"Pesal surat aku tak der plak nie!" Purak2 gelabah...

__________________
the_gas_bee.gif Apa hal tengok aku kencing!!?


Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

erm..kenapeyea agaknye aku punye nama di war warkan oleh jantan yang mianag macm gab nie..adekah beliau meminati diriku yang comey nie..dahlah comey,hensem,kacak,macho,bergaya,dan kaya plak tuh...sensuguhnye gab insaflah..api neraka pun x nak terima ko klu perangai mcm nie...


P/S:abg gabn kenapa malam tadi x balas msg i u dah tertido ke...

erk asal aku cakap bende yang merepek nie..adekah apekah mengapakah.....





__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Senior Member

Status: Offline
Posts: 385
Date:

perghhh surat chentaa mahluk ghayy..uwekksss..cam nk terkluo muntoh ijo.. da terbukti gab amat mencintai bob wahab..haha

emm...
abg gabb~adik nk tny..nape adik still taleh tgk 3gp ni?? adekah krn adik mmg da ditakdirkn diharamkn utk menonton video2 lucah yg disiarkn di gc nih??nk tgkkk...nk tgkkk..

err...asal bhs aku cmni neh...uwek2 terkua ag muntah ijo..


__________________
sep..sep..sepp..tom..tom..bakk


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Buat Adik Mini..

Hoh! Adik Mini mempunyai masalah tak bleh tgk video 3gp kat pc adik ke? Senang je tu.. Untuk pengetahuan adik Mini serta kanak2 OKU yg lain, operating system komputer adik (Microsoft Windows laaa..) hanya mempunyai 'codecs' standard yg berupaya hanya memainkan video format tertentu je spt .mpeg, .avi dsbnya.. So, kalau cukup 'sifat'nya, video 3gp jugak boleh ditonton dlm pc adik, bukan takat tgk dlm henset je..

Namun bagi Windows yg standard, semmgnya takde 'codecs' utk memainkan video 3gp. Tak caya, bukak guna Windows Media Player pun sure tak boleh gak.. Oleh itu, adik Mini disarankan menginstall program 3gp video player utk memainkan video dlm format 3gp. Adik boleh cuba download Nokia Multimedia Player (kat website Nokia laa..). NMP pun boleh juga digunakan utk menonton video 3gp kat komputer adik.

Abg Gab sarankan adik Mini serta adik2 lembam yg lain, nk lagi mudah, download & installkan aje "K-Lite Mega Codec Pack" di website www.k-litecodecpack.com. Mega Codec Pack dari K-Lite ni bukan saja boleh memainkan video 3gp, malahan kebanyakan format2 video yg selalunya x boleh bukak kat pc adik2..

Diharap segala permasalahan sakit puan adik Mini telah terjawab. Jadi boleh la adik Mini terus aje menyudikan diri adik keluar dating minum2 sirap bersama abg Gab yg genius ni, boleh la kita beramas mesra sambil bertukar2 video 3gp lucah kita.. biggrin

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

iye abg gab..... tp di tempat adik pun sama jugak... even website yg abg gab sertakan pun masih tidak boleh dibuka juga... apa pendapat abg gab.... disebbkan maslh yg sedemikian rupa maka adik pun melayan saje la aktiviti2 lucah kanak2 OKU lembam di gc ini..... ruangan lain kan byk.. layan je la.....

ps: ikhlas dari adik buat abg gab... lepas ni boleh la kita main sorok2 kat tmn tasik shah alam ye.... terima kasih abg gab


(kalau la aku tulis begini rupa.. apa la agaknye yg si gaban nak bls kat aku ye...)

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Hoh! Tempat ko pun sama ke Radinnazri? Tak boleh tgk video? Bagus la.. setidak2nya ko tak perlu membuang masa lapang tgk video je. Adalah lebih berpekdah ko buat keje..

Takde.. Takde.. Ruangan ni khas utk awek2 cun je minta tanya aku. Disebabkan ko dah tahap sizen, maka aku buat tak tau je la.. Tanya org lain.. Tanya org lain.. Aku bizi.. biggrin

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

eh, tetiba je pc saya pun lembam semacam je abg gab..nak jugak..nak jugak tunjuk ajar dr abg gab...

soohh..soohhh radinalillazi, nko gi main jejauhhhh...

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Makin ramai pulok anak2 dara tua mintak tolong dgn aku sejak kebelakangan ni.. Adik Ruegayah ni pun ada masalah lebam2 gak ke? Mudah je tu.. mesti ada terpelecok kat memana tu.. Adik Ruegayah boleh je bawak pc adik ke bilik abg, biar abg peksa.. Kita baringkan dia, bukak mana2 yg patut.. Pastu mana2 bahagian yg lebam tu, biar abg tolong sapu2 minyak urut.. urut sikit2.. nnti beransur2 la hilang lebam2 dia..
Err.. err.. td adik Ruegayah ckp psl lebam ke lembam? confused

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

mmg mata ko mata jakuzi... rupa paras ku yg sebegini indah ko kata sizen.... takpe la abg gab tak nak membantu pun... adik dh urut sendiri pc adik ni bg nmpak semua gambar... ni dh dpat dh tgk semua aksi2 tidak bertamadun dlm video porno tersebut.... tak perlu dh pertolongan abg gab yg umpama tengkorak masam je... cirit busuk.... suka tebar2 je kat rata2..... tak suke la dgn abg gab ni... adik nak merajuk la.....

(teringat aku akan posting2 aku yg hazami je dl... gitu le gayanye..... patutle rie ngn gab asyik luku je kepala aku masa tu.......... hampeh betul bpk dugung ngn mak tenggiling ni)

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Senior Member

Status: Offline
Posts: 385
Date:

abg gabb..abg gabb.. (pgl ngn penoh smgt)
adik da bleh tgk da video 3gp lucah yg d latest yg abg gab bg tu..nt adik bg abg gab adik nye plakk..hiihiih

jom deting kt kdai abc pn rajen..
pn rajinnn....sirappp 10

__________________
sep..sep..sepp..tom..tom..bakk


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

isk..abg gab ni baaaaikkk le sgt...
tak sangka abg gab ni baaaiiikkkk je org nya..
dulu mati2 igt abg gab ni sombong mcm dhab kat pdg pasir tu..
setelah abg gab urut2 pc gayah, dh bleh dah tgk vidoe yg abg gab bg tu..
isk teruja sungguh...nak lagi...nak lagiiiiiiiiiiiiiii

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

minNie_daiSy wrote:
abg gabb..abg gabb.. (pgl ngn penoh smgt) adik da bleh tgk da video 3gp lucah yg d latest yg abg gab bg tu..nt adik bg abg gab adik nye plakk..hiihiih jom deting kt kdai abc pn rajen.. pn rajinnn.... sirappp 10

Huh? Jadi masalah 3gp adik Mini ari tu dh setel la ni? Bagus.. Bagus.. Nnti kalu ada masalah apa2 nnti, jgn malu, jgn segan, boleh je bertanya pd abg dlm ruangan ni. Ikhlas je abg tolong, tak payah ucap tima kasih, cukup la sekadar kita kuar dating beramas mesra sambil minum2 sirap, buat 3gp sendiri..

Tapi kalau golongan sizen serta bini tua mcm Ruegayah @ Radinnazri yg mintak tolong, bayo rm2 juta pound sterling pun, aku buat dekk je.. Aku bizi! Aku bizi! biggrin

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 1849
Date:

o0o0ooo kat sini rupenye awk gab.. pinggan mangkuk bersepah2.. spender sana sini x lipat.. pehtu ade ati nak menggatal ngan bas mini tu..

gab: nah minum ni..( sambil menghulurkan air sirap ais)

cactus: slurppp...

lalu cactus pon kembali ke rahmatullah kerana diracun oleh gab..

__________________
kalau kaktus itu aku..ku bilang kalau..


MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

ckp tak serupa bikin... bikin tak serupa ckp..... abih tu gab... duit 2 juta rupiah yg aku bagi tu bkenan lak ko ye... bkn ke ms tu ko berikan khidmat mengurut tempoh hari dan aku bg ko duit tersebut.... ko dh lupe ke.... mmg ko ni dasar mata deduit betul la.... kat depan rie kata tak pandang, tak bkenan.... kat blakang dia abis semua apa yg ada dlm pc aku tu ko lurutkan..... dasar gay sebastian lelunut betul la ko ni gab.....

gab: apa la ko bising2 ni.. kang jeles kang si riepan kat aku

rajin: suke aku la... yg ko takut sangat ni ngape???

gab: susah la camni.. mlm nanti tentu dia tak bg aku masuk bilik..... abih la aku mcm ni....

rajin: ala setakat tak dpt main sehari pun nak kecoh2..... main je la dam aji tu ngn mat gediks.... tentu beliau teruja tak terkata

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Senior Member

Status: Offline
Posts: 385
Date:

GaBRiEL wrote:

Huh? Jadi masalah 3gp adik Mini ari tu dh setel la ni? Bagus.. Bagus.. Nnti kalu ada masalah apa2 nnti, jgn malu, jgn segan, boleh je bertanya pd abg dlm ruangan ni. Ikhlas je abg tolong, tak payah ucap tima kasih, cukup la sekadar kita kuar dating beramas mesra sambil minum2 sirap, buat 3gp sendiri..

Tapi kalau golongan sizen serta bini tua mcm Ruegayah @ Radinnazri yg mintak tolong, bayo rm2 juta pound sterling pun, aku buat dekk je.. Aku bizi! Aku bizi! biggrin


dgn adenye ptlongn abg gab..tros setel prob adik tuh..adik sgt bebbange ngn abg gab yg genius neh(wlpn kt umah je bleh bkk sbb kt ostel utube n tube2 seangktan dgnnye kne block )
adik amat teharu ats ptlgn abg gab yg  iklas tu..sbg tande timaseh jom kite wat 3gp..pastu share kt gc... ahaha...msti sume org kagum tgk abg gab mng main dam mak aji ngn mat gedik..pastu melihat kekinjaan mat gediks bile dpt main dam mak aji ngn abg gab..jom2 cpt2 xsaba da neh 



__________________
sep..sep..sepp..tom..tom..bakk


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Takpe.. Takpe.. Itu sudah menjadi tonggengjawab abg sebagai jejaka yg prihatin kt forum ni. Mmg kalau ada anak2 dara yg cun2 mempunyai masalah mcm adik2 ni, abg Gab akan sedaya upaya membantu dgn ikhlas. Jd kalau ada masalah apa2 berkaitan komputer adik, boleh je tanya2 pd abg.. Kalau boleh jawab, abg settlekan la..

Kalau ada masalah takde teman nk ajak dating2 tgk wayang ke hapa.. pun boleh tanya abg.. pun abg Gab boleh tolong setel2kan.. Tapi terhad pd awek2 cun yg single je la.. Yg dh sizen serta menopaus mcm Radinnazri tu, aku buat2 dekk je.. Bizi.. Bizi.. biggrin

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 967
Date:

abg gab walaupn cara di atas sudah saya lakukan tapi masih lagi tak dapt tgk tgk video atau gmbr lebih2 lagi gambr yang berunsur nirojim tu...kalu boleh mcm ane nak settlekan masalah saya...harap maklum


__________________
Walau pun kita punyai kekasih, tapi teman tetap paling setia... Walau pun kita punyai harta yang banyak, teman tetap paling berharga...


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

gadis_biskut wrote:
abg gab walaupn cara di atas sudah saya lakukan tapi masih lagi tak dapt tgk tgk video atau gmbr lebih2 lagi gambr yang berunsur nirojim tu...kalu boleh mcm ane nak settlekan masalah saya...harap maklum

Hoh! Ada masalah lagi ke? Takpe.. Takpe.. Demi kerna adik Biskut, abg Gab tolong cuba setelkan gak. Ok, masalah adik pun sama, tak boleh tgk video @ gambar kan? Alaaa.. senang aje. Cuba adik Biskut ikut steps2 kat bawah ni..

1.   Download & installkan "Adobe Flash Player". Cuba cari downloadnya kat website <www.adobe.com>.

2.   Download & installkan program "JAVA" yg terlatest. Cuba cari downloadnya kat website <www.java.com>.


3.   Download & installkan codec packs yg bersesuaian. Abg Gab rekemen adik download & installkan "K-Lite Codec Pack". Boleh cuba download dari website <www.k-litecodecpack.com>. Kat situ ada "K-Lite Codec Pack ver. 2.27", download je la..

4.   Kalau semua kat atas tu adik dah buat, tapi masih tak boleh nk tgk video @ gambar gak kat komputer adik, cuba adik check dulu komputer adik tu 'on' ke tak.. Kalau tak 'on' komputer, mana la nk kuar gambar adik oiiiii!!! bleh



__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

abe gab..!! amboiiii..bukan main lagi mengata gayah and radinillazi ek..
walaupun kami ni konsider dah sizen, tapi masih comel, masih mantap, masih lakuuuuuu...

atau abe gab dah cemburu sgt sbb xdapat layanan istimewa dr riepan..ye la, beliau tu asyik bertandang ke umah si radinillazi je..nak belajar masak katanya..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 53
Date:

.................................

__________________
Setiap Permulaan Pasti Ada Pengakhiran.......
Tapi Aku Tidak Berhenti Berharap......


Senior Member

Status: Offline
Posts: 310
Date:

K Rulz baik ko xyah post kalo ko wat cam....................................

__________________
MyHotComments.com
MyHotComments Br0k3n H34RT


Senior Member

Status: Offline
Posts: 293
Date:

Salam rie, aku ada masalah nak upload/hosting video daa.... bg step balik boleh tak? pening2 mamai gak aku ni...

__________________


hihi huhu haha hoho...gatalnye dia....


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 46
Date:

xleh thn laa

__________________

liFE IS TOO bOrinGGG



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 48
Date:

boring??

__________________

9e3d0630121d1460Don'T TrY MaKE Me ANgry!!!

By:::::by



Super Member

Status: Offline
Posts: 2430
Date:

lorrrr...kat opis haku pown tak boleh tengok..
keluar kotak putih jerk..baru haku taw..
tima kaseh abang gab...perlukah abang gab amik..
amik no.nset valentino rossi??dia pakwe saya hehe

__________________
~~***Two Is Better Than One***~~


Senior Member

Status: Offline
Posts: 310
Date:

Asl kuar blue ni???

__________________
MyHotComments.com
MyHotComments Br0k3n H34RT


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 26
Date:

la..................

__________________
gelak! jgn x gelak! huahahaha
1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard