Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Warning Pada Yang Berkenaan..


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:
Warning Pada Yang Berkenaan..


Assalamualaikum..

Aku ni sebenarnya, malas sgt nk buat pengumuman2 cenggini. Mentang2 la aku dgn Rie Cipan busy sikit skrg ni, tak dpt nk jengok2 GC ni selalu skrg, tapi bila aku tgk dh makin tak terkawal, ramai pulak kwn2 lain yg dh marah2, maka terpaksa la aku bagi peringatan sikit..

Terkini dpt kelihatan dlm ruangan Cerita Lawak ni, ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah. Aku tak tau apa tujuan korang, mebbe korang dulu pernah posting dulu dlm posting2 lama tu dgn menggunakan nama lain dulu. Kononnya nk tunjuk best ke apa, tak tau la aku, tp semmgnya posting dulu2 tu amat mengganggu fikiran rakan2 lain kerna bahasanya yg kesar serta lucah yg terlampau. Kalau suka, baca sendiri2 je, tak payah la nk keluarkan semula...

Pastu ada pulak aku nmpk yg suka2 create akaun nama baru.. Pehal bro? Paling teruk, ada yg posting dgn bahasa2 kesat. Mungkin kat rumah ko biasa ckp camni, tapi kat sini, minta maaf la.. sebarang bahasa lucah @ kesat, akan diedit!

Aku ni mmg tak suka nk warning2 org, tp bila dh ramai yg buat aduan, terpaksa la aku tegur sikit. Aku tknak sebut nama korang, tp tolong ingat2 pd yg aku dh tegur tu.. Jgn sampai aku terpaksa buat perkara yg tak pernah aku buat lagi - banned IP address korang..

Tolong bagi kerjasama, ok bro? Pada kengkawan lain, tolong ingatkan sesapa yg berkenaan tu jugak, aku bg kebenaran nk menempeleng kalau perlu..

Yang hangin,
GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) furious.gif

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."

ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

PeRHaTiaN NeWBiE

ini kali pertama aku baca posting Gabriel (tidak guna nama gab tunyut kerana menghormati beliau sedang hangin) yang  berciri nasihat dan menepati ajaran islam hadhari.selama ini semua posting berliau tidak pernah lepas dari unsur lucah lagi jahiliah ..

Kepada newbie ini menunjukan beliau betul² marah dan hangin seluruh badan. jadi aku harap korang tolong ambil perhatian dan tidak lagi mengulangi perkara Bxdoh lagi terkutuk tersebut. 

Jika korang mahu dikenali dalam GC nie baik korang cuba reply posting yang ader dgn hujah² yang bernas ataupun berunsur lawak,lucah berlapit,dan apa saja yg korang mahukan janji tidak membosankan...

Aku nak bagi sedikit lagi nasihat kepada Newbie.... Xpayahlah terlalu ghairah buka topic baru... korang layan jer posting yang ader kat dalam tu walaupun korang banyak cerita untuk diposting... korang simpan dulu cerita korang tu nanti bila korang rasa semua topic yang ader dah slow baru korang posting lagi....kita orang bukan nak menghalang korang nak posting cerita korang tu... tapi kalau terlalu banyak nanti xsempat nak baca dan komen...korang juga rasa bosan sebab citer korang rasa cam tidak dihargai...
apa² pun kami amat berharap kepada korang semua bersama² orang lama bersatu untuk memastikan GC terus ceria dan tidak membosankan...itupun jika korang tidak mahu tengok GC nie mati tidak berkubur....(tiada org login)

akhir kata marilah kita bersama³ bersatu hati dan bergabung tenaga untuk pastikan Persatuan Gay  keloaan Gabrie(tidak guna nama gab tunyut kerana menghormati beliau sedang hangin) tidak hilang didunia...


(Gab aku tolong kau promosi kelab Gay kau pada Newbie nanti bertambah lah duit yuran untuk bulan depan boleh lah kau belanje aku minun air sirap limau Ais lagi )




-- Edited by ZUl at 08:30, 2007-11-16

__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

aku setuju la sgt kat ko GAB.... ada jugak yg ngadu kat aku... tp sape la aku kann.. baik MOD yg memberi nasihat BERNAS kepada newbie2 ni...

aku rasa maybe diaorg xpaham sbb ada sstgh perkataan yg digunakan di sini mereka anggap perkataan yg melampau... pdhal bila kita bukak balik glossary si rie dah termaktub maksud di sebaliknye.... tp diaorg ingat diaorg boleh hentam je apa2 perkataan punn...

apa2 pun selamat berkarya utk newbie2 semua... bukannya nak mematikan semangat korang... tp utk menjadikan korang org yg berguna. untuk menasihat bukan untuk mngherdik. Cuba korang bukak dalam byk2 group dlm web ni mana ada group yg masih menjaga tatasusila bila berkarya.. group GC ni je la... yg lain taunye nak melucah je... sampai benak ati aku dah jadiknye

sbb tu dulu masa memula pun aku konfius gak mana satu aku nak join, dkt setahun jugak aku perati GC ni so... inilah satu2nye group yg membuatkan aku jatuh cinta.... AWWWW

ok...sama2 la kita menceriakan dunia GC... come on beh beh

-- Edited by radinnaz at 10:08, 2007-11-16

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

huh... buat pertama kali dalam sejarah aku sebagai pelakon lelaki paling hensem, inilah satu2nya posting yang menunjukkan gabriel lenuk's ni menjalankan tugas sebagai Modestos.... selama ni harap curik tulang aku je dan makan gaji rabun (tak buta lagi)... oleh yang demikian, di atas dedikasi ko menjalankan tugas yang jitu lagi power ni, maka aku anugerahkan kat ko, ANUGERAH PENYAPU, cam PBT kat selangor tu buat.... ambik ni penyapu ni... pi sapu sampah depan umah aku....


sekadar gambar hiasan untuk mengutuk Gabriel tunyuk

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Tima kaseyy.. Tima kaseyy.. Sempena anugerah penyapu lidi yg dikurniakan kpd aku ni, maka dgn ini aku akan berusaha menyapu segala sampah2 sarap hatta sampah2 masyarakat yg berlegar2 di forum ni. Aku juga berikrar akan menggunakan penyapu lidi ini utk menghalau kucing2 kurap hatta kurap2 keping yg menghuni peha Kaktusbulu agar tenang pipiku nk bermanja2 di sana..

Hisyyyy budak2 ni.. Itu la, sapa soh mengganggu emosi aku, dh terhangin sikit smlm. Dah! Dah! Aku nk sambung buat kerja semula ni..

Kaktusbulu : Uiikkss.. Abg Gab kata nk sambung buat kerja, tp apsal belek2 peha aku ni?

GaBRiEL : Err.. Err.. Ni aku tgh bekerja la ni. Sebagai seorg doktor pakar, abg terpaksa menjalankan tugas menge'check' peha adik Bulu, mana la tau kot2 ada parasit spt Rie Cipan menumpang bertenggek kat situ..

Kurap peha Kaktusbulu : Awwwwwwwwww... Dr. GaBRiEL ni.. biggrin.gif

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

Kaktusbulu : Awwww abang gabriel tunyuk's ni... manje gitu... mari la bang melampirkan pipi abang kat peha adik bulu ni... mari la bang (suara bapok)

Gabriel : hoh... aku sebagai syaithoon yang hakiki takkan menolak perlakuan maha laknat ni... so dengan jayanya aku akan melampirkan pipi aku di area peha ko tu dik bulu....

Namun, tatkala gabriel tunyuk ingin meletakkan pipinya di paha kaktusbulu, beliau pun kembali ke rahmatullah....



Inilah dia rupa paras penempatan haram kurap kuping kaktusbulu tu....



__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 1849
Date:

paisehhh...tu bukan gambar kurap la ariepan a/l arumugam..tu adelah gambar bahana aku wat lap cecah siku sambil makan nasik kat simpang depan tu...tp amat konpius plk aku kerana sejak mengalami kemalangan tersebut dan belom pon luka2 tu pulih..tumbuh plk bulu2 di kaki hambe..amat huduh rupe nye kan..malah terdapat jugak bulu2 dada..
geli...geli...KELETUNG...!!

ariepan: ko jgn nk lebih2 ha cactus..aku kemalangan ni pon pasal terkejar2 nk amik ko dating la ari tu..ko xyah la nk perli2 aku cenggitu..sedih tau..awwww...

luka di kaki: awwww.. abg ariepan nih..




__________________
kalau kaktus itu aku..ku bilang kalau..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 293
Date:

edehhhh.... dh kuar topik lak...
aku nk smbung jap...
pas tu ikut la korang nk melalut balik...

ermm... btol la...
aku pon bersetuju gn aper yg abg Gab kata kan tu (abg?????weirdface.gifweirdface.gif)
aku pon raser nyamph, meluat, benci, geli, raser cm nak lempang, letupkan, campak, bg makan buaya kat org yg bwk blik posting lama2 tu....

dah la ayat yg digunakn tidak menepati
syrt2 dr dewan tatabhsa n negara...furious.giffurious.giffurious.gif

__________________
tidak usah kau ucap...... tidak usah kau lafazkan.... aku sudah mengerti bahasa jawamu......


Super Member

Status: Offline
Posts: 804
Date:

ala relax la..wat pe ssh2 peningkan kpla pasal hal ni,senang citer ban kan jer name beliau, pastu kalo wat lg lumatkan cili kat telinga beliau degil sgt x nak dgr kate org tua..btl x?.. hangin ni hangin ni.. abg mat tolong kipaskan ayang...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

la.... biar ler... dia nak bukak posting lama ke, baru ke, merah ke, hijau ke....!! asalkan jgn komen dgn bahasa yg jauh dari masyarakat timur atau bahasa yg melampau2 dah la....

lagi plak bukan semua kiter yg pernah atau terpernah atau sengaja pernah bacer pun posting lama2 tu.... tu pasal yg terjadinya posting berulang2... lagila boring....!!

katakan la kalau ada sesaper dari ahli gc yg membukak balik post yg lama dan memberi komen yg best, sampai korang terkincit secara besar2an.... korang bace tu bley ketawa mengkekek2... berguling2 atas lantai.... tak ke best....

nie pendapatan haku jer ler..... eh...!! pendapat haku....!!


__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 804
Date:

pendapat asberionz ni x leh di pkai lansung la,mane bleh kita biarkan dia membuka posting lama2,kalo yg elok bahasanye x pe gak ni yg mencarut tahap cipanzi.pastu di banyakan plak dlm ruangan ni sampai posting baru di bawah dan x sempat nak baca bg komen..

abg asberionz yg encem sgt tau la lobang idong besar kalo leh nebew2 yg wat hal tu nak je sumbat dlm lobang idong abg asberionz tau hehehehe...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1719
Date:

true..true..aku keje malam[yeke?] ni pon letih nak edit,tapi apakan daya.aku dh diamanahkan untuk buat kerja-kerja macam ni.newbie tu dah mintak maaf.harap dia tak buat lagik lah.dan harap newbie lain pun tak buat macam tu.

__________________
"nama saya Rain~"


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

phia_1001 wrote:

true..true..aku keje malam[yeke?] ni pon letih nak edit,tapi apakan daya.aku dh diamanahkan untuk buat kerja-kerja macam ni.newbie tu dah mintak maaf.harap dia tak buat lagik lah.dan harap newbie lain pun tak buat macam tu.




true..true....dan hampir setiap malam aku akan membantu beliau melakukan kerja-kerja terkutuk tersebut....dan hampir setiap malam aku akan melawat beliau untuk mendapatkan khidmat beliau....

walaupon kadang kala aku di'paw' belanja dapur sebanyak ringgit malaysia lima puluh hinggit paling kurang setiap hari, namun aku redha kerana itu adalah tanggungjawab aku....itu lah yang perlu dilakukan oleh setiap somi utnuk menjaga nafkah zahir istrinya dan setiap malam aku pula dihadiahi nafkah batin dari beliau....



__________________





Senior Member

Status: Offline
Posts: 326
Date:

ko ni mat memang DAUH perangai ko....aku tak tau la apa nak jd ngan ko.....isk3 ...

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 233
Date:

GaBRiEL wrote:

Assalamualaikum..

Aku ni sebenarnya, malas sgt nk buat pengumuman2 cenggini. Mentang2 la aku dgn Rie Cipan busy sikit skrg ni, tak dpt nk jengok2 GC ni selalu skrg, tapi bila aku tgk dh makin tak terkawal, ramai pulak kwn2 lain yg dh marah2, maka terpaksa la aku bagi peringatan sikit..

Terkini dpt kelihatan dlm ruangan Cerita Lawak ni, ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah. Aku tak tau apa tujuan korang, mebbe korang dulu pernah posting dulu dlm posting2 lama tu dgn menggunakan nama lain dulu. Kononnya nk tunjuk best ke apa, tak tau la aku, tp semmgnya posting dulu2 tu amat mengganggu fikiran rakan2 lain kerna bahasanya yg kesar serta lucah yg terlampau. Kalau suka, baca sendiri2 je, tak payah la nk keluarkan semula...

Pastu ada pulak aku nmpk yg suka2 create akaun nama baru.. Pehal bro? Paling teruk, ada yg posting dgn bahasa2 kesat. Mungkin kat rumah ko biasa ckp camni, tapi kat sini, minta maaf la.. sebarang bahasa lucah @ kesat, akan diedit!

Aku ni mmg tak suka nk warning2 org, tp bila dh ramai yg buat aduan, terpaksa la aku tegur sikit. Aku tknak sebut nama korang, tp tolong ingat2 pd yg aku dh tegur tu.. Jgn sampai aku terpaksa buat perkara yg tak pernah aku buat lagi - banned IP address korang..

Tolong bagi kerjasama, ok bro? Pada kengkawan lain, tolong ingatkan sesapa yg berkenaan tu jugak, aku bg kebenaran nk menempeleng kalau perlu..

Yang hangin,
GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) furious.gif




 ak stuju 200%...coz klu bla bnda2 tu naik ble jdi org cpt boring... klu yg best2 yg naik x pa la...ni yg bikin buntu fikiran....org pon mls mau baca da...bikin hlang mood ja....siapa yg berkenaan tu...sedar2 la diri skit...jgn bt hal lagi...evileyeevileyeevileyeevileyeevileyeevileyeevileyeevileye



__________________
http://www.slashmysearch.com/earn/id/65594
syok5.gif


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

PrinceSasuke wrote:

ko ni mat memang DAUH perangai ko....aku tak tau la apa nak jd ngan ko.....isk3 ...






__________________





Senior Member

Status: Offline
Posts: 326
Date:

apa yg ko nak bgtau mat....tak nampak pun..

__________________



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Kot iye pun budak Sasuke ini merupakan salah seorg peminat fanataik aku, tak perlu la sampai nk gunakan avatar gambo kucing oren yg sama.. Syiuuuhh!! Syiuuuh!! Pegi tukar lain! Nnti susah pulak aweks2 lain nk bezakan yg mana satu akuyg ori, yg mana satu fotokopi.. Kalau nmpak dek Rie Cipan ni kang, mau dia ckp kita berdua ada hubungan sumbang mahram.. bleh

__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Senior Member

Status: Offline
Posts: 326
Date:

tara punya ......dia paham..........
CEO kita mesti paham.............
kalau dia tak paham aku humban dia dalam loji najis kumbahan....
habis cerita

-TAMAT-

__________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 1735
Date:

GaBRiEL wrote:

Assalamualaikum.. Wa'alaikumussalam w.b.t. (Jawab jgn tak jawab.. nanti doser..)

Aku ni sebenarnya, malas sgt nk buat pengumuman2 cenggini. Mentang2 la aku dgn Rie Cipan busy sikit skrg ni, tak dpt nk jengok2 GC ni selalu skrg, tapi bila aku tgk dh makin tak terkawal, ramai pulak kwn2 lain yg dh marah2, maka terpaksa la aku bagi peringatan sikit..
(OOoo... korang berdua bz yerr...? Berdua jer ker..? Ntah2 saling bz mem'bz' dok menempel kat paha memasing tak..? Almaklumla GC katakan)

Terkini dpt kelihatan dlm ruangan Cerita Lawak ni, ada new members (newbie) yg suka 'mengeluarkan' semula posting2 zaman jahiliah GC ni dulu. Kalau satu dua, takpe lagi. Tp ni dh lebih sgt, hinggakan posting yg baru2 dh terkebawah.Aku tak tau apa tujuan korang, (tujuannya nak nambah posting la tu... nak cepat jadik Super Member Gay...) mebbe korang dulu pernah posting dulu dlm posting2 lama tu dgn menggunakan nama lain dulu. Kononnya nk tunjuk best ke apa, tak tau la aku, tp semmgnya posting dulu2 tu amat mengganggu fikiran rakan2 lain kerna bahasanya yg kesar serta lucah yg terlampau.
(Kebanyakkannya ditulis oleh oleh otai2 lama..termasukla CEO... Aku? Adala sikit-sikit...tapi takder la seharamjadah mereka) Kalau suka, baca sendiri2 je, tak payah la nk keluarkan semula...

Pastu ada pulak aku nmpk yg suka2 create akaun nama baru.. Pehal bro? Paling teruk, ada yg posting dgn bahasa2 kesat. Mungkin kat rumah ko biasa ckp camni, tapi kat sini, minta maaf la.. sebarang bahasa lucah @ kesat, akan diedit!
(Udah tu Free Register!! Register la bebanyak... Bertimbun2 akaun dia.... cam taik!!! Cuba kalu kene bayor.... )

Aku ni mmg tak suka nk warning2 org, tp bila dh ramai yg buat aduan, terpaksa la aku tegur sikit. Aku tknak sebut nama korang, tp tolong ingat2 pd yg aku dh tegur tu.. Jgn sampai aku terpaksa buat perkara yg tak pernah aku buat lagi - banned IP address korang..
(Itu maknanya bebudak tu nak suh ngko buek kojo.. tak der la dok lepak sambil makan semut!)

Tolong bagi kerjasama, ok bro? Pada kengkawan lain, tolong ingatkan sesapa yg berkenaan tu jugak, aku bg kebenaran nk menempeleng kalau perlu..
(Nak tempeleng sapa yek!!! Arap2 tahun depan minyak tak naik banyak...Kalu tak.. aku tempeleng!!! Kalu dia marah.. cakap jer Gebon (Gab) bagi kebenaran)

Yang hangin,
GaBRiEL (Tokey Modesto's GC) furious.gif
(Aku pun hangin jugakkk!! Puuuttttt!!!! Ops! Sori)







__________________
the_gas_bee.gif Apa hal tengok aku kencing!!?


Senior Member

Status: Offline
Posts: 326
Date:

chek am mad dali ........sila jgn buat begini........gab ngan CEO kita ni bz depa ada kerja laen juga.....................apa daaa tak leh paham......isk3 ....tua saja

__________________



Super Member

Status: Offline
Posts: 1735
Date:

Yang ngko dengki nie pehal? Sukati mak bapak ayam Cipan la aku nak cakap apa pun...!
Setakat ngko yang suka dok celah2 semak tu nak bagi komen.... Sori la..Gua Tak Layan Punya....!!!

Diorang bz.. diorg punya pasal la... udah tu keje diorg... Kalu tak nak bz.. gi main congkak lagi bagus!!!

(sajer je bagi hangin budak OKU nie.. miahahahahhaha!!!!)

__________________
the_gas_bee.gif Apa hal tengok aku kencing!!?


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

(aku pon ank join same la...macam best jer...kasi panas....)

betul tu....memang la die sibok sekarang nie...ko ingat Chek Amran Omar nie bongok sangat ker...die cume bengong jer...bende2 xberpaedah tu die wat tu nak kasik orang gelak(walaupon xde la lawak sangat)....

ko nie baru jer lepak GC nie baru jer dalam 2 bulan...aper ko tau....ahli GC nie memang kuat loyar buruk....jadi aper yang diorang nak buat, xpayah la ko pertikaikan...

Cis...dasar Orang Kurang Upaya yang xsadar diri....

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 1655
Date:

iskkkk..cik amram omram...ko jgnla ambik port sangat ngan budak OKU tuh...diulang OKU....kesianla kat dia.. mempunyai tahap IQ yang lembam...apa la sengal sangat ko nih princess sesukahati...tahap kesengalan ko nih dah kira  sampai kekemuncaknya dah nih..tuh pun takleh nak paham ke...jom blahla cek am...bukan boleh dilayan sangat budak tuh...kang sekali ngan kita dianggap OKU....

__________________

Liberty cannot be preserved without profound concern, knowledge and understanding among the people.



Super Member

Status: Offline
Posts: 1849
Date:

hah gado..gado..tarik rambut dia mat..tarik telinga prince sesuke tu sampai cecah ke ujung kaki..pastu haaaaa benam2kan kepala dia kt loji kumbahan..pastu ko tempeleng dia dalam lapan kali..x cukup tu ko hantuk2kan jari kelingking beliau ngan batu lesung..haaa hantuk..hantuk..angguk..angguk..geleng..geleng..ehh ternyanyi pulak..maap yer...




__________________
kalau kaktus itu aku..ku bilang kalau..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1735
Date:

Betul kata ngko tu Indo Mie.... Eh! Eh!.. dah Lurus pun ngko yer Mie... Buat teknik rebonding ker hapa? Dulu kerinting2.... Cam Mie Sanggul lagi....

Ekceli... malas aku nak amik port ngan budak Lebam Pikiran tu... tapi biasa la... kalu tak layan,,, nanti dia ngamuk... tak pasal abih selipar2 diperkarangan masjid dia gigit... Bukan leh nasihat dah budak nie... tapi kompang dia nyer kepala pun lom tentu tahap Bangang dia akan jadik setara ngan CEO kita....

Makan rojak Mie lagi best....!!! (sedara ngko ker tu..?)

__________________
the_gas_bee.gif Apa hal tengok aku kencing!!?


Senior Member

Status: Offline
Posts: 326
Date:

woi mee penang.........aku bukan princess ...aku rasakan ko ni memang tak lulus kot bahasa inggeris ko....tak reti beza ka ko ni princess ngan prince......otak ko memang lebam....pastu nak kata kat orang IQ yg rendah padahal ko yg IQ rendah ....jom mat kita blah...

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 326
Date:

aku bakar sorang2 ni buat santapan CEO dan Gab ni bagus ni.............Mat, che am mat dali,mee penang,kaktus berbulu..........buat BBQ ni fuh sure terangkat punya CEO ngan GAB apabila tukang masak(prince sasuke) masak ni......

__________________



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

hmm... mmg sah la dia ni OKU.... aku pun tak lalu nak makan menatang2 tu.... semuanya tuyut2 belaka... ko sorang je la yg larat nak potong anggota2 mereka ni.... baik aku melantak mee rebus ke, laksa penang ke, nasik lemak ke...... KFC ke.... woi MAT ari tu ko kata nak belanja aku KFC..... haram jadah.... bayang pun tak nampak...

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 1655
Date:

ahhhh takde bezanya prince ke princess ke...yang penting OKU tetap OKU....uiskkkk alamak apa tuh...kenapala ko pakai spentot kudus si rie cipan tuh kat kpala...makin terserlah sifat ke OKUan ko nih....kot ye bodek tahap dewa pun...jgnla sampai camtuh skali....

__________________

Liberty cannot be preserved without profound concern, knowledge and understanding among the people.

1 2 3 4  >  Last»  | Page of 4  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard