Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: lelaki kat ruangan ini semuanya bangang
man

Date:
RE: lelaki kat ruangan ini semuanya bangang


ii lin aku kat sini ni!! jom chat kat channel tawau

__________________
shalin

Date:

apa tu tak faham..

__________________
man

Date:

ko tak tau ,aku pon tak tau !!!!ahahhahhha

__________________
lelaki sejati

Date:

apa punya Shalin, tawau pun tak tahu.....


tapi lawak lagi Man, sendiri cakap tawau, sendiri lagi tak tahu, bodo macam babi...Babi hutan pun taklah bodo sangat macam lu.......



__________________
man

Date:

oii,sial anak babi gi mati ngan babi sekali,aku order masak babi tuk ko,kedai cina,


aku minta 1jer ko makan yer!!!! babibabiabi,sialsialsial               (bila ler nak tutup ruangan ni )



__________________
anip

Date:

teror koo man makan babi kat kedai cina....patut pon kat sarawak tuu maner ader kedai melayu...sumer kedai cina jual babi punyer....kedai melayu koo sorang jer yg jual...tu pon ader jual babi gak....same cam muke koo kan MAN....tukar name koo MANBAI....ops silap....MANBI



__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Dasar perempuan bodoh

__________________
solehan


Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Adoyai apsal la up balik posting zaman yahudi ni.. Mods pun terlepas pandang disebabkan ketidakpandaian org2 yg memposting kat sini.. Dah macam fb punya bahasa.. Ini kalau Mister Rie atau GaBRiEL sedar post ni lama dah kena delete..

Terasa aku pun terlibat sama dalam kebengongan sebab reply jugak kat post ni..



__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Modestos

Status: Offline
Posts: 3401
Date:

Bukan kitaorang terlepas pandang Encik Ijoi.. Memang kami sengaja membiarkan kewujudan posting-posing zaman jahiliah forum ni, lebih-lebih lagi yg seawal tahun 2000 dulu.

Ini adalah kerna ingin membiarkan rakan-rakan forum sekarang melihat dan mengamati sendiri tahap posting dahulu kala, lihat tatabahasa yg digunakan, dan lihatlah bagaimana forum ini semakin 'evolve' menjadi lebih baik, malahan semakin bersopan santun..

Yang baik kita jadikan ianya iktibar.. yang buruk kita gelarkan ianya Mister Rie.. no



__________________

"Sejahat-jahat manusia, adalah sebaik-baik jin. Sejahat-jahat jin, adalah sebaik-baik Mister Rie.."



Super Member

Status: Offline
Posts: 2362
Date:

Oh macam tu ke..baru haku tau..tapi betullah nampaknya ahli2 gc sekarang dah lebih bertomakninah dari member zaman awal2 gc dulu ye..isk apa selamba cakap2 cadbury camtu..amat tak cun laa auw..

Namun yg lebih jelas haku tengok perubahannya adlh puan GaBRiEL sendiri, amat bersopan santun lagik sekarang ni..tak macam dulu2, amat dubuk lagi..

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Member

Status: Offline
Posts: 10
Date:

Pelik tiba tiba jer


__________________
«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard