Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Warning Pada Yang Berkenaan..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 326
Date:
Warning Pada Yang Berkenaan..


atas kepala aku bukan spentot.....tetapi topi arrr buta ka..........ada beza prince = putera princess= puteri.....bezakan

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 165
Date:

Nie kira pendapat aku la kan.....
apa kata klu ko tgk jer benda yang di post 2 boring
dan meenyakit kan ati org....
wat plk lawak yang entah apa2 baik ko delete jer....
klu ckp banyak2 pun leh wat org sakit ati....


__________________

_____________Aku Penggali Kubur______________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 326
Date:

CEO dulu kan ada kata.....kalau nak hantar komen biar yg ada lawak ka.........apa2 lg la yg dia kata.......(lupa pulak)

jg moralnya : hantar komen biar berisiaww.gif

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 229
Date:

ni yg aku pelik ni
buknke ko jadi org oku kan.....
tapi skng ni jadi CEO perkhh hebat ko ye ehm.........ni mna la ceo kepala tengkorak ijau berpusing 360 darjah ni ye

__________________
ku hanya seorang insan yg biasa..........


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 75
Date:

betoi la serindik cayo2...tp aq tabib spring r yang gab warning nie....yg terkena tu sure nyanyi "aku insan yang lemah..."...pasrah ajo lah yooo....kih kih kih....

__________________
WaKTu e2 keHIDuPan....


Super Member

Status: Offline
Posts: 2430
Date:

Mie Penang wrote:

iskkkk..cik amram omram...ko jgnla ambik port sangat ngan budak OKU tuh...diulang OKU....kesianla kat dia.. mempunyai tahap IQ yang lembam...apa la sengal sangat ko nih princess sesukahati...tahap kesengalan ko nih dah kira  sampai kekemuncaknya dah nih..tuh pun takleh nak paham ke...jom blahla cek am...bukan boleh dilayan sangat budak tuh...kang sekali ngan kita dianggap OKU....







uiksss mee goreng campur toge nie,duk mngutuk aku plak!!
yg princess sasukenye aku...prince sasuke ceo baru kita..yeke???
mcm xpcaya jerk....wink.gif

__________________
~~***Two Is Better Than One***~~


Senior Member

Status: Offline
Posts: 326
Date:

ya ya....saya lah CEO baru..........jaga ye perangai korang semua...kalau tdak aku band..............unity band.......eh apa aku meroyan ni weirdface.gif

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 293
Date:

ko memang selalu meroyan x tentu hala.....
x payah nk cakp dh.....
kuikuikui...!!

__________________
tidak usah kau ucap...... tidak usah kau lafazkan.... aku sudah mengerti bahasa jawamu......


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 75
Date:

ape kes c sasuka sesuku garpu nie...meroyan aje keje ko...anta p paraguey baru tau...hehehe...

__________________
WaKTu e2 keHIDuPan....


Super Member

Status: Offline
Posts: 1735
Date:

Bongok!!

__________________
the_gas_bee.gif Apa hal tengok aku kencing!!?


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 75
Date:

cian r aq tgk c chek am @ chek ampeh...rase nk ku sekolahkan aje dia nie...nie aq tau c chek ampeh nie tgh tertekan coz no yg dia beli xkena2...wakakah...

__________________
WaKTu e2 keHIDuPan....


Senior Member

Status: Offline
Posts: 448
Date:

Aramak!!!Aku da terPost satu la.Wahaha!Sorry Gab sbb INGKAR pd rayuan gombel ko..di sini aku sertakan lirik lgu ingkar tok ko..selamat menjamu selera...Zasssssss!!!

semestinya aku mencinta
seharusnya aku menyayang
oh maafkan jika
semua ini yg kuberikan untukmu

....maafkn aku GAB.......

__________________
jangan kau kocok hidupku...kerna ku xmau hidupku dikocok2

selamat pergi ke BLOG KOCOK-KOCOK aku


mesinduit-1.gifimp.php?a_aid=nh72666&a_bid=bc4b826c
geng GC wajib klik gambar ('_+)



ajak kawan2 ramai2 meroyan di sini jugak!! muahahahahaaaaa!!!. SILA KLIK!!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 251
Date:

apahal gaduh2 ni mat....

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1643
Date:

ermmm... sper la ek yg kuarkan kter2 x gna lg cilakak 2 ek... tp x per skali skaler gab wat kjer.... muahahaha

__________________

Will you still love me when I'm no longer young & beautiful? :)

 



Member

Status: Offline
Posts: 5
Date:

ye la mr ape name aq tahu...
ni menunjukan maruah bangsa kite...
bahasa menunjukkan bangsa(kate p.ramlee lar)
bahasa jugak merupakan komunikasi  dlm hidup kite(xde bahasa nk ckp pe???xkan no kot....)
korunk yg berkenaan 2 kan jaga adab2 korunk berbahasa,,,,
sebab??
kerana bahasa bangsa binasa...
kerana korunk nye post yg berbahasa kurang ajar 2 ip korunk di banned...
jd jaga la bahasa k...
bye.....


__________________
Prepaid4U.Net Your Mobile Lifestyle


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 58
Date:

yawnhuarrrghhhhh.....

__________________

'pandangan hati itu yg hakiki andai hati itu bersih...'



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 53
Date:

Berhati2 ya Newbie.....

__________________
Setiap Permulaan Pasti Ada Pengakhiran.......
Tapi Aku Tidak Berhenti Berharap......


Senior Member

Status: Offline
Posts: 310
Date:

Aq pelikla,..setiap kali cite yg dtg,... mesti ada perkataan 'GAY' adakah GC ni 'Anti GAY'...

__________________
MyHotComments.com
MyHotComments Br0k3n H34RT


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 53
Date:

mendelah ko syafiq,
inilah komuniti namanya,
kepelbagaian...........

__________________
Setiap Permulaan Pasti Ada Pengakhiran.......
Tapi Aku Tidak Berhenti Berharap......


Senior Member

Status: Offline
Posts: 310
Date:

Now i understand.......

__________________
MyHotComments.com
MyHotComments Br0k3n H34RT


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Woi mie hidup lagi hang..ingat aku lagi tak...hanim...kalu tak ingat hang lebih baik terjun laut...aku lama tak join sbb mmg busy....hari ni aku nak say hai to gabriel tenuk..tapi dah tukar nama lain plak dia... misteri apa kabau dia...eloka ada lagi ke..dan geng2 yang lain mcm umie.liki, waliq,hakim...hmm cete lama ...umie dgn liki dah kawin ke blum...

__________________
HANIM


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

nie bukan bizi name die Cik Fatehanim Binti Samad.... Nie curang dan melupakan name die...sob..sob.... sampai hati Cik Fatehanim Binti Samad buat begini kepada kami... apa salah kami.. sob..sob...

(kenapa aku emo sangat plak nie???)

__________________





Senior Member

Status: Offline
Posts: 251
Date:

Sabo MAt!


__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

sy dak newbie bjnji akn berthp setia ngan semu dak gc..
ceo sape erk??

__________________
Konichiwa..Arigato..Sayonara..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 380
Date:

loh ade plak posting cenggini. adeh2. bagus2, ni bleh bg peringatan pada aku. heheh. tp aku pelik, gabrielism ni walau marah tapi terkedip kedip mata nya. maka aku telah membuat satu kesimpulan. aku simpulkan yang gab bukan buat2 muka comel. tapi terkedip kedip adalah hasil dari rabun silau nya yang kronik yang dia pendam slama ini. jadi aku sebagai mamat prihatin, aku akan usahakan tabung amal cermin mata untuk gab! yeh!.

( heheh, klau gab da pkai cermin mata mesti tak comel lagi. wahahah puas ati. yes! mesti muka jadi cam karam sigh walia. ahahaha )

__________________
http://www.audioentertainment.blogspot.com   ^_^


Senior Member

Status: Offline
Posts: 310
Date:

???
Hidup GC...

__________________
MyHotComments.com
MyHotComments Br0k3n H34RT


Super Member

Status: Offline
Posts: 783
Date:

apa bising2 gaduh2 ni...
aku tak suka laaaa..
tahu x, aku nak amik spm tahun ni... tlglah jgn kacau prestasi aku..no

abg gab- mana buku revision adik wes td kata nak beli???


__________________
sweet november 2006-
Rim


Member

Status: Offline
Posts: 18
Date:

hai korang

permisi pak..ekekeke

err..eheh..nk tanya cikit...ermmm *sambil garu-garu kepala*

ni ruangan cerita lawak ni cerita lawak yg cilok drp mana2 ke asli member punya?

dan 1 lagi..cerpen lawak leh tak klu nk dikongsikan kat sini?


i anak bulan (newbie) lg, tak tau selok belok forum kt sini nih. :D

__________________
~sekarang saya cuti...jangan jelezzz :p~


MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

ooo... pasal citer lawak ni kekadang org cilok dari sumber2 tertentu dan kdg2 dr sumber2 alam yg tidak diketahui...dan ada jugak hasil dari kepala mengong memasing... jadik kalu sape2 yg kena tegur sbb lwk tu dh berkali2 di post di forum gc ni.... dan kebanyakan newbie xtau lawak2 ni dah di post ke blum... kalu ko rajin bukak balik posting lawak dl2 bukak le kot2 apa yg ko nak post tu dah penah di post oleh posmen2 kat gc ni....

dan kalu mls sgt nak bukak..agak2 ko remind je la kalu ada org penah baca tu harap maaf bebanyak....ataupun sstgh lwk tu ko leh modify jadik lwk ko tsendiri....ko tau ke menatang modify tu??? ala setakat ko tambah garam, gula ke, ajinomoto ke kalu nak kasik pedas tambah lagi cili padi skit....

ok.. ada paham..

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

posting berulang2 kan best....


lantak la mod nk marah pun

(saje je aku wat kuar balik topik ni.......kepada semua harap sudi baca)

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..

«First  <  1 2 3 4  >  Last»  | Page of 4  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard