Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Relakan Perpisahan ini Sayang


Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:
Relakan Perpisahan ini Sayang


sungguh lancang mulutmu itu,
berkata-kata buruk terhadap aku,
hoi ZUI aku dah tau mmg itu perangaimu,
suka menabur fitnah terhadap diriku.......

tergedik sana tergedik sini,
pantang ada pelanggan kemari,
mmg cam tu sifat setiap ari,
sudah monopos masih x sedar diri,
begitu jugak ngan dia punya kuli(tukang cuci),
dua2 memang x sedar diri,

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

iCU marah bukan kepalang
mendengar kutukan si ZUI yg lantang
kesian si radinaz dikutuk dilempang
silap haribulan mau terlentang

mana pulak si radinaz ni pergi
adakah nko sedang menggali perigi
untuk persiapan menyorokkan diri
kerana si iCU negamuk berapi-api

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

aku mengamuk berapi-api,
geram sungguh rasa di hati,
gajiku x dibayar lagi,
sudah ku minta setiap ari,
tp jawabnya hanya nanti-nanti,
sampai bila harus begini,
kalo cam ni aku akan melangkah pergi,
xde duit cam ner nak joli,

gayah terlalu memendam perasaan,
sampai ke tahap dh meroyan,
kerna ZUI punya penangan,
dh lupa diri ngan pasangan,
batin gayah dah ZUI lupakan,
cam ni ke suami idaman?............

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

kalau si radinaz tak bayar gaji
bek cukur je rambut beliau nnt
jgn nko mengamuk nnt nko yg rugi
kena pulak darah tinggi

aku ngan ZUI jgn nko risaukan
kami dahpun buat perjanjian
cari penghibur dan jugak kawan
untuk menghibur hati yang rawan
sampai masa nnt kami gi jalan2
berbulan madu sampai ke bulan
memadu kasih yang tidak tertahan


__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

cukur rambut xde guna,
mmg dh luruh rambut dia,
xsedar diri dh tua,
diri dh monopos adanya,
tu pun masih mengaku muda,
mmg cam tu perangainya..........

ZUI menghilang gayah mencari,
mencari ZUI berhari-hari,
x bersua hingga hari ini,
rupanya ZUI mencari lelaki,
itulah sifatnya sejak hakiki,
bilakah engkau nak menginsafi......

gayah kini dah meroyan,
mengenang diri nasib badan,
mungkin ini adalah balasan,
kerna lari mengikut bangla pujaan........



__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

walaupun aku sll meroyan
mencari ZUI jantan pujaan
tapi aku tak kering kawan
dari anak gadis sampai jantan-jantan

si radinillazi walaupun dah botak
mengaku monopos dia tidak
mencari si riepan yg dah melepaskan talak
hingga sekarang tak nampak-nampak

walaupun si radinillazi dh tua
tapi hidup sentiasa ceria
itulah rahsia nampak muda
seperti pokok yang sentiasa dibaja

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

wahai kawan teman seperjuangan
udah2la jgn kite bertempiaran
hentikan gadoh dengan peperangan
marila kite berganding bahu utk elakkan permusuhan

hendak kawan biarla beribu
jgn time nak tolong yg datangnye satu
mane pegi jiwa berpadu
yg kite inginkan dari dulu

fiziekal bukan ape cuma nasihat
sbb kite sudah jauh terlihat
jgn rosakkan hubungan yg sihat
spy nnt senang hidup bermuafakat

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

wahai gayah yg cantik rupawan
sekali pujianmu ku terima dgn hati yg rawan
sungguh mulia hatimu hai gayah yg dermawan
tak lokek memberi pujian dan kata2 aluan

mmg icu berperangai begini
tak abis2 mengutuk dan suka berdengki
dah mmg aku yg cantik dan solid begini
tak mampu nak mengaku kelebihanku ini

sudah ku pujuk dan ku rayu gayah
riepan mmg sudah berpaling tadah
cari di mana pun mmg sgt payah
tp takpe la masih ramai yg aku tak kisah

mari gayah kita memasang bdn
mari kita tunjuk kita masih cantik menawan
tak kisah la mereka2 nak mengutuk mengatakan
itu mmg dah perangai azalin mereka yg tak dapat dielakkan



__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 787
Date:

berpantun sana berpantun sini
gne pantun untuk mencaci
ape lah korg nk jdi
pantun yg indah korg cemari

atuk ahmad pergi mencuci
pergi mencuci di pagi hari
marilah kite sucikn diri
dgn berdoa solat dinihari

wahai icu, zul, radinnazi, gayah n fizie
kite sume warga GC
ape gne kite bertelagah sesame sendiri
ada lebih baik mengenang kekuasaan ilahi

__________________
Biso Bonar


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

wahai cleaner yang budiman
jgnlah nko hilang pedoman
kitorang bukan bertelagah cuma berkawan
xjadi kudispun walau selalu berlawan

nasihatmu aku hormati
kata-katamu memperingatkan diri
kemana saja kami pergi
kekuasaan Ilahi tetap kami ingati




__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 787
Date:

Bagus sungguh kalau begitu
baru hati tak terganggu
mlm ni free tak aku menunggu
jom pi dinner di restoran pak abu

mari kite mulakn balik
pergaduhan di dlm bilik
bkn seks yg ape yg korg pikir
monopoli game aku yg aku bawa balik

ape yg aku pantunkn ini sungguh merapu
Sok ari thaipusam radinnaz sambut berbulu-bulu
Si icu plak dtg melulu
si zul plak dtg ber golek cam dulu

__________________
Biso Bonar


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

hari taipusam berlalu sudah
kelapa habis bersepah-sepah
si cleanerpun dah menggelabah
nak cuci jalan raya yg dh penuh sampah

main monopoli dalam bilik
main pulak sampai pagi
jom le kita balik
perut dah lapo tak makan lagi


__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

si gayah dah lama menghilang
si zul semakin gila bayang
si icu pula terhoyong hayang
penat melayan OKU yg kunjung datang

bila nak saksi gayah dtg terkulai
bila nak saksi zul cpt2 datang mbelai
bila nak saksi...... cinta si icu n cleaner sampaiiiiiiiiii....

gosok...jgn tak gosok... gosok..
lantai yg kotor gosok....
wahai cleaner gosok.....
dah itu kerjamu gosok....

(kemeroyanan aku dah dtg.......)

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

ubat kehabisan menjadilah dia,
kemeroyanannya akan segera menjelma,
walaupun dh peringkat bersara,
perasan diri masih muda,
begitulah lagaknya senantiasa,
walau monopos x mengaku jua..............

gayah n bangla kembali bersatu,
ternyata x mengambil iktibar kisah lalu,
bangla yg sekor ni pun satu,
gayah dh berpunya wa cakap lu.........

zul menangis mengenang diri,
ada bini tp dh lari,
kini hanya tinggal diri sendiri,
menanggung rindu yg x terperi...........

__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

ank berudu terkapai-kapai,
si ibu hilang entah ke mana,
wahai zul jgnla bersepai,
tu kan ada icu memujukmu di mana jua kau berada

anak teggiling menyorok2,
menyorok di sebalik kayu yg reput,
wahai icu jgn la ko nak mengaruk,
aku ni takkan monopos wp kulitku dah bkedut

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah

ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

jika ku diam korang ingat ku mati
segala kutukan aku degari
usahlah korang cuma mencaci
orang baik lagi suci murni

setiap manusia harus menerima
setiap takdir yang ditentukan nya
klau dah monopus akui saja
usah belagak cam nak dara

adat bercinta itu dah biasa
memang itu lumrah manusia
tapi bukanya sesama mereka
lelaki sama lelaki jadi pilihanya
(ICU & cleaner taubat lah kau orang)




__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

alahai sedihnya hati
melihat gelagat kawan sendiri
mengumpat mengeji setiap hari
asyik kutuk orang tak sedar diri
rumah dah kata pergi kubur dah kata mari
insaflah wahai unit rawatan rapi
kelak dirimu jugak yg rugi

penawar monopos sudah ada
tinggal nak amalkan saja
kalau dah amal kalah anak dara
buat aja suma tu percuma
tak payah nak derita-derita
pasang bodi je dan kekal ceria
itulah tip untuk tetap muda
walau kulit dah kedut sini sana
baru ICU, cleaner, ZUI dan sekelian yg ada
pandang tak kelip mata

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

korang nie mengarot ke mencarot
kang aku sound korang yang naik takot
aku tikam pahe korang sampai berparot
pastu aku pijak pijak pulak kat perot
biar terkincit halus macam jengkaot
mungkin korang patut ke laot
dari korang mencarot dan mengarot
terima kasih pawarooott....
kata Bob Wahab dan Gab Tunyot...

__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

pehal pulak si mat the gaytiks ni
dah lama menghilang ingatkan dah mati
tetiba timbul mencarut begini
tahap maharaja bak kata si rie
sedarlah sikit wahai mat
nko menghilang lama bangat
sampai otak pun dah berkarat
jgn sampai hilang berkat MAT
cepat gi solat supaya selamat..





__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

wahai gaytics makhluk yg sakit untut
tak baik kata memasing mngarut n mncarut
memasing saje berlawak n bjenaka sampai tkentut
jgnla kau salah faham akan niat memasing lyn aje la tuttt....

anak ikan berenang-renang
anak kura-kura terkedek-kedek
jgnla semua bsenang lenang (umpat mengumpat tak baik tu..)
insaflah diri umur dh semakin pendek

makan karipap sampai terbuncit
minum pulak sirap sampai terkucil
sdpnye barbeque makan samapi perut buncit
bila nak on projek kita apa2 aje lah......

(terkucil dah idea aku)

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

projek yang dirancang x menjadi,
semua ni gara-gara sorang ni,
aku pun x tau apa nak jadi,
ari tu elok2 je berjanji,
last2 kensel di lain hari,
aku bengang x terperi,
zul termenung berhari-hari,
mat matematik mengigit jari,
cleaner geram sampai menghilangkan diri,
kat logi kumbahan itulah destinasi,
entah bila projek akan kembali,
eh rajinnaz ko kat mana ni...........


__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..



Super Member

Status: Offline
Posts: 787
Date:

Karipap di mkn bersame lauk
lauk di masak di dlm periuk
ape yg korg rancang tentang projek
aku nk join cam penyebuk

penawar dicipta utk kesihatan diri
si gayah hanyut tak sedar diri
bende dh monopos berkali-kali
jgn la suka menawar janji

__________________
Biso Bonar
ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

sakit mata untuk ku baca
madah mat dan juga cleaner durjana
apa kerjadah hendak dikata
mencarut atau bermadah sikit pun xboleh nak terima

jika nak bermadah ada caranya
jangan main redah ikut suka saja
nak mengutut ataupun mencarut ada hadnya
jangan dilupa pada yang maha esa




__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

kereta proton buatan malaysia
kereta hyundai buatan korea
mmg mat n clener tak pandai bermadah punjangga
mengutuk mengata serah je pd mereka

kita di bumi tuhan tak boleh angkuh n leka
menghina mencaci brdosa adanya
insafi diri sebelum tua
kelak menyesal tiada gunanya

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

korang pantun kami seloka
mane nak same mane nak serupa
korang pat baris lantak la
aku nye bape baris sukehati aku la
xyah nak banyak bunyi jangan banyak suara
aku flying kick kang sampai uganda
ha ha ha ha ha


__________________





Super Member

Status: Offline
Posts: 787
Date:

Korg kutuk bkn kepalang
dh nak monopos tahap pak belalang
wahai zul n radinnazi yg malang
insaf la diri sblm hari menjelang

Bknku taknak tunjuk belang
nnti korg gak yg melayang
bak kte gayah hanyut yg dtg
sekaliku balun sume terbang

sekali lgi inginku tekan kan
akhir kata dri seorg insan
walaupon diriku dihina dn difitnahkn
diriku yg sopan akn ku buktikn

__________________
Biso Bonar
ZUl


Super Member

Status: Offline
Posts: 1414
Date:

sudah hina lagi nak dibela
xsedar diri walaupun dah gila
sudah berkali aku berkata
Mat & Cleaner memang xdgr kata

berhubungan songsang amatlah neraka
berkepit berpegang tangan alahai manja
nak menunjukan hubungan mereka yg bahagia
sudahlah ICU & Cleaner hubungan korang xkan kemana

terasa cantik walaupun dah senja
lagak gaya kalahkan si dara
cukuplah tu radinaz jgn nak gila
umur cam kamu masjidlah tempatnya....

orangnya baik bersopan santun sentiasa
bila bercakap alahai merdu suaranya
pergi kemasjid itulah hobinya
siapa lagi klau bukan zul orangnya





-- Edited by ZUl at 07:15, 2008-01-29

__________________

Sejahil-jahil Peragai YAHUDI ....JAHIL Lagi Tingkah Laku ICU


Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

andainya hidup sudah bahagie
jgn dilupa pada yg kuase
apa dh jadi pada nko ni cleaner
asyik menyebut namaku di mana-mana

tidakkah nko takutkan mati
disoal nukar nakir di sana nanti
hidupmu biarlah berbudi pekerti
kelak dirimu akan disenangi

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



MODEST

Status: Offline
Posts: 1986
Date:

wahai icu, cleaner n zul yg hensem tak terperi
kata2 mu sungguh la bacul sekali
pikirlah balasan di kemudian hari
insaflah diri jgn suka masuk bakul angkat sendiri

dengarlah dan ikutlah pesanan gayah
jgn sesekali menyumpah seranah
perbutan terkutuk jgnlah dihebah
terkena btg idung sediri barulah menyerah

diri ini umpama lalang
di tiup ke sana dan ditiup kesini bkn kepalang
jauhi diri dari anasir2 yg jalang
marilah kita saling sayang menyayang.....

__________________

aku ada...... ko ada ke????? suka ati aku la... ada aku kisah



Super Member

Status: Offline
Posts: 1737
Date:

aku mengata sekadar bersenda,
jgn pula korang terasa,
gurauanku pengikat sejahtera,
agar jadi ingatan kepada semua,
x kira siapakah dia,
x kira tua atau muda,
semoga bahgia hendaknya sentiasa,
dan dijakan pedoman kpd semua,
dlm mengharungi ari2 muka.................

(nape nukilan aku cam lari dr tajuk je.....meroyan ke aku...)


__________________

Sehuduh-huduh punggung lelabi, huduh lagi paras rupa Zul Pepaya..

«First  <  1 2 3 4 5 611  >  Last»  | Page of 11  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard