Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: kisah benar dari mekah....


Super Member

Status: Offline
Posts: 1937
Date:
kisah benar dari mekah....


Aku cuma forward kan dari email yang aku dapat dari kawan aku. Semoga apa yang terjadi dari kisah ni diambil iktibar untuk kita semua. Kuasa ALLAH cukup besar dan ALLAH Maha Berkuasa atas segalaNya...

Assalamualaikum.....

Kejadian ini benar2 berlaku di Makkah.....member office pergi ke Makkah
menunaikan Umrah. Bertolak 10 Jun 2007 dan pulang ke Malaysia 27 Jun
2007.
Ceritanya berlaku kat hospital Makkah. Ibu malang ini telah mempunyai 2
orang anak perempuan dan mengandungkan anak ketiganya yang menurut kata
doctor anak itu juga seorang perempuan. Memandangkan ibu itu sudah
mempunyai 2 anak perempuan jadi dia teringin pula anak lelaki. Oleh
kerana doctor mengatakan anak yang dikandungnya adalah perempuan, dia
merasa sedih dan setiap kali orang tanyakan kandungannya lelaki ke
perempuan (semasa dia mengandung) dengan berseloroh dia menjawab dia mengandungkan anak ular.

Tiba hari yang ditentukan Allah untuk dia melahirkan bayi di dalam
kandungannya itu, maka dia telah melahirkan anak yang menyerupai wajah
ular. Subhanallah. Nauzubillah....

Lihatlah gambar yang dirakamkan ini.....

http://img531.imageshack.us/my.php?image=makkahhospitalfh8.flv


__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 234
Date:

kesiannye kat baby..hati2 la bila bercakap tu krn percakapan kita tu adalah satu doa

__________________
aku manusia takut ke neraka...
namun aku juga x pantas ke syurgaMU..


Member

Status: Offline
Posts: 15
Date:

uuuuu,meremang gk aku tgk gmbr 2....
uhhuhuh.....seram..
hati2 la se tiap perkataan yg keluar dari mulut ibu 2 adalah 1 doa....


__________________
eeem


Senior Member

Status: Offline
Posts: 234
Date:

tp yg ida tahu la baby tu dapat hidup 3 hari je...ade org ckp la

__________________
aku manusia takut ke neraka...
namun aku juga x pantas ke syurgaMU..


Super Member

Status: Offline
Posts: 1268
Date:

seram den nk tgk...

__________________
away 4 SPM.. wish me gud luck yep.. *takowt!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 233
Date:

kerana pulut santan binasa,
kerana mulut anak binasa,
ksian eh baby yg x berdosa tu...
tapi inilah buktu kekuasaan yang maha esa..


__________________
http://www.slashmysearch.com/earn/id/65594
syok5.gif


Super Member

Status: Offline
Posts: 2029
Date:

isk isk...suspennye tgk video tu..
betul ke ni or ade pihak2 tertentu yg sengaja buat menda2 tak berpekdah tu..igt tak kisah anak derhaka yg bertukar jadi binatang di riyadh tu...apapun, benar spt kata cik ida tu, jgn le kita suke2 je bercakap menda2 yg tak elok ni..sesuatu yg kita cakap itu adalah doa apa lagi ianya keluar dari mulut seorang ibu..

eloka, nko kena banyak2 solat, byk2 mengaji, byk2 berzikir bila nko peknen nnt tau...

tu la abg harun...gayah dah pesan..jgn dibunuh ular tu, abg bunuh jugak..tgk anak kita ni..dah kenan ular...isk isk..gi hantar dia tempat lain..gayah takut ler...

__________________

nak cari idea memang susah, nak mengedit senang je..nak komen apa yang orang lain dah buat, laaaagi senang..apa lagi nak mengutuk..hurmm pejam mata jeeeee

 



Super Member

Status: Offline
Posts: 847
Date:

Astagfirullah.. cry

__________________
Kiss me when i cry.. Bless me when i die..


Senior Member

Status: Offline
Posts: 210
Date:

aku tak0t tgk mata die..
mesti die buta kan..
lg satu,die p0mpuan ker laki hah??
sbb aku tgk aku nampak macam laki,tp kawan aku kata p0mpuan..
aku musykil la..

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1366
Date:

Byk aku dgr org pesan ms m'gandung mlt,tingkah laku kn jga..laki@ pompan xpyhla pertikai klu dah Allah nk bg..ptt'yer b'syukur krn dikurnikan zuriat b'banding dgn org yg menunggu b'puluh2 thn tp tetap xde anak.

__________________
Aku IBU si Comel...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 113
Date:

sian bayi tu...tu la jgn la cakap bukan2..

__________________

Hidup UmPAMA ****** DIMANA kiTa jUgAk yaNg mERaNa



Member

Status: Offline
Posts: 6
Date:

astaghfirullahalazim...

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard