Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Warning Pada Yang Berkenaan..


Super Member

Status: Offline
Posts: 3238
Date:
RE: Warning Pada Yang Berkenaan..


eheheh...aweks ketinggalan lah...
but Gab it's true....~!

i support bro GabriEL...~!

__________________

aku adalah Aku......Salam Semua......



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

hek eleee.. posting zaman firaun ramsis cenggini korang masih layan... waaa... ko ke tu awek happy? Jom mengawan.... auk auk auuuuuuukkkk (bunyi anjing)

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 3238
Date:

eh...Rie..skrg nie musim mengawan ke..?
jap2..aweks teng0k kalender...



alalalllala....bukan musim mengawan lah Rie...

__________________

aku adalah Aku......Salam Semua......



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

saje je kuarkan balik topik yang berbentuk mazmumah ini...harap sudi baca dari page pertama...sekian terima kasih,

pecah kaca
pecah gelas
sudah baca
harap jelas

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

pecah kaca pecah gelas
dah baca dah..
pesanan di gab tunyut tu..
tapi kompius la...
bleh cakap dua makne.. cakap dua alam..
yg nie pulak tak dibenarkan sama sekali..(kalu dua kali boleh kot..) ...
rrrrrrr.......... pening.............

__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2496
Date:

aku freedom pihak pembangkang dalam parlimen gc ni

peraturan gc y tidak di amalkan di mana2 negara jajahan negeri melaka


1.petikan dari pada post gab tuyut "ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah"


2.petikan dari pada ZUI "Xpayahlah terlalu ghairah buka topic baru... korang layan jer posting yang ader kat dalam tu walaupun korang banyak cerita untuk diposting... korang simpan dulu cerita korang tu nanti bila korang rasa semua topic yang ader dah slow baru korang posting lagi....kita orang bukan nak menghalang korang nak posting cerita korang tu... tapi kalau terlalu banyak nanti xsempat nak baca dan komen...korang juga rasa bosan sebab citer korang rasa cam tidak dihargai..."

gc satu ruangan y mempunyai pegikutnya hinggakan sampai ke
uganda...ramai y telah menyertai gc warga gc telah mencecah 4,612 org
ahli...separuh darinya adalah newbie...kesimpulan y tersimpul y saya
ingin simpulkan adalah...sekira nya ada nuwbie y mengeluarkan post pada
zaman jahiliah adakah menjadi kesalahan?tu tandanya nuwbie mengulang
kaji pelajaran supaya tidak terjadi post y ber ulang...bila ter jadi
post berulang dengan serta merta ade member y lain kondem dengan berkata
"aku dah baca post ni dulu2"

sebagai warga  y bagaikan satu kuarga setiap post patut di hargai...
bla newbie tidak di galakkan meng post topic baru kita akan kehilanggan idea2 y baru untuk di kongsi gelakkan....

aku tutup kesimpollan hujah dengan terima kasih..
dah lama masuk gc tapi rasa mcm newbie lagi...
bukan nak sokong sape2...cuma nak sokong diri sendiri sahaja
hidup freedom








__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

aku sebagai pemerhati dalam persidangan parlimen gc ini
tetap memerhati dan terperhati...

kesimpolan tetap tidak disimpolkan lagi...
memandangkan kelurusan bendol yang aku miliki ini...
membuat aku ke kompiusan...
setengah ahli perlimen gc ni kate .. post up kan posting lelama..
setengah ahli perlimen gc ni yang lain kate pulak ... jgn post up kan posting
jaman jahiliah...

kelurusan bendul aku yang semakin meruncing ini..
kat mane pulak kebendulan ini aku nak ikut...?

(grrrrrr... bertambah pening......)



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

g_freedom wrote:

aku freedom pihak pembangkang dalam parlimen gc ni

peraturan gc y tidak di amalkan di mana2 negara jajahan negeri melaka


1.petikan dari pada post gab tuyut "ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah"


2.petikan dari pada ZUI "Xpayahlah terlalu ghairah buka topic baru... korang layan jer posting yang ader kat dalam tu walaupun korang banyak cerita untuk diposting... korang simpan dulu cerita korang tu nanti bila korang rasa semua topic yang ader dah slow baru korang posting lagi....kita orang bukan nak menghalang korang nak posting cerita korang tu... tapi kalau terlalu banyak nanti xsempat nak baca dan komen...korang juga rasa bosan sebab citer korang rasa cam tidak dihargai..."

gc satu ruangan y mempunyai pegikutnya hinggakan sampai ke
uganda...ramai y telah menyertai gc warga gc telah mencecah 4,612 org
ahli...separuh darinya adalah newbie...kesimpulan y tersimpul y saya
ingin simpulkan adalah...sekira nya ada nuwbie y mengeluarkan post pada
zaman jahiliah adakah menjadi kesalahan?tu tandanya nuwbie mengulang
kaji pelajaran supaya tidak terjadi post y ber ulang...bila ter jadi
post berulang dengan serta merta ade member y lain kondem dengan berkata

"aku dah baca post ni dulu2"

sebagai warga  y bagaikan satu kuarga setiap post patut di hargai...
bla newbie tidak di galakkan meng post topic baru kita akan kehilanggan idea2 y baru untuk di kongsi gelakkan....

aku tutup kesimpollan hujah dengan terima kasih..
dah lama masuk gc tapi rasa mcm newbie lagi...
bukan nak sokong sape2...cuma nak sokong diri sendiri sahaja
hidup freedom








Takziah aku ucapkan kepada freedom kerana anda mengikuti perkembangan tentang aliran dan posting lama-lama ini. Sekali lagi takziah diucapkan. Dikesempatan ini aku ingin menyampaikan pendapatan bulanan aku yang tidak cukup lumayan, di sini bukanlah ada sesiapa pun yang menghalang untuk membaca posting lama-lama ni, malahan semua ahli gc digalakkan membaca untuk mengelakkan terjadinya posting yang berulang. Tapi bukanlah bermaksud topik ini perlu dinaikkan semula, cukuplah sekadar anda baca n anda paham. Kecualilah sesuatu topik tu dalam bentuk pengumuman atau panduan dalam melakukan sesuatu posting maka ianya amatlah digalakkan untuk dinaikkan semua bagi memberi peringatan....

Aku juga menyokong kata-kata yang keluar dari mulut busuk zul pepaya, walaupun beliau seorang rejim yahudi lagi israel tetapi dalam hal ini aku menyokong penuh apa yang telah diutarakan oleh beliau. Dalam membuat sesuatu posting perlulah ada kesinambungan dan janganlah terlalu syok hendak melakukan topik baru, kita layan dulu sesebuah topik. Agak-agak kalau dah boring barulah kita buat topik baru...

Aku juga masih lagi newbie dalam GC ni, xde sesapapun yang benar-benar otai kecuali rie cipan, gab buyut n ikie masane...rrrr ikie masane???...mana beliau sekarang ni ya....dah lama bos x masuk GC ni..

 



__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

tak usah la ko nak carik ikie.... beliau dah terbang ke oversea nun... beliau kim salam je dkt semua... dh jadik bos besar takde masanya nak melayan budak2 ingusan mcm korang katanye...

icu.... mana sirap bandung td... aku order tak sampai2 pun?

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 92
Date:

Jujurnya, i'm totally agreed with Gab@Gabriel. Ada sesetengah post guna bahasa yg sedikit "kureng" sesuai sbb ada unsur lucah+mencarut+mengarut trlalu bnyk sgt. Da mcm baca novel lucah pon iye jugak.

Actually i"m new here, so if any of my story that i post same like the older post, sorry for that mistakes.Maybe my story just a Lil bit same like the others but honestly I've never copy it. [Just for info]. My story just based from my true experience and from my teacher/professors. [One of them is a talkative person and always told me a new jokes and i liked it].

For Mr.Gabriel, if any of my post same like the other older post, u can delete mine okey. No hearts feeling. It just for variety. Chill out.

And for En.Zul, i think you are right. Newbie like me should not post bnyk sgt. Even i don't really care about the comment but i have to respect someone right? I know u don't mention my name but thanks for the advise. Of course i will used it.

Tp nk tanya sket, kengkadang ak x phm le nape komen2 yg ak baca selalunya menyimpang jauh sgt dr topik asal? Cth paling senang kt dlm zon "warning" nie, rasenya yg bebetul serius nk bg teguran ko aje [ +adalah satu dua yg lain]. Yg lelain nnt start ngarut or ke laut. Maybe coz I'm new here that's why i don't understand but I'm willing to learn.

For me, sometimes u have to be serious and sometimes u can be a humor person or kelakar la. Kalo post tu mcm serius, ape kata korang just be a serious for a minute? And if post tu klakar, x heran la yg komen pon klakar jgk. Melalut sesikit tu biase je bg ak.


buah cempedak di luar pagar,
amik galah tolong jolokkan,
saya budak baru belajar,
kalo salah tlg tunjukkan.

jangan cuba merapah pagar,
merapah pagar kaki terperuk,
jgn suka berkata kasar,
berkata kasar budinya teruk.

tingkap papan kayu bersegi,
sampan sakat di pulau angsa,
indah tampan kerana budi,
tinggi bangsa kerana bahasa.

peace :)



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

ni post tahun zaman anak kucing aku belum lahir lagi..
lame juga ketinggalan..ala...maklumlar naik sampan je...
badot la tinggalkan aku..die dah nek titanic lupe pula pada aku..
terpaksa aku mengayuh sampan laju2 utk mengejar...
akhirnya berjaya juga...

errr...mr g cakap english segala....i x paham la...
hehe..maklum lar..masa klas english dulu ...
i p join skodeng semut kat belakang tandas...hahaha..
badott..mana p kamus dewan bahasa aku...
aku nak buat rujukan ni...
iskh..dia buat bungkus nasi lemak upenya...
kelekunggg!!effect kene baling gune batu...

err...mr g..sy yang masih lagi berhingus ni ingin menjawab soklan mr g...
yang ni....

_________________________________________________________

Tp nk tanya sket, kengkadang ak x phm le nape komen2 yg ak baca selalunya menyimpang jauh sgt dr topik asal? Cth paling senang kt dlm zon "warning" nie, rasenya yg bebetul serius nk bg teguran ko aje [ +adalah satu dua yg lain]. Yg lelain nnt start ngarut or ke laut. Maybe coz I'm new here that's why i don't understand but I'm willing to learn.

____________________________________________________________
Sebenarnya...memang la kadang kiteorang ni melalut gak...
tapi kalau topik agama ke..info yang bleh dikongsi....kiteorang serius...
cuma kadang2 tu diselitkan la iklan2 kit kat yang sekali sekali buat bibir kite tersenyum bila membaca nya...
xla penat je munjung bibir tu doq kusyuk sangat membaca topik yang serius...

tapi kalau mcm cite seram tu...
xkan la kiteorang nak berkongsi pendapat tentang cite seram tu..
nanti bila dikomen...ade pencerita asal die x puas hati...

contoh..nya...contoh je tau..kau jangan terasa pula...cite yg kau citekan kat shahalam tu..
ade yang musykil betol ke x kan..?cepat je kau eply..dengan nada mcm merajuk..ye la..
orang muyskil dengan karangan kau...tp aku percaya la cite kau tu..
sebab ak ni cepat percaya dengan orang..aku siap cite dgn member opis aku tau..
die pun terdiam nengo.....

pastu xkan sorang2 nak komen cite seram tu mcm ni je.."trrr...takutnya.."
ataupun..."eeee...seramnya.."
sebab tu cite seram tu diluputkan terus dari tajuk asalnya..
bila komen2 dah menjadi bahan lawak..kadang lari jauh dari tajuk...
antara cite yang akan ditimbulkan adalah tentang pak badot dan pijie ni...
masing2 nak meninggikan lagi kehenseman masing2 yang cuma hensem sedikit je dari mentibang laut....

sebab tu la..bila buka balik topik yang mcm tu..contohnya..topik cite seram..
kebanyakkan dah jadi cite lawak..ye lar..dah jadi tempat utk bergurau senda....
dengan ini dapat dielakkan lagi dari membuka topik baru..
sebab tu aku penah gak berpesan..kalau ade cite seram yang bersiri tu..
sambung je kat topik yang penah dibuka dulu...aku perasan kau banyak cite seram..
ape kata kau post je kat topik yang penah kau buka..so, jimat skit la page kat gc ni..
wlupun x berbayar...contohilah bro blues yg cite ttg deana die...die smbung kat topik tu je..xde nak buka topik baru pun...sedangkan cite tu dah siri keberapa dah....

harap maklum ye..pesanan ikhlas dari pak badot...aku wakil je..
hehehe...sambil jilat eskrem yang pak badot bagi sebagai upah aku taip pjg2 nih....
uhh!lenguhhh...



__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 92
Date:

Green Apple, thanks for the answer..

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

tima kasih ler atas ketersudian adinda epel ijo kerana telah
menerang serta menjelaskan kepada adinda mr g
tentang atucara serta program di Geng Cerita ini ...
maklom ler .. aku ni walo pon dah tua bangka tetapi masih newbie jugak ...
begitu jugak si pijie cengkadak tu ... walo pun beliau muda lagi ensem sikit jer tu ..
beliau antara yang agak lama kat GC (sma ngan epel ijo...)
penat gak kalo memenyet menatang ni lama2 ..
jenuh tu ....
(p/s: kalo adinda epel ijo nak eskrem lagi ... t aku bagi lagik ..
yg spesial punyer ... ngeeee  petting.gif)


p/s: adinda mr g ...welcem n join us at gc )

__________________

make me feel it



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Bagus.. Bagus.. Nmpaknya tahap lembam korang sudah semakin berkurangan. Segala khidmat nasihat serta teguran dari kami CEO Forum Geng Cerita, sudah korang boleh terima dengan sifat terbuka.. spender.

Cuma sket je lagi nk tambah, kalau dlm kepala hotak anda ada bnyk cerita lawak nk dipostkan, tak perlu la nk buka satu posting, satu cerita lawak. Memadai la sekiranya anda HIMPUNKAN aje dalam satu posting. Tulis la tajuk mcm koleksi lawak anda, yg dlm tu mengandungi berapa juta cerita lawak anda sekalipun, kami tak kisah.. Jimat 'space' kan? Jadi takde la, posting-posting yg lain tu 'terkebawah' sgt la. Orait?

Oleh yg demikian, teruskan la hasil usaha murni anda berkongsi hasil karya mahupun hasil karya cetak rompak anda dgn kengkawan lain kt sini. Segala hasil karya asli yg bertaraf 8 bintang akan menerima saguhati berharga 8 juta iaitu 8 juta helai daun mempelam atas kerajinan anda berkarya.. biggrin

Akhir kata, "Majulah Lawak Untuk Kemajuan Timoer Leste"..

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

walau apa pun ko kata gab!..

tetap lakiČ gay je yg akan terima..

tapi kalau lakiČ pencinta wanita terutama aku ni..

mungkin tidak sama sekali mengikut jejak langkah mu..

takkan aku nk ikut jejak langkah ko gab?

dah tentuČ aku bukan lelaki gayTIC seperti mana yg ko sangka...

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:

salam suma terutama kepada gabriel dan mistery...weh..rindu tersgt pada korang suma..masih ingat aku lg tak...ingat dulu...tahun 2006...aku salah sorang dari geng berantu korang

__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:

harap cuba teka sapa aku....gabriel dgn misteri masih lagi bersekedudukan ke ....hari2 kita bertekak bagai nak giler...tp apa2 pun aku selalu menang..huahuahua

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

laaa..nell nie selalu tertekak dengan gab sebab rebutkan misterie ke....??
auwwww.....memang sah geng gaytic nie...

mr g..
u r always welcome dear...aww

__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

nak ke aku jwbkan st soalan yg mat g tu tanye...... aku rs gab selaku penasihat gay pun xjwb soklan yg diberi.... aku tau la ko sekutu jambanese..... skurg2nya jwb la skit kenapa kat gc ni... bile memula je topik br dibukak cantek je memasing jwb/komen.... lama2 dh terpesong ke lubang cacing.....

buat mat g.... ni pd aku la.... sbnrnye.... kat sini kepala msg2 dh mereng... sbb tu kdg2 diaorg ni xfokus pd st2 topik...... awal2 mmg le ada yg jwab..... tp last2 aku pun dh xreti nak jwb apa.... aku pun dh jdk mereng.... lg2 la bile wujud makhluk2 perosak yg lain2.... lagi la bukan setakat msk lubang cacing,.... sume terus thumban kat lubang najis..... apa2 pun sume kita akan terima dgn dada yg terbuka..... ko jgn lak rs mcm ntah hape2 lak... sbb gc ni sbnrnye tmpat kita berkarya... jadikan diri kita kat sini sebagai pelakon.... wp kdg2 ada certain2 mslh yg ada org luahkan... bukan kita xmo dgr....xmo baca..... tp kita cuba nak bhibur.... yg sedih sure akan gumbira bila pandai mengeksploitasi otak korg kat sini.....cuba ilang stress bila mjoinkan diri dalam gc ni.... dgn akhir kata.... MINUMLAH CENDOL UNTUK TUBUH BADAN YANG SIHAT......

sib baik la ada gak epal ijo tlg explainkan gak pjg lebaran....

-- Edited by radinnaz on Wednesday 12th of January 2011 08:49:54 PM

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

bab cendol tu aku susah nk percaya...

pasai apa..

mak cik aku dkt kampung tu berniaga cendol..

dah tu tuan punya badan hariČ blasah cendol tu..

skg ni badan dia mengalahkan badang...

so mcm mana si pn. rajin ni kata cendol tu leh jadikan tubuh badan yg sihat?

kalau sihat ke arah perkembangan aku percaya..

tapi sihat sejahtera tu agak muskil skit..

tak caya tgk ler badan pn. rajin tu sendiri..

dia juga mempunyai perkembangan yg menyebabkan tayar keretanya menjadi kempis apabila beliau menaiki kereta tersebut..

kan..

kan...?

elehh..

jgn le tipu..

kuiukuiukuik..

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

sib baik la mcm badang....skurang2nye leh gak angkat pokok besar... kalu cekeding n kurus mcm tiang letrik camne pulak..... lgsg xde kederat.....

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 1735
Date:

bukan takat tayar jer jadik kempis....


skrg nie memandai plak di pi komplain kat admin, katanya kerusi dia dah jadik kecik.. dah tak muat nak duduk.....

so, admin buat siasatan terperinci dgn mengupah geng CSI....

keputusan yg mereka dpt...

" saiz suar Pn Rajinkand sudah bertambah dari 34" kepada 38".... patutla tak muat duduk kat kusi tuh?

__________________
the_gas_bee.gif Apa hal tengok aku kencing!!?


Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

GaBRiEL wrote:

Assalamualaikum.. Aku ni sebenarnya, malas sgt nk buat pengumuman2 cenggini. Mentang2 la aku dgn Rie Cipan busy sikit skrg ni, tak dpt nk jengok2 GC ni selalu skrg, tapi bila aku tgk dh makin tak terkawal, ramai pulak kwn2 lain yg dh marah2, maka terpaksa la aku bagi peringatan sikit..

Terkini dpt kelihatan dlm ruangan Cerita Lawak ni, ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah. Aku tak tau apa tujuan korang, mebbe korang dulu pernah posting dulu dlm posting2 lama tu dgn menggunakan nama lain dulu. Kononnya nk tunjuk best ke apa, tak tau la aku, tp semmgnya posting dulu2 tu amat mengganggu fikiran rakan2 lain kerna bahasanya yg kesar serta lucah yg terlampau. Kalau suka, baca sendiri2 je, tak payah la nk keluarkan semula...

Pastu ada pulak aku nmpk yg suka2 create akaun nama baru.. Pehal bro? Paling teruk, ada yg posting dgn bahasa2 kesat. Mungkin kat rumah ko biasa ckp camni, tapi kat sini, minta maaf la.. sebarang bahasa lucah @ kesat, akan diedit!

Aku ni mmg tak suka nk warning2 org, tp bila dh ramai yg buat aduan, terpaksa la aku tegur sikit. Aku tknak sebut nama korang, tp tolong ingat2 pd yg aku dh tegur tu..

Jgn sampai aku terpaksa buat perkara yg tak pernah aku buat lagi - banned IP address korang.. Tolong bagi kerjasama, ok bro? Pada kengkawan lain, tolong ingatkan sesapa yg berkenaan tu jugak, aku bg kebenaran nk menempeleng kalau perlu..

Yang hangin, GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) furious.gif


Apakah tujuan aku menaikkan posting ni???....renung-renungkan dan selamat berposting...



__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

aku tumpang ... aku tumpang dua kaki ...

abang ICU ... mane leh renung-renung jer ...kalo renung ... x paham buat haper ... err... bacer dan pahamkan la sekalik  .... (aku dah lama jugak paham .. tapi kekkadang tu ... kepala aku ade batu plak .. tu jadik kepala batu ... ngehehehehehe...)



__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

Ntah... runsing aku... baca sudah...
Nak gak komen wat pe....
Jenuh aku nk cr topik baru y lebih hot...
nie topik y dah monopos jugak y jd pilihan...

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 950
Date:

(bersiul-siul) just a little bit lonely, just a little bit sad, i was feeling so empty, until u came backkkk... untill u came backkkk... soley soley so ley ley...

__________________

study high2, stupid never finish~ dh terkene batang idung sendirik baru tersorong2 pipi tu!



Senior Member

Status: Offline
Posts: 221
Date:

Mat tHe MatiCs wrote:

Ntah... runsing aku... baca sudah...
Nak gak komen wat pe....
Jenuh aku nk cr topik baru y lebih hot...
nie topik y dah monopos jugak y jd pilihan...


 

disbeliefnodisbeliefnodisbeliefnodisbeliefno

yawnyawnyawnyawnyawnyawnyawnyawn  ye betul tue...sekali tgk posting lama...nyampah btul......blehblehbleh

 



__________________


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

topik2 beginilah yang lebih berkualiti.. yang menarik lebih ramai pengunjung... yang membuatkan aku lebih hensem... waty... jom kawin

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

kalo abang Rie kawen ngan adik wati ... bleh x i tompaang sekali ....

kata gerad ensem sambel kenyit-kenyit mata apa bang mister Rie cipan ....



__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 221
Date:

voley2 silakan isi borang dikaunter pertanyaan MPK....

__________________
«First  <  1 2 3 4  >  Last»  | Page of 4  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard