Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: try la (dapat no hp anda)


Super Member

Status: Offline
Posts: 701
Date:
try la (dapat no hp anda)


saje je nak relex kan kepala... .hehehe try lah... .


Cara-caranya:
1)key-in 3 digit pertama nombor handphone anda (bukan yang 01x tu)menggunakan calculator
 2) darab dengan 80
 3) tambah 1
 4) darab dengan 250
5) tambahkan dengan 4 digit terakhir no fon h/set anda
 6) tambahkan dengan 4 digit terakhir no fon h/set anda sekali lagi
7) tolak 250
8 ) bahagikan dengan 2 dan akhirnya,

Apa result yang anda dapat? confusedconfused


__________________
Sayang..Jangan ditanya sebanyak mana pengorbanan yang telah aku lakukan.... Kerana aku sendiri tidak pernah mengiranya... Tetapi, Seandai pengorbanan itu tak dihargai... Perlukah aku berkorban lagi sayang????


Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

TIPU...aku dapat 4251 lah ko ni jgn sampai aku ketok pale tuh kang...

__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

betui la.. dapat tepat..
teror betui....

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 650
Date:

ERRRRRRR BUKAN DAH LAMA KER CITER NIH.........KIRAAN YANG TEPAT COZ KORANG DAH MASUKKAN SUMER NO FON KORANG CUMA IA DIPUTAR BELIT JER.

__________________

DUIT ADALAH SEGALA-GALANYA.
TAK PERCAYA KE ?
LU PIKIR LA SENDIRI !!!!!!!



Super Member

Status: Offline
Posts: 603
Date:

ahhh... kencing betoi la hg...

__________________
.::: BABY I'M BACK :::.


Senior Member

Status: Offline
Posts: 210
Date:

x sama lorr..
tipu jerk nih..

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 233
Date:

iya ak pun x dpt..aadkh ini bemkna math ak lemah?hmmm mkin ak lmah dlm subjek ini.....

__________________
http://www.slashmysearch.com/earn/id/65594
syok5.gif


Senior Member

Status: Offline
Posts: 271
Date:

memang ler dpt...
korang da msuk sume no fon korang....
3 digit mula & 4 digit akhir...
keh keh kene tipu...
yg xdpt tu mmg lemah mate...
gi le amik tusen...


__________________
http://prepaid4u.net/?id=qamel


Super Member

Status: Offline
Posts: 1127
Date:

wanie_95 wrote:

x sama lorr..
tipu jerk nih..




xsame ke wani?ha cube bg no tepon wani kat aku.meh cni aku nk try lak dapat ke x?ha cepatla wani bg no tepon tu..



__________________
aku x kaco korang berak,korang jangan kaco aku berak


Super Member

Status: Offline
Posts: 701
Date:

Cara-caranya:
1)key-in 3 digit pertama nombor handphone anda (bukan yang 01x tu)menggunakan calculator 571
2) darab dengan 80 571*80=45680
3) tambah 1 45680+1=45681
4) darab dengan 250 45681*250= 11420250
5) tambahkan dengan 4 digit terakhir nofon h/set anda 11420250+8418=11428668
6) tambahkan dengan 4 digit terakhir nofon h/set anda sekali lagi 11428668+8418=11437086
7) tolak 250 11437086-250=11436836
8 ) bahagikan dengan 2 dan akhirnya, 11436836/2=5718418

__________________
Sayang..Jangan ditanya sebanyak mana pengorbanan yang telah aku lakukan.... Kerana aku sendiri tidak pernah mengiranya... Tetapi, Seandai pengorbanan itu tak dihargai... Perlukah aku berkorban lagi sayang????


Super Member

Status: Offline
Posts: 1366
Date:

no fon aku 015-265 6897 tapi apsal aku x dpt pun??jwpn yg aku dpt cuma 015-265 6879..apsal no yg last tu terbalik??
sbenarnye aku nak bg no fon aku kat aweks2 GC
(kpd aweks yg rase dirinye cun melecun silelah call no diatas)
biggrin

__________________

-F34R 15 N0T 4 F4CTOR-


R
-remaja
E-enggan
M-mematuhi
P-peraturan
I-isyarat
T-trafik



Senior Member

Status: Offline
Posts: 210
Date:

aku kira guna otak dpt betoi..
aku kira guna kokulator x dpt pon..
sah la aku lg bijak dr kokulator tuh..
hahahahahaha...

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 234
Date:

apasal no aku jd terbalik ni...ehh lo aku tulis terbalik rupanya..hehehehe

__________________
aku manusia takut ke neraka...
namun aku juga x pantas ke syurgaMU..


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

aikkkk.....aku x dapat pun ....

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 113
Date:

tipu aku dpt...4251 asl ko tipu...

__________________

Hidup UmPAMA ****** DIMANA kiTa jUgAk yaNg mERaNa



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 60
Date:

betul la tu.. ape da, kira2 pakai kalkulator pun x bole dapat jawapannya ka??

ni belum kes disuruh kira pakai sempoa lagi.. wakakakaa


yeah2 yeah3!!

__________________
fred_fretie


Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

ape la korang nie ... aku testing dapat ...ayarkk ..

__________________

ImPoSiBle Is NoTHinG



Super Member

Status: Offline
Posts: 1719
Date:

aku pun dpt jugakk!kwang3!!

__________________
"nama saya Rain~"


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 60
Date:

betul la tu.. ape da, kira2 pakai kalkulator pun x bole dapat jawapannya ka??

ni belum kes disuruh kira pakai sempoa lagi.. wakakakaa


yeah2 yeah3!!

__________________
fred_fretie


Senior Member

Status: Offline
Posts: 229
Date:

hee dapat dapat ...tapi kenapa calculate aku x de digit ha ha ha ha

batry dah abis da heee

__________________
ku hanya seorang insan yg biasa..........


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:

pandai mathematic kamu yerr . terer2



__________________
qaSeh.SayaNG


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 60
Date:

x dpt pong !!

__________________

kuraČ ku bersalin lagi...yeppi !!!!



Super Member

Status: Offline
Posts: 2028
Date:

laaa..aku kira pya kira..pya kira..
sampek nak pecah kalkulator ni ha..dah berasap dah..tetiba kuar nombor tipon tok kelembai..ahaaaaa...caya la..

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 4534
Date:

Amirshah wrote:

Cara-caranya:
1)key-in 3 digit pertama nombor handphone anda (bukan yang 01x tu)menggunakan calculator 571
2) darab dengan 80 571*80=45680
3) tambah 1 45680+1=45681
4) darab dengan 250 45681*250= 11420250
5) tambahkan dengan 4 digit terakhir nofon h/set anda 11420250+8418=11428668
6) tambahkan dengan 4 digit terakhir nofon h/set anda sekali lagi 11428668+8418=11437086
7) tolak 250 11437086-250=11436836
8 ) bahagikan dengan 2 dan akhirnya, 11436836/2=5718418


menipu jer semua nie... nampak tu yg aku bold nie...
masuk 3 no pertama n masuk 4 no terakhir...
korang dah masuk no phone korang, memang la dapat...
pastu korang terpedaya... hahahahah...

aku bagi plak...
- masukkan 4 no pertama no phone anda...
- darap 2000...
- tambah 3 digit terakhir no phone anda..
- tambah lagi 3 digit terakhir no phone anda..
- Bahagi dengan due...
 - Mesti dapat... 



__________________



Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard