Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Relakan Perpisahan ini Sayang


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:
RE: Relakan Perpisahan ini Sayang


aku ada..aku ada
jgn le nko berisau dada
wahai icu yg sdg duka lara
moh le kita bersama sama
memeriahkan kembali gc yg hampa

nek dinaz, aku dah kembali dah
nko panggil le suma kengkawan yg dah blah
meriahkan kembali gc yg dah tak meriah
hidup gc hidup gc...meriah..meriaaaaaaaahh

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

best nye pantun ko gayah....

meh aku pun buat pantut (pantun sambil terkentut)

Jalan-jalan jumpa gayah
Mintak nombor telefon punyalah payah
tapi bila dia seksi aku yang goyah
masuk bilik bunyi yaaahhh yaaaaahhhh

teka : siapakah saya?

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

seronoknya di dalam hati
kembali semula rakan2ku ini
wei gayah ingatkan ko dah bersembunyi
dan dah tak muncul2 lagi
tapi yg aku musykili kenapa dgn si Rie
tiba2 muncul dan bertukar rupa diri...


(ek eleh Rie.. aku xtakut pun ko tukar2 rupa ko... camne pun ko tetap aww jugak)

-- Edited by radinnaz on Friday 5th of February 2010 12:33:28 AM

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

aku dah tak jadi hijau cam dulu.. aku dah tukar parti.... dah tak warna hijau dah...

kini parti aku berwarna biru cyan... alaaa... yang logo dia 2 bulan sabit depan belakang tu...

orang sokong parti ni la sekarang... baru la gay....

__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

haaaaaa..dah meriah kembali
aku sukaaaaaaaaa sekali
ni pehal plak cakap pasal parti
jom..aku nak join skali



__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

ooo... ko berpantut aaaa gayah...

jaga ko... aku beli pantut ko....


dua tiga saiful berlari
mana nak sama anwar seorang
empat lima aku berbini
tapi jangan main belakang

buah pisang dibawa belayar
masak sebijik di atas peti
buah dada boleh ku bayar
isap dua bijik di bawah body

buah kerandut di luar pagar
ambil gayah tolong jolokkan
saya budak baru belajar
kalau gayah tolong jolokkan



__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

aku nak pantun gak...

hutan hitam jauh ketengah...
gunung gayah bercabang dua....
letih badan aku memanah....
body yang baik ku kenang jua...

kalo ade gayah di ladang....
boleh hamba menumpang body...
kalo ade aiskrim yang panjang...
skali rasa mesti nak lagi.....

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

amboiiiihhhh segar sungguh rasanya mata
bila memandang abang berdua
mata yang mengantuk terbuka semula
bila digiat demikian rupa

wahai abe berdua
bilakah hendah rasa berdosa
hamba ni sudah tua
badan pula dah gemuk cam nangka
adakah abe teringin merasa
kang bila dah rasa menyesal pula
bukan kah lebih baik kikta hanya bergumbira
di kedai wak dinaz yang dah monopos gila
maklum le dikopek kecik danbesau segala
tak henti2 beliau merana
aku tahu dia penat gila
kerana diganggu si pengopek yang cuma ada kepala
nak tahu siapa??..cuba le teka..
ahaks

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 

ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

terasa cam lama sudah terbersua
tapi jahil tetap sama cam mula
bilalah mat & rie nak bersara
besara jadi makluk tidak berguna (hahaha )

wahai gayah aku dah kembali
kembali utuk menangguh janji
sudah lama aku tunggu saat ini
bila masa ko nak jadi aku punya bini

__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 73
Date:

mcm2 lh gelagat dan ayat kau orang...
hampir crit brit aq gelak...
nsib baik ada awekz yg tlg tenangkan aq....
princess-two is btter than one,tjuk lagu boys like gurls duet...
my pebret song,,,,
wawawawa...biggrin

__________________

62.gif
never come back again.....
for love..



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

apa ke sewel anak ayam jahat kat atas ni,
ko x bersajak langsung kat ruangan ini,
ini bermakna ko telah langgar etika n integriti,
sepatutnya ko bersajak dan bersyair dengan sepenuh ati,
aku akan repot kat mod sbb ko langgar jnji,
kerana posting ko x menepati n tiada intipati,
ko nk suh aku anto ko ke pusat serenti??,
lain kali ko jgan wat cam gini lagi,
kalu wat gak aku lempang ko kat dahi,
rrr....sebelum aku akhiri,
salam maulidur rasul ke atas junjungan besar yg kita sanjungi...

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2023
Date:

aku pn nk pantut jgk la.

eskim pnjg d bawa belayar.
simpan satu d dlm peti es.
klu eskim x thn lama.
buang karen je simpan dlm peti es.

hoh! x sangka, teror jgk aku berpantut.

__________________
Sepi sekuntum bunga sekeping hati


Chief Executive Officer

Status: Offline
Posts: 7977
Date:

hoh ellyza misbun ni... berani ko berpantuuuut....

aku beli pantut ko dua hengget...

dua tiga aku berbini
mana nak sama bini keempat
masing2 berebut laki
aiskrim aku dah tinggal sekerat...

mat the matics memang gay
Zul jugak ialah gay
semua2 dalam gc ni gay
aku sorang je yang tak gay



__________________
Misteri, dulu, kini dan sampek bila-bila


Super Member

Status: Offline
Posts: 3238
Date:

leh tak aweks nak join....

1,2,3 anak ayam jahat berlari,
mana nak sama dengan aweks berlari,
aweks tunggu setiap hari,
tapi tak kunjung boy yang di hajati,

hulamak~!! dap tol pantut aweks...

alalaalla...

__________________

aku adalah Aku......Salam Semua......



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

apa yg korang merapu ni
si zuI ni asyik le tercari cari
bila pulak aku nak jadi dia punya bini
ade ke aku pernah bermimpi
tercirit aku melekat kat kaki
akibat berlari tak henti henti

aweks memang budak pandai
berpantut hebat macam sang kelembai
baik nko men jauh-jauh dari si RIE serabai
kang tak pasal-pasal nko kena juai

ellyza pulak dah tukau wajah
dulu merah skang hijau pulak dah
RIEpun taknak mengalah
tukau wajah tapi terbelah..


ahaks


__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

mak aih dah lamanye aku tak mnjenguk diri
dah makin ramai berpantut2 di ruangan ini
ha gayah... bila lagi
kata nak pegi menslimkan diri

huh.... busuk sungguh gigi si rie ni
apahal ko dah kehabisan berus jamban ke nak gosok gigi
takpe2.. aku sebagai bini ko leh carikan nanti
nak mengawan pun mcm tak best je ni (busuk gila toyok)

ellyza... ellyza.. bila nak g karaoke
aku dah tak sabar ni... boring la wei
kita ajk icu skali sbb suara beliau bkn sdp sgt pun wei
kita pakat gelakkan beliau mngekeh-ngekeh..

anakayamjahat... aweks happy meh la join sekali
tak usah malu2 ataupun segan diri
apa salahnye belanja kitorg sekali
kan ke korg byk duit... hihihi...

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

pantun U..

surung pupun, turuk pupun,
buuh kurunju dulum puruhu,
suruh mukun du u mukun,
suruh munguju du u tuk tuu...

pusung umus buwu buluyur,
musuk subuju dulum putu
utung umus buluh buyur
utung budu buwuk mutu...

hahaha..........

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

aduhai asberionzek budak penyek
mengapa engkau berpantut begitu nyek
kalau nak pantut, pantut le elok2 nyek
bila aku baca nkonye pantut hati aku penyek..

dinaz, nko nak ajak aku ke mana daaa
aku tanak pegi sbb aku dah slim dah
skang ni aku nak makan banyak pulak dah
sbb terover slim kang tak laku pulak dah..
saham jatuh daaaaaaaaaaaaaaa

alahai aweks heppi
jgn le kamu memurung diri
jap lagi ade le boy yg dihajati
tapi nko kena berhati2
sbb kat sini ramai yg xde gigi
hu ha hu ha hihihihi

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

mana pegi korang suma ni
dah lama aku tak nampak ni
ada hati nak ringan2 ngan aku ni
baru je aku gait dah lari
belum lagi aku sapu sana sini
kalau kena sapu tentu merah pipi
macam orlando bloom yang hensem berseri
naik syeh aku bila tengok dia beraksi
aduhai..hebatnya dia ni

aduhaiiiiiii

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

setelah sekian lama x beraksi,
sekarang aku akan cuba untuk kembali,
kembali memeriahkan suasana lam GC,
mane semua orang telah pergi???
adakah semua sibuk ngan bini???
adakah semua bizi ngan laki???

buat nenek gayah,
jom la kita sama-sama memeriah,



__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

wahai icU yang budiman
mari lah sama2 kita berteman
bersuka2 kita di taman
memeriahkan diri sebagai kawan

akupun tengah sedih ni
suma orang yang aku cari tak ada di sini
nenek dinaz ntah ke mana membawa diri
en mAt gaytik pun dah lari
tinggallah aku sorang di sini
mari le nko temani
meriah2 kita di sini
melompat2 hingga tak sedar diri
mudah2an ada le nanti dorang kemari
menjoinkan diri bersama menari

ewahhhh..la la la la..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

aku masuk menyampuk diri
namun tekenang org x sudi
aku berjudi menikam diri
janji otai x menjauhi....

borak dilaman gc baru diterokai
stadi stadi x jugak pandi diri
bngep lg bingai empunya diri
otai-otai pun susah nk mengasari

refer pantut lama c gayah n mesteri
gelak sakan aku dikerusi
begitu buat x kering gusi
tapi aku sukar nk mencontohi...

begitu otai empunya karisma
jangan disangkal usah ditibai
ikut belakang bukan membelakang
budi basa dijual jangan

mengaku diri bengap dan dungu
sukar dijolok sukar ditunjk
bgitu peel akurang dierang bru
luttuu jerk kepala aku...

lutut diletak bukan menyembah
kaki bersimpuh bukan mencemuh bukan membantai
adat melayu menjunjung raja
adat jc menjunjung otai


(mmmmmm... tangan dua2 kt dada.. kamsia.. kamsia (lorat hokien)...




-- Edited by baddar on Wednesday 26th of May 2010 10:46:56 PM

__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 446
Date:

wah2 bukan main best edisi berbalat pantut ngkorang yer...

2, 3 kali baddar berlari
mana nak sama si asbe hidong belang
2, 3 hari aku tak mai GC
weh tak sangka banyak plak posting ngkorang

sorong Mister Rie tarik Mister Rie
kerandut beliau dalam perahu
suruh ngaji Mister Rie tak reti
suruh mencarut beliau no satu

aliza misbon tak gosok gigi
mandi pun sekali jer sebulan
kalau ada salah silap aku kat GC
ampun dan maaf aku pohonkan

__________________

never turn your back on me....



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

terimalah pantut tak berbalas

bulan itu cantik, cantik lagi aku
bintang itu cantik, cantik lagi aku
serapah bulan serapah bintang
bagilah cantik kepada aku
serapah serapuh
puh puh puh... cantiklah mukaku bagailah bulan
puh puh puh... cantiklah mukaku bagailah bintang

(kalu diamalkan 100 hari 200 malam nescaya kemujaraban pantut ini menjadi rialiti dan cantiklah wajah anda secantik makcik gayah...)


(pang...... sekali lagi aku kena sekelempang dengan makcik gayah... x paham base punye tadika tua ni..)

__________________

make me feel it

ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

sudah lama aku menyepi
menyepi bukan kerana ku lari
aku ada hanya memerhati
mana tahu ada yg boleh ku buat bini

gayah ku syang mana ko pergi
siang dan malam ku tercari cari
dalam tempayang dalam perigi
puas ku cari tetap xkutemui

adakah ekau sudah membenci
untuk melihat wajah ku ini
berbagai krim berbagai jambi
telah ku cuba untuk memikat hati

kembali wahai gayah ku syang
bau ketiak mu buat ku gersang
siang dan malam ko mahu diranjang
walaupun ku xmahu ku tetap layanggg




__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

kasihan si zul menanti cik gayah
bayang cik gayah pun tak nampak jua
x payah lah encik zul tunggu cik gayah
bayangnya pun x nampak, lagikan cik gayahnya...

usah disebut usah diseru
pada cik gayah sibulan pernama
usah dijemput usah diburu
kalu terkenang datanglah dia

gayah ko sayang mana dia pergi
dalam timba dan dalam baldi
tidak dijumpa walau dicari
mana nak jumpa, dicari kat gc

bukannya cik gayah seorang di sini'
radinnaz modest aliza misbung
aweks tomot dan mira dorrro
semua kan pompuan boleh diganti.?






__________________

make me feel it



Senior Member

Status: Offline
Posts: 446
Date:

layang2 terbang melayang
terbang melayang di tengah padang
nk cari bini bukannya senang
apatah lagi bila pokai memanjang

kalau cik gayah membeli keladi
usahlah encik zul cuba offer diri
kalau cik gayah sudah tak sudi
usahlah encik zul cakap bnyk lagi

rumah cik gayah sebelah utara
rumah encik zul dah tentu sebelah barat daya
hati cik gayah dah ada yang punya
yang pasti encik zul bukanlah orangnya

kalau sudah menjadi suratan
encik zul pasti bertemu jua
dengan gadis cantik beriman
encik zul jua yang akan bahagia

__________________

never turn your back on me....



Super Member

Status: Offline
Posts: 1519
Date:

kalau encik zui nak cari bahagia..
haku syorkan supaya ke taman bahagia...
mungkin di sana terjumpa sapa2 yg bernama bahagia...
jadi secara otometik encik dah terjumpa bahagia....

kalau tak jumpa jugak bahagia...
haku syorkan cari aliza misbon kat tmn bahagia...
kerana beliau menjadi penghuni tetap di sana...
kalau dah jadi penghuni tetap, sudah tentu beliau dah berbahagia...

kalau tak jumpa jugak bahagia...
cuba2 lah carik kat hospital bahagia...
kenapa nama hospital bahagia?
kerana aliza misbon ada di sana...

sekian........... macehhhhhhh.....!!



__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

zul papaya nak cari bahagia
bahagia dicari pada cik gayah
tak payah susah-susah cari bahagia
bahagia ada pada cik gayah

selagi cik gayah tak datang
zul  tak kan turun padang
bunga pun bukan sebatang
kumbang pun bukan x datang

pantut cik asbe lagi mengasikkan
sebutan aliza misbung tak pernah dilepaskan
apa istimewanya aliza misbung yg hidung tak mancung
macam pipi tak mancung hidung disorong-sorong

gaya cik asbe memang tampan
jatuh cinta lah aku kepada dia
bukan apa-apa saja nak umpan
makan umpan tak dia?


aku : terlepas cakap la pulak aku





-- Edited by baddar on Sunday 30th of May 2010 05:28:35 PM

__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

wahai cik usop sentoyorini
aku gumbira kau di sini
merapu merepek tidak terperi hidup gundah kini berseri

wahai abe zuI yg kucintaik
jangan lah nkau suka menyendirik
aku di sini sentiasa menantik
jangan kau gundah gelana di hatik

wahai asberigonz yang bahagia
nko tahu di mana nak carik bahagia
di hospital, di taman dan di bahagia
di aliza misbung nko ada bahagia
bahagia bahagia bahagia

wahai cik badaria
nko dah pandai berpntut bercanda
semua kerana otai2 yang murka
begitulah hendaknya sampai bila2

bahagia...bahagia..bahagiaaa


__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 

«First  <  17 8 9 10 11  >  Last»  | Page of 11  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard