Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: rintihan seorang bohsia
taurus_girlz82

Date:
rintihan seorang bohsia
 


Hari panas terik. Suasana Section 2 mula lengang semenjak
semalam.
> > Memang
> > > > begitulah selalunya. Mana-mana student ITM yang tiada kelas
pada
> > hari
> > > sabtu,
> > > > selalunya akan balik kekampung pada hari semalam. Cuma mereka
yang
> > ada
> > > kelas
> > > > saja akan tinggal terus di sini. Itupun tak banyak bilangannya.
> > Dalam
> > pada
> > > > manusia lain sibuk menguruskan daki-daki dunia, kelihatan dua
> > kujur
> > tubuh
> > > > sedang cuba menyelesaikan persengketaan yang membelenggui
mereka.
> > Terjahan
> > > > sang mentari seolah-olah tidak dirasakan oleh mereka. Bagi
mereka
> > > > persengketaan ini harus diselesaikan dengan segera demi masa
depan
> > > > perhubungan mereka....
> > > >
> > > > "Kau suka hidup macam ni barangkali. Berpeleseran dengan budak
> > takde
> > masa
> > > > depan. Bergaul dengan mamat yang tak pernah kau kenal. Keluar
> > dengan
> > semua
> > > > jantan yang kau sendiri tak tahu asal-usulnya. Aku dah mati
akal
> > > mengenangkan
> > > > kau ni, kau tahu tak?!! Hei Katy! Apa lagi yang kau nak ha?!!
Apa
> > lagi
> > > yang
> > > > kau tak dapat daripada aku?!!!" Black menggeleng-gelengkan
> > kepalanya
> > > > beberapakali sambil tangan depannya menyapu muka. Hampa sungguh
> > rasanya
> > > > dengan apa yang telah Katy lakukan.
> > > >
> > > > "Kau silap Black. Tak semua orang yang kau nampak tu jahat
> > perangainya.
> > > Kau
> > > > belum pernah kuar ngan diorang macamana kau nak tahu. Aku yang
> > lepak
> > ngan
> > > > diorang hari-hari, aku tahulah parangai diorang macamana. Kau
> > jangan
> > buruk
> > > > sangka ngan semua orang Black. tak baik tahu?" Giliran Katy
pula
> > bersuara.
> > > > Baginya dia harus menegakkan apa yang dirasakan benar. Dikiri
> > kanan
> > jalan
> > > > orang ramai lalu-lalang tanpa sedikitpun menghiraukan apa yang
> > mereka
> > > > perdebatkan. Mungkin suasana begini sudah tidak asing lagi
kepada
> > mereka.
> > > > Heh! Section 2. apalah yang nak dihairankan..?
> > > >
> > > > "But*h kau!!! Kau biarkan jantan-jantan s*ndal tu peluk kau,
raba
> > seluruh
> > > > badan kau, usik itu, usik ini, cium sampai tak mau-mau,macam tu
kau
> > kata
> > > > baik?!! Aku saja tak cukup ker?!" Jerit Black sedikit kuat.
> > Serba-salah
> > > Katy
> > > > dibuatnya. Kepalanya memerhatikan sekeliling. Mujur orang tak
> > perasan.
> > > Memang
> > > > melampau kau Black!
> > > >
> > > > "Dah memang macam tu cara diorang luahkan kasih-sayang diorang
pada
> > aku.
> > > aku
> > > > nak buat macamana? Takkan aku nak 'bite' sekor-sekor pulak? Kau
> > faham la
> > > > sikit keadaan aku Black." Muka Katy dah mula berubah. Sedih
> > mengenangkan
> > > > nasibnya yang hidup merempat sejak ibunya menghilangkan
diri.Tunduk
> > saja
> > > > mukanya. Dia tahu kata-katanya itu hanya membangkitkan lagi
> > kemarahan
> > > Black.
> > > > Ternyata apa yang diduganya itu benar. Kalau bukan kerana
tempat
> > awam,
> > > > mungkin dah lama dia meraung sekuat-kuat hatinya.
> > > >
> > > > "Kasih-sayang.. Kasih sayang kepala hotak bapak kau!! Senangnya
> > kau
> > cakap?
> > > > Betina apa kau ni ha?! Sundal!! Lepas ni aku nak kau berambus
dan
> > jangan
> > > > jenguk-jenguk dalam kawasan aku lagi. Tak kuasa aku nak support
> > kau
> > lagi.
> > > > Pegi la kau menagih kat jantan-jantan yang kau kata baik tu.Kau
> > paham?!!"
> > > > Black memusingkan badannya lantas mengatur langkah tanpa
> > sedikitpun
> > > menoleh
> > > > kebelakang. Langkah laksana seorang laksamana rimba yang tak
> > pernah
> > kenal
> > > > erti gentar.
> > > >
> > > > Dibelakang kelihatan Katy tersedu-sedu menahan tangisan. Tak
> > pernah
> > seumur
> > > > hidupnya dia dicemuh sampai sebegini rupa. Sejak ibunya
> > tiada,hidupnya
> > > memang
> > > > merempat . Benar-benar mengharapkan perhatian jantan-jantan tu
> > semua
> > untuk
> > > > berlindung. Mujurlah dia ada pakej paras rupa.Kalau tidak, dah
lama
> > dia
> > > mati
> > > > kebulur. Buruk sangatkah apa yang telah dia lakukan? Jahat
sangat
> > ker
> > apa
> > > > yang dah dia buat? Kenapa Black tak pernah nak terima hakikat
ini?
> > Katy
> > > cuba
> > > > mengesat airmatanya dari terus keluar. Dia tak mahu ada orang
tahu
> > > kesedihan
> > > > yang menimpanya ketika itu. Biarlah segalanya di tanggung
sendiri.
> > Mungkin
> > > > inilah dugaan yang harus ditempuhinya. Hidupnya kini sebatang
> > kara.
> > Dalam
> > > > masa yang sama kelihatan kanak-kanak berlari keluar dari
> > pengkarangan
> > > sekolah
> > > > menengah section 2 menuju kearah bus stand dimana Katy duduk.
> > > >
> > > > Budak dah habis sekolah. Mesti dah dekat pukul satu ni. kejap
lagi
> > bebudak
> > > > ITM balik. Bisik hati Katy. Dia memang hilang arah betul kini.
> > Dalam
> > > hatinya
> > > > dia berdoa agar ada orang yang masih sudi memberikan perhatian
> > kepadanya
> > > dan
> > > > mengajaknya pulang kerumah. Dapatlah dia mengorat  demi
> > mendapatkan
> > > sedikit
> > > > makanan dan tempat untuk berlindung dari panahan terik mentari.
> > Kata-kata
> > > > Back sebentar tadi masih terngiang-ngiang di cuping telinganya.
> > Sampai
> > > hati
> > > > kau buat aku macam ni Black. selama ni aku serahkan segala jiwa
> > raga aku
> > > pada
> > > > kau. dan akhirnya ini balasan kau pada aku. Barangkali kau dah
pun
> > > menjumpai
> > > > betina yang jauh lebih 'raa' dari aku. Hati Katy terus
merintis.
> > Sekali-
> > > > sekala kepalanya tunduk menyembunyikan tangisan.
> > > >
> > > > "Eh! Gebunya minah ni..cute lak tu." Katy menahan senyuman.
Orang
> > yang
> > > > ditunggu-tunggunya sudahpun menunjukkan batang hidung. Student
part
> > 04
> > > Fine
> > > > Metal ini memang sudah lama dia kenali. Tapi selama ini dia
hanya
> > mampu
> > > > memerhatikan dari jauh. Ah! Siapa yang tak kenal Zaki. Cerita
> > tentang
> > > > kemachoan hati Zaki sudah lama tersebar di section dua. Sudah
lama
> > menjadi
> > > > buat mulut kawan-kawannya. Barangkali juga lelaki separti
inilah
> > yang
> > > paling
> > > > dibenci oleh Black!
> > > >
> > > > Zaki mula merapati Kathy. Hati Kathy berdebar-debar menunggu
reaksi
> > Zaki
> > > > selanjutnya. Tangan Zaki mula merayap-rayap ke dagu Kathy.
Kathy
> > sengaja
> > > > tunduk-tunduk malu. Zaki mula mengusik -ngusik rambut Kathy
sambil
> > > mulutnya
> > > > tak berhenti-henti memuji ke'cun'an Kathy. Melihatkan respon
Kathy
> > yang
> > > lampu
> > > > hijau tu.Selamba Zaki merangkul Katy tanpa menghiraukan pelajar
> > sekolah
> > > > menengah yang lepak di bus stand itu. Selamba juga Katy
membiarkan
> > dirinya
> > > > dipeluk oleh Zaki dan kononnya malu-malu kucing. Seolah-olah
> > perlakuan
> > > > sedemikian memang tidak asing lagi pada manusia hari ini.
> > > >
> > > > "Ikut aku balik rumah, nak? Rumah aku line clear..Aku tinggal
dua
> > orang
> > > je.
> > > > Tak de sape akan ganggu kau. Kau selamat dengan aku. Boleh? "
tanya
> > Zaki
> > > > seakan merayu. Namun pertanyaan itu tidak terus di jawab olek
Katy.
> > Dia
> > > hanya
> > > > tersipu-sipu malu sambil mengerling manja kearah Zaki. Walhal
> > itulah
> > yang
> > > > diidam-idamkan olehnya. Lepas ni mesti dapat 'makan sedap' .
Bisik
> > hati
> > > > Katy..Zaki mengatur langkahnya menuju kerumah yang tidak sampai
> > sepuntung
> > > > rokok itu. Tatkala kakinya cuba melangkah masuk kedengaran
suara
> > abang
> > > Rosli
> > > > menyapa dari belakang.
> > > >
> > > > "Ek Elehhh.... Anak KUCING  mana pulak yang kau kutip tu
Zaki?!!"


__________________
aku dan sayangku

Date:
 

hekelllee...........


buat org suspen jelah engko ni.........


aku ingatkan ko gersang dah........


 



__________________
abby

Date:
 

ya tohan! punyala panjang cite..aku dah agak dah..

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard