Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Warning Pada Yang Berkenaan..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:
RE: Warning Pada Yang Berkenaan..


baca dan cuba paham...renung-renungkan dan selamat beramal

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

GaBRiEL wrote:

Assalamualaikum.. Aku ni sebenarnya, malas sgt nk buat pengumuman2 cenggini. Mentang2 la aku dgn Rie Cipan busy sikit skrg ni, tak dpt nk jengok2 GC ni selalu skrg, tapi bila aku tgk dh makin tak terkawal, ramai pulak kwn2 lain yg dh marah2, maka terpaksa la aku bagi peringatan sikit.. Terkini dpt kelihatan dlm ruangan Cerita Lawak ni, ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah. Aku tak tau apa tujuan korang, mebbe korang dulu pernah posting dulu dlm posting2 lama tu dgn menggunakan nama lain dulu. Kononnya nk tunjuk best ke apa, tak tau la aku, tp semmgnya posting dulu2 tu amat mengganggu fikiran rakan2 lain kerna bahasanya yg kesar serta lucah yg terlampau. Kalau suka, baca sendiri2 je, tak payah la nk keluarkan semula... Pastu ada pulak aku nmpk yg suka2 create akaun nama baru.. Pehal bro? Paling teruk, ada yg posting dgn bahasa2 kesat. Mungkin kat rumah ko biasa ckp camni, tapi kat sini, minta maaf la.. sebarang bahasa lucah @ kesat, akan diedit! Aku ni mmg tak suka nk warning2 org, tp bila dh ramai yg buat aduan, terpaksa la aku tegur sikit. Aku tknak sebut nama korang, tp tolong ingat2 pd yg aku dh tegur tu.. Jgn sampai aku terpaksa buat perkara yg tak pernah aku buat lagi - banned IP address korang.. Tolong bagi kerjasama, ok bro? Pada kengkawan lain, tolong ingatkan sesapa yg berkenaan tu jugak, aku bg kebenaran nk menempeleng kalau perlu.. Yang hangin, GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) furious.gif


 kau paling hensem.. aku gay tenat..

 



-- Edited by GaBRiEL on Tuesday 2nd of April 2013 12:09:43 AM

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2849
Date:

caslan wrote:
GaBRiEL wrote:

Assalamualaikum.. Aku ni sebenarnya, malas sgt nk buat pengumuman2 cenggini. Mentang2 la aku dgn Rie Cipan busy sikit skrg ni, tak dpt nk jengok2 GC ni selalu skrg, tapi bila aku tgk dh makin tak terkawal, ramai pulak kwn2 lain yg dh marah2, maka terpaksa la aku bagi peringatan sikit.. Terkini dpt kelihatan dlm ruangan Cerita Lawak ni, ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah. Aku tak tau apa tujuan korang, mebbe korang dulu pernah posting dulu dlm posting2 lama tu dgn menggunakan nama lain dulu. Kononnya nk tunjuk best ke apa, tak tau la aku, tp semmgnya posting dulu2 tu amat mengganggu fikiran rakan2 lain kerna bahasanya yg kesar serta lucah yg terlampau. Kalau suka, baca sendiri2 je, tak payah la nk keluarkan semula... Pastu ada pulak aku nmpk yg suka2 create akaun nama baru.. Pehal bro? Paling teruk, ada yg posting dgn bahasa2 kesat. Mungkin kat rumah ko biasa ckp camni, tapi kat sini, minta maaf la.. sebarang bahasa lucah @ kesat, akan diedit! Aku ni mmg tak suka nk warning2 org, tp bila dh ramai yg buat aduan, terpaksa la aku tegur sikit. Aku tknak sebut nama korang, tp tolong ingat2 pd yg aku dh tegur tu.. Jgn sampai aku terpaksa buat perkara yg tak pernah aku buat lagi - banned IP address korang.. Tolong bagi kerjasama, ok bro? Pada kengkawan lain, tolong ingatkan sesapa yg berkenaan tu jugak, aku bg kebenaran nk menempeleng kalau perlu.. Yang hangin, GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) furious.gif


 kau paling hensem.. aku gay tenat..

 


 

Hoh .... ada jugak makhluk kat dunia niii ....

masuk `rumah orang'  .... tetiba hangin ...

tentu ... terasa PEDASNYA CILI ... ngahahahahahahaha ....



-- Edited by GaBRiEL on Tuesday 2nd of April 2013 12:11:14 AM

__________________

KaTa-kAta YaNg LemAh dAn BerAdAb dApaT MeLeMbUtKan haTi mAnUsiA yAng kEraS - Kata-kata Hikmah HAMKA

Perkara yang patut ada dalam kepimpinan ialah sikap berlapang dada  - kata-kata Hikmah Sayidina Ali R.A.



Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

caslan wrote:
GaBRiEL wrote:

Assalamualaikum.. Aku ni sebenarnya, malas sgt nk buat pengumuman2 cenggini. Mentang2 la aku dgn Rie Cipan busy sikit skrg ni, tak dpt nk jengok2 GC ni selalu skrg, tapi bila aku tgk dh makin tak terkawal, ramai pulak kwn2 lain yg dh marah2, maka terpaksa la aku bagi peringatan sikit.. Terkini dpt kelihatan dlm ruangan Cerita Lawak ni, ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah. Aku tak tau apa tujuan korang, mebbe korang dulu pernah posting dulu dlm posting2 lama tu dgn menggunakan nama lain dulu. Kononnya nk tunjuk best ke apa, tak tau la aku, tp semmgnya posting dulu2 tu amat mengganggu fikiran rakan2 lain kerna bahasanya yg kesar serta lucah yg terlampau. Kalau suka, baca sendiri2 je, tak payah la nk keluarkan semula... Pastu ada pulak aku nmpk yg suka2 create akaun nama baru.. Pehal bro? Paling teruk, ada yg posting dgn bahasa2 kesat. Mungkin kat rumah ko biasa ckp camni, tapi kat sini, minta maaf la.. sebarang bahasa lucah @ kesat, akan diedit! Aku ni mmg tak suka nk warning2 org, tp bila dh ramai yg buat aduan, terpaksa la aku tegur sikit. Aku tknak sebut nama korang, tp tolong ingat2 pd yg aku dh tegur tu.. Jgn sampai aku terpaksa buat perkara yg tak pernah aku buat lagi - banned IP address korang.. Tolong bagi kerjasama, ok bro? Pada kengkawan lain, tolong ingatkan sesapa yg berkenaan tu jugak, aku bg kebenaran nk menempeleng kalau perlu.. Yang hangin, GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) furious.gif


 kau paling hensem.. aku gay tenat..

 


 

Bodo2 GaBRiEL pun dapat jadi moderator, kau ada?..furious

Apa punya BODOH la mahluk ni..  Jadi disebabkan bebodohan beliau yg hakiki lagi terserlah jelas kemaluannya ni..disbelief

Marilah warga gc semua mem'BOOOOOOO'kan lubang punggung beliau.furious

BOOOOOOOOOOO!!!!!



-- Edited by GaBRiEL on Tuesday 2nd of April 2013 12:11:54 AM

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 864
Date:

agaknya budak tu la yang dimaksudkan oleh abam gab tuh..ish3

__________________

I'd RaTheR wasTe My LiFe pReTeNdiNg !

ThaN havE To FoRGeT you FoR oNe WhoLe MiNute !!

gaara.gif                



Senior Member

Status: Offline
Posts: 110
Date:

GaBRiEL wrote:

Assalamualaikum.. Aku ni sebenarnya, malas sgt nk buat pengumuman2 cenggini. Mentang2 la aku dgn Rie Cipan busy sikit skrg ni, tak dpt nk jengok2 GC ni selalu skrg, tapi bila aku tgk dh makin tak terkawal, ramai pulak kwn2 lain yg dh marah2, maka terpaksa la aku bagi peringatan sikit.. Terkini dpt kelihatan dlm ruangan Cerita Lawak ni, ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah. Aku tak tau apa tujuan korang, mebbe korang dulu pernah posting dulu dlm posting2 lama tu dgn menggunakan nama lain dulu. Kononnya nk tunjuk best ke apa, tak tau la aku, tp semmgnya posting dulu2 tu amat mengganggu fikiran rakan2 lain kerna bahasanya yg kesar serta lucah yg terlampau. Kalau suka, baca sendiri2 je, tak payah la nk keluarkan semula... Pastu ada pulak aku nmpk yg suka2 create akaun nama baru.. Pehal bro? Paling teruk, ada yg posting dgn bahasa2 kesat. Mungkin kat rumah ko biasa ckp camni, tapi kat sini, minta maaf la.. sebarang bahasa lucah @ kesat, akan diedit! Aku ni mmg tak suka nk warning2 org, tp bila dh ramai yg buat aduan, terpaksa la aku tegur sikit. Aku tknak sebut nama korang, tp tolong ingat2 pd yg aku dh tegur tu.. Jgn sampai aku terpaksa buat perkara yg tak pernah aku buat lagi - banned IP address korang.. Tolong bagi kerjasama, ok bro? Pada kengkawan lain, tolong ingatkan sesapa yg berkenaan tu jugak, aku bg kebenaran nk menempeleng kalau perlu.. Yang hangin, GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) furious.gif


 Gabriel kenapa warning dipostkan di ruangan lawak dan bukan di ruangan berita berita.confuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuse



__________________

I love my family,I love my friend,I lOVE ALL People in the world. ehh.......lupa pulak nak letak i love my self sorry lupe punye masalah



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

Demon_Slayers wrote:

GaBRiEL wrote:

Assalamualaikum.. Aku ni sebenarnya, malas sgt nk buat pengumuman2 cenggini. Mentang2 la aku dgn Rie Cipan busy sikit skrg ni, tak dpt nk jengok2 GC ni selalu skrg, tapi bila aku tgk dh makin tak terkawal, ramai pulak kwn2 lain yg dh marah2, maka terpaksa la aku bagi peringatan sikit.. Terkini dpt kelihatan dlm ruangan Cerita Lawak ni, ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah. Aku tak tau apa tujuan korang, mebbe korang dulu pernah posting dulu dlm posting2 lama tu dgn menggunakan nama lain dulu. Kononnya nk tunjuk best ke apa, tak tau la aku, tp semmgnya posting dulu2 tu amat mengganggu fikiran rakan2 lain kerna bahasanya yg kesar serta lucah yg terlampau. Kalau suka, baca sendiri2 je, tak payah la nk keluarkan semula... Pastu ada pulak aku nmpk yg suka2 create akaun nama baru.. Pehal bro? Paling teruk, ada yg posting dgn bahasa2 kesat. Mungkin kat rumah ko biasa ckp camni, tapi kat sini, minta maaf la.. sebarang bahasa lucah @ kesat, akan diedit! Aku ni mmg tak suka nk warning2 org, tp bila dh ramai yg buat aduan, terpaksa la aku tegur sikit. Aku tknak sebut nama korang, tp tolong ingat2 pd yg aku dh tegur tu.. Jgn sampai aku terpaksa buat perkara yg tak pernah aku buat lagi - banned IP address korang.. Tolong bagi kerjasama, ok bro? Pada kengkawan lain, tolong ingatkan sesapa yg berkenaan tu jugak, aku bg kebenaran nk menempeleng kalau perlu.. Yang hangin, GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) furious.gif


 Gabriel kenapa warning dipostkan di ruangan lawak dan bukan di ruangan berita berita.confuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuse





mybe sbb tulah gabrel post kat cerita lawak demon~~ memula baca aku pun tak phm.tp sbb ade tulis pasal cite lawak yg di naikkn smula post yg dah tgglm oleh nebyy kann~~

__________________
~~kalau tak mampu buat baik,jangan buat jahat~~


Super Member

Status: Offline
Posts: 1527
Date:

Demon_Slayers wrote:
GaBRiEL wrote:

Assalamualaikum.. Aku ni sebenarnya, malas sgt nk buat pengumuman2 cenggini. Mentang2 la aku dgn Rie Cipan busy sikit skrg ni, tak dpt nk jengok2 GC ni selalu skrg, tapi bila aku tgk dh makin tak terkawal, ramai pulak kwn2 lain yg dh marah2, maka terpaksa la aku bagi peringatan sikit.. Terkini dpt kelihatan dlm ruangan Cerita Lawak ni, ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah. Aku tak tau apa tujuan korang, mebbe korang dulu pernah posting dulu dlm posting2 lama tu dgn menggunakan nama lain dulu. Kononnya nk tunjuk best ke apa, tak tau la aku, tp semmgnya posting dulu2 tu amat mengganggu fikiran rakan2 lain kerna bahasanya yg kesar serta lucah yg terlampau. Kalau suka, baca sendiri2 je, tak payah la nk keluarkan semula... Pastu ada pulak aku nmpk yg suka2 create akaun nama baru.. Pehal bro? Paling teruk, ada yg posting dgn bahasa2 kesat. Mungkin kat rumah ko biasa ckp camni, tapi kat sini, minta maaf la.. sebarang bahasa lucah @ kesat, akan diedit! Aku ni mmg tak suka nk warning2 org, tp bila dh ramai yg buat aduan, terpaksa la aku tegur sikit. Aku tknak sebut nama korang, tp tolong ingat2 pd yg aku dh tegur tu.. Jgn sampai aku terpaksa buat perkara yg tak pernah aku buat lagi - banned IP address korang.. Tolong bagi kerjasama, ok bro? Pada kengkawan lain, tolong ingatkan sesapa yg berkenaan tu jugak, aku bg kebenaran nk menempeleng kalau perlu.. Yang hangin, GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) furious.gif


 Gabriel kenapa warning dipostkan di ruangan lawak dan bukan di ruangan berita berita.confuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuseconfuse


 yang penting ialah mesej yg cube disampaikan....
demon terasa kan????
sebab buat benda yg sama yang gab da warning...evileyeevileyeevileye



__________________

NAK MAKAN...MAKAN...DAN MAKAN....



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Ramai sungguh balaci aku nulung bekapkan aku.. Bagus.. Bagus.. Jadi tak perlu la aku bercerita semula panjang lebar kenapa 'warning' tu aku berikan kpd semua.. Sesapa yg reti bahasa Melayu, tentu paham apa yg aku nk sampaikan.

biggrin

 



__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

ya benar gab..
orang yg phm bhasa melayu je yg tau ape yg abg gab nak smpaikn..(err.abg??)

^_^

__________________
~~kalau tak mampu buat baik,jangan buat jahat~~


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

wow

__________________
«First  <  1 2 3 4 | Page of 4  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard